Įkraunama...
Įkraunama...

Hauck vežimėliai

Mielos mamytes. Esu pirmojo vaikelio besilaukianti busima mamyte, bet apie automobilius ismanau daugiau negu apie vaikiskus vezimukus doh.gif Interente is vienos moters nusiziurejau naudota, taciau neblogo stovio Hauck Denver 6. Uz si vezimuka bei auto kedute kartu praso 190 Lt. I komplekta ieina lopsiukas, tik nezinau kokiu dugnu, uzklotas ant koju ir mano jau mineta autokedute, kuri yra visai kitos firmos, bet ant to vezimuko puikiai laikosi.
Bukit mielos, parasykit, tai daug ar mazai. Ir aplamai, gal ka zinote apie si vezima? Gyvenu 3 aukste, lifto nera, tai bijau, kad nebutu sunku nesti, nors jis, kaip pardaveja sake, issilanksto vienu paspaudimu.
O gal ka galit is patirties patarti koki pirkti, kad butu ir vaikui gerai ir mamyte nenusikankintu i 3 auksta nesdama?
Atsakyti
QUOTE(Jogle @ 2007 01 08, 14:49)
Mielos mamytes. Esu pirmojo vaikelio besilaukianti busima mamyte, bet apie automobilius ismanau daugiau negu apie vaikiskus vezimukus doh.gif Interente is vienos moters nusiziurejau naudota, taciau  neblogo stovio Hauck Denver 6. Uz si vezimuka bei auto kedute kartu praso 190 Lt. I komplekta ieina lopsiukas, tik nezinau kokiu dugnu, uzklotas ant koju ir mano jau mineta autokedute, kuri yra visai kitos firmos, bet ant to vezimuko puikiai laikosi.
Bukit mielos, parasykit, tai daug ar mazai. Ir aplamai, gal ka zinote apie  si vezima? Gyvenu 3 aukste, lifto nera, tai bijau, kad nebutu sunku nesti, nors jis, kaip pardaveja sake, issilanksto vienu paspaudimu.
O gal ka galit is patirties patarti koki pirkti, kad butu ir vaikui gerai ir mamyte nenusikankintu i 3 auksta nesdama?

Denveris jei patinka tai geriau galaxy imt , tas bent 5 kg lengvesnis .
Del patogumo , super patogus jie nera ( aisku nera blogiausias variantas ) , mano akimis nepatogu tada kai rankena virs besisukanciu rateliu, pakankamai sunku valdyti . O siaip puse bedos ne viena augina ir vezioja .
Naujo pvz GALAXY kai su akcija kaina 250 lt
Atsakyti
Renax, gal gali atsakyti, kuri geriau rinktis Deltim Kazoo ar Hauck Galaxy? Man labai svarbu svoris ir kaina (deja), bet vistiek noriu kad leliui butu kiek imanoma labiau patogu, o ir as kur pusny neistrikciau.
O gal yra koks Hauckas kuris veliau pavirsta sportinuku, nes kaip suprantu, veliau vistiek gausiu sportini pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Jogle @ 2007 01 08, 17:49)
Mielos mamytes. Esu pirmojo vaikelio besilaukianti busima mamyte, bet apie automobilius ismanau daugiau negu apie vaikiskus vezimukus doh.gif Interente is vienos moters nusiziurejau naudota, taciau  neblogo stovio Hauck Denver 6. Uz si vezimuka bei auto kedute kartu praso 190 Lt. I komplekta ieina lopsiukas, tik nezinau kokiu dugnu, uzklotas ant koju ir mano jau mineta autokedute, kuri yra visai kitos firmos, bet ant to vezimuko puikiai laikosi.
Bukit mielos, parasykit, tai daug ar mazai. Ir aplamai, gal ka zinote apie  si vezima? Gyvenu 3 aukste, lifto nera, tai bijau, kad nebutu sunku nesti, nors jis, kaip pardaveja sake, issilanksto vienu paspaudimu.

Turiu aš Denver 6, tai nepaterčiau niekam schmoll.gif Vežimas sunkus, nemanvringas(nežiūrint į 6 ratukus), ratukai kliba ir tuoj atrodo nukris doh.gif , nors iš tikrųjų tai tik iliuzija važiuojant mūsų superlygiomis gatvėmis, buomelis priekije mažas ir ryškiai per žemas, taip kad vaikas be vrgo gali iškristi, čia jau nekalbant apie supersudėjimo sistemą. Vienintelis pliusas kad jis gan erdvus ir vaikui patogu miegoti. Ir dar nesisupa visiškai, žodžiu, net 190 lt su kedute tokiam per daug doh.gif Ir dar mano patarimas būtų toks: geriau nepaigailėk pinigėlių ir nupirk kokį normalų vežimą, o naujagimiui išvis nepatarčiau pirkti naudoto schmoll.gif Kadangi apturėjau 5 vežimus manau kad šiokios tokios patirties įgijau. Tai sekmės renkantis, Hauck asortimentas tikrai platus o ir kainos nesikandžiuoja, yra tikrai gerų vežimų, o apie Denverį geriau pamiršk doh.gif , nes dar ne iš vienos gerų atsiliepimų neteko girdėti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2007 01 09, 20:36)
Turiu aš Denver 6, tai nepaterčiau niekam schmoll.gif Vežimas sunkus, nemanvringas(nežiūrint į 6 ratukus), ratukai kliba ir tuoj atrodo nukris doh.gif , nors iš tikrųjų tai tik iliuzija važiuojant mūsų superlygiomis gatvėmis, buomelis priekije mažas ir ryškiai per žemas, taip kad vaikas be vrgo gali iškristi, čia jau nekalbant apie supersudėjimo sistemą. Vienintelis pliusas kad jis gan erdvus ir vaikui patogu miegoti. Ir dar nesisupa visiškai, žodžiu, net 190 lt su kedute tokiam per daug doh.gif Ir dar mano patarimas būtų toks: geriau nepaigailėk pinigėlių ir nupirk kokį normalų vežimą, o naujagimiui išvis nepatarčiau pirkti naudoto schmoll.gif Kadangi apturėjau 5 vežimus manau kad šiokios tokios patirties įgijau. Tai sekmės renkantis, Hauck asortimentas tikrai platus o ir kainos nesikandžiuoja, yra tikrai gerų vežimų, o apie Denverį geriau pamiršk doh.gif , nes dar ne iš vienos gerų atsiliepimų neteko girdėti blink.gif

O tai gal gali patarti kurie is 5 buvo geriausi? Tiek to jau tie pinigai...
Atsakyti
QUOTE(Jogle @ 2007 01 09, 19:16)
kuri geriau rinktis Deltim Kazoo ar Hauck Galaxy?

Kazoo svoris 10 kg ne 8 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 09, 20:42)
Kazoo svoris 10 kg ne 8  schmoll.gif

O tai kiek Galaxy?
Atsakyti
QUOTE(Jogle @ 2007 01 09, 20:40)
O tai gal gali patarti kurie is 5 buvo geriausi? Tiek to jau tie pinigai...

Visi 5 buvo Hauckai bigsmile.gif , geriausi man buvo triračiai, ypač patiko Explorer, nes važiavo kaip tankas per visur, vaikas gali būti veidu į mamą ir į lauko pusę, suposi gerai ax.gif Tai jis man patiko labiausiai. O dabar pirksiu lopšinį vežimuką, kadangi Hauck neturi (bent jau Lietuvoj) tai pirksiu arba Deltim Fokusą arba gal Chicco Kortina Air, kol kas man tai realiausi kandidatai ax.gif Nes dabar renkantis vadovaujuos šiais kriterijais: tai turi būti supamas lopšinis vežimukas, turi būti pilna komplektacija, t.y lopšys, sprtinė dalis, automobilinė kedutė, apsaugos nuo lietaus, uodų ir t.t. Sportinukai mažais ratukais manęs neviliuoja, tad tokio komplekto man pakaks.
Atsakyti
QUOTE(Jogle @ 2007 01 09, 17:48)
O tai kiek Galaxy?

10.5
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O ką galėtumėte man patarti? Pirmą kartą susiduriu su vežimėliu pirkimu. Gyvenam 4 aukšte, be lifto. Norėčiau universalaus Hauck vežimėlio, kad ir kūdikėliui ir jau paaugusiam vaikeliui tiktų. Bet kiek žinau tai universalūs visi pakankamai sunkūs g.gif jei su mažais besisukinėjančiais ratais, tai gal lengvesni jie? Koks įdomu svoris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2007 01 11, 13:36)
Sveikos 4u.gif

O ką galėtumėte man patarti? Pirmą kartą susiduriu su vežimėliu pirkimu. Gyvenam 4 aukšte, be lifto. Norėčiau universalaus Hauck vežimėlio, kad ir kūdikėliui ir jau paaugusiam vaikeliui tiktų. Bet kiek žinau tai universalūs visi pakankamai sunkūs g.gif jei su mažais besisukinėjančiais ratais, tai gal lengvesni jie? Koks įdomu svoris? g.gif

user posted image
user posted image
9.5 kg smile.gif
Atsakyti
Mes Limpopo parduotuvėj nusipirkom va tokį Hauck 4u.gif Sprint 6
user posted image

kažin kokie jie? ar normalūs? man nelabai patiko ratukai, kažkokie nestabilūs...dugnas keistai reguliuojamas, su tokiu šniūreliu g.gif ax.gif ir dar nelabai faina, kad toks šniūrelis nepersikiša per tą apsauginį rėmą, o persikišą tarp kojų blush2.gif
bet buvo nuolaida, o dar turėjom dovanų kuponą, tai pigiai gavosi...tai kiek laikys, tiek....bet gal kas tokį turėjo, gal papasakokit, kaip naudojasi ax.gif
Atsakyti