QUOTE(Jogle @ 2007 01 08, 17:49)
Mielos mamytes. Esu pirmojo vaikelio besilaukianti busima mamyte, bet apie automobilius ismanau daugiau negu apie vaikiskus vezimukus

Interente is vienos moters nusiziurejau naudota, taciau neblogo stovio Hauck Denver 6. Uz si vezimuka bei auto kedute kartu praso 190 Lt. I komplekta ieina lopsiukas, tik nezinau kokiu dugnu, uzklotas ant koju ir mano jau mineta autokedute, kuri yra visai kitos firmos, bet ant to vezimuko puikiai laikosi.
Bukit mielos, parasykit, tai daug ar mazai. Ir aplamai, gal ka zinote apie si vezima? Gyvenu 3 aukste, lifto nera, tai bijau, kad nebutu sunku nesti, nors jis, kaip pardaveja sake, issilanksto vienu paspaudimu.
O gal ka galit is patirties patarti koki pirkti, kad butu ir vaikui gerai ir mamyte nenusikankintu i 3 auksta nesdama?
Turiu aš Denver 6, tai nepaterčiau niekam

Vežimas sunkus, nemanvringas(nežiūrint į 6 ratukus), ratukai kliba ir tuoj atrodo nukris

, nors iš tikrųjų tai tik iliuzija važiuojant mūsų superlygiomis gatvėmis, buomelis priekije mažas ir ryškiai per žemas, taip kad vaikas be vrgo gali iškristi, čia jau nekalbant apie supersudėjimo sistemą. Vienintelis pliusas kad jis gan erdvus ir vaikui patogu miegoti. Ir dar nesisupa visiškai, žodžiu, net 190 lt su kedute tokiam per daug

Ir dar mano patarimas būtų toks: geriau nepaigailėk pinigėlių ir nupirk kokį normalų vežimą, o naujagimiui išvis nepatarčiau pirkti naudoto

Kadangi apturėjau 5 vežimus manau kad šiokios tokios patirties įgijau. Tai sekmės renkantis, Hauck asortimentas tikrai platus o ir kainos nesikandžiuoja, yra tikrai gerų vežimų, o apie Denverį geriau pamiršk

, nes dar ne iš vienos gerų atsiliepimų neteko girdėti