Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko?

QUOTE(marina86 @ 2012 04 06, 10:08)
O manajai priesingai, vis maziau ir maziau reikia soskes. Kazkada visa diena nepaleisdavo soskes, paskui pasidedavo trumpam kur nors ar man atiduodavo, dabar tik miegui naudojam, manau ateis vasara, bus daugiau veiklos, kelioniu, tai isvis nebereikes smile.gif

Kaip ir maniau manoji visiskai atsisake ciulptuko smile.gif Pries koki menesi "atrado" pliusini meskiuka, miegot visada su meskiuku eina. O soske guli zaislu dezej, vakar manoji istrauke ir bande katei kist lotuliukas.gif , paskui numete ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina86: 02 gegužės 2012 - 11:29
Manyčiau čiulptuko atsisakymas yra labiau išbandymas tėvams nei vaikui, iškentėti kelių dienų zyzimą ir naktinę nemigą ir nepasiduoti, neduoti čiulptuko. Man žiauriai atrodo kai jau vaikštantis didelis vaikas kur nors smėlio dėžėi ar parduotuvei su soske. Čia jau tėvų apsileidimas įkiša soskę, kad tik nezyztų. Tiesiog reikia iškenėti tas kelias sunkias paras, kažkaip nukreipti vaiko dėmesį ir viskas pavyks.
Atsakyti
Mums reikalingas einant miegoti.... Begioja begioja po namus vakare, ciulptuka ikisam i burna ir veikia kaip raminamieji biggrin.gif Cia gal musu klaida daugiau, bet manau gal pati atsisakys. Siaip diena ne neprisimena jo, ir nakti isvis nereikia, tik kol uzmiega...
Atsakyti
Maniskei du metai ir jau galiu drasiai sakyti pamirsom soske. Visko buvo ir prasymu ir verkimu, kalbejom, kad soske atidaviau kitam mazam leliukui. Zinoma kalbejimai nelabai veike, prasydavo kitos soskes(atsargines) kurios gala nukirpom,paaiskinau, kad ji suplyso, nuo dazno ciulpimo doh.gif i burna jos neeme palaikydavo tik rankytej kol uzmigdavo, veliau ji mums tapo visiskai nereikalinga ir buvo ismesta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 04 23, 23:18)
Jau iki puses sutrumpinta sose.Siaip jau vakare uzmiega be soses,nes pastoviai jai jinai dabar iskrenta is burnytes, tikriausiai kad per trumpa biggrin.gif ,kai as ja paguldau,o jinai atsistoja lovyteje biggrin.gif .Tada as jai nepaduodu,tai biski pazyze,atsigula ir uzmiega.Bet pries gulant,nesvarbu ar dienos miegeliui,ar naktiniam miegialiui,reikalauja kad atnesciau sose smile.gif .O del pelytes,manau kad dar nepavyks su ja susitarti g.gif ,per maza smile.gif .

Bijau labai dziaugtis,bet jau trecia diena dukryte uzmiega be soses clap.gif .Kelis kartus tiesa buvo ja prisiminus,bet as apsimeciau kad negirdiu,paduodu jos mylima zaisliuka su kuriu jinai miega smile.gif .Dukryte apsikabina zaisliuka ir uzmiega.Tai atpratinau nuo soses,neskubant,per puse menesio smile.gif .Seknes visoms siekencioms rezultato 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(anaf @ 2012 05 03, 08:25)
Manyčiau čiulptuko atsisakymas yra labiau išbandymas tėvams nei vaikui, iškentėti kelių dienų zyzimą ir naktinę nemigą ir nepasiduoti, neduoti čiulptuko. Man žiauriai atrodo kai jau vaikštantis didelis vaikas kur nors smėlio dėžėi ar parduotuvei su soske. Čia jau tėvų apsileidimas įkiša soskę, kad tik nezyztų. Tiesiog reikia iškenėti tas kelias sunkias paras, kažkaip nukreipti vaiko dėmesį ir viskas pavyks.

manau taip pat 4u.gif
Kai dukrytei buvo metukai, nusprendziau, kad gana biggrin.gif sio daikciuko reikedavo tik nakties miegeliui, bet ji pametus nakti reikedavo keltis man ir surast, tiesiog pamaniau, kad butu gerai visiems issimiegot biggrin.gif
Viena nakti tiesiog jo nebedaviau, zyze, muistesi, duodavau vandens pagert, nepatiko, bet tvirtai laikiausi, zodziu pasikankinom tris naktis ir viskas.
Atsakyti
Ileidom su ciulptuku i balkona, ir jis ji ir ismete thumbup.gif (gi idomu viska per balkona metyt tongue.gif ), tada pasakiau, kad viskas, pelyte savo peliukam ciulptuka pavoge tongue.gif
Labai gerai prieme sia zinia, beveik nepergyveno thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2012 05 05, 22:49)
manau taip pat 4u.gif
Kai dukrytei buvo metukai, nusprendziau, kad gana biggrin.gif sio daikciuko reikedavo tik nakties miegeliui, bet ji pametus nakti reikedavo keltis man ir surast, tiesiog pamaniau, kad butu gerai visiems issimiegot biggrin.gif
Viena nakti tiesiog jo nebedaviau, zyze, muistesi, duodavau vandens pagert, nepatiko, bet tvirtai laikiausi, zodziu pasikankinom tris naktis ir viskas.

na ka tas jusu pasakymas ,,pasikankinom 3 naktis,, lb teikia vilciu 4u.gif reiks gal ir man pabandyti, nes db ciulptuka irgi tik miegelio metu nori, o paskiau jau jis nereikalingas. tai gal jau ir reiktu jo atsikratyti doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as ciulptuka paemiau ir padejau i spinta, nes buvo reikalingas tik naktimis ir retkarciais diena, tai jokios tragedijos nebuvo. Pirma nakti ieskojo ir prase, kad duociau, bet buvau pasiryzusi, kad jau uztekna, nes kaip kau kazkuri rase labai nepatinka, kai vaikas jau nemazas, o dar su ciulptuku. Tai kai paslepiau ciulptuka dukrytei buvo 1 metukai, dabar jai 2,5 m. tai kai parodziau ciulptuka, tai ji net paklause kam jis reikalingas, pasakiau, kad i burnyte reik deti tai i mane taip piktai pasiziurejo biggrin.gif sako kam ji det juk neskanu...
Atsakyti
Na va maniškė jau savaitę gyvena be soskiuko thumbup.gif galvojau, kad bus sunkiau, bet tikrai pazyzeno prieš užmigdama kelis vakarus ir viskas rolleyes.gif Dukrytei 1,8 m., čiulptuką naudodavom jau ilgą laiką tik miegeliui, o kai užmigdavo išspjaudavo.. Tai ir pagalvojau, kad gal jau laikas jį paslėpti. Tai vieną vakarą tiesiog nedavėm ir tiek. Dabar eina į lovytę su kokiu nors žaisliuku smile.gif o naktį tai net ramiau miega, nes anksčiau būdavo, kad ieško soskiuko ir blaškosi, prabunda...
Kai klausė kelis kart "tiutė, tiutė", tai pasakiau, kad pelytė išnešė mažiem leliukam, o tu jau didelė ir tau nereikia. Nežinau ar patikėjo, bet prieš porą dienų pati pasakė "tiutė ba" ir skėstelėjo rankom biggrin.gif
Atsakyti
Smagu skaityti kai vaikutis lengvai atsisako soskytes ax.gif . Mes diena bunam be,bet kai mazius nori jau miego sako: tiute tiute liule liule tongue.gif ,tai miegam dar su soskyte. Reiks tikrai atpratinti,bet as dar neskubu to daryti,gal po biskyti pats atsisakys g.gif ,nors turbut naivu tuo tiketi. Tik neisizeiskit mamytes,juk kieviena turim savo nuomone,bet as nieko baisaus nematau,jai vaikutis su soske,baisu jai mama su vaikuciu ir cigarete jos burnoj doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2012 05 18, 08:54)
Smagu skaityti kai vaikutis lengvai atsisako soskytes ax.gif . Mes diena bunam be,bet kai mazius nori jau miego sako: tiute tiute liule liule tongue.gif ,tai miegam dar su soskyte. Reiks tikrai atpratinti,bet as dar neskubu to daryti,gal po biskyti pats atsisakys g.gif ,nors turbut naivu tuo tiketi. Tik neisizeiskit mamytes,juk kieviena turim savo nuomone,bet as nieko baisaus nematau,jai vaikutis su soske,baisu jai mama su vaikuciu ir cigarete jos burnoj doh.gif .

O kas cia tokio baisaus? g.gif blink.gif vaikysteje ir iki siol matau kaip mano mama ruko, kalbu apie ''sveika'' rukyma neuzdaroj patalpoj tongue.gif Pati rukau laaabai retai, pora kartu rukiau prie vaiko, ir ka? blink.gif
Atsakyti