QUOTE(sunray @ 2010 12 22, 20:34)
Darausi tyrima tikedamasi, kad bent didziausius alergenus parodys - zinosiu ko vengti. Sutvarkius mityba, tikiuosi vaistu neprireiks. Alergine reakcija man buvo pirma karta, tikiuosi paskutini. Vaistu vartoti nenoriu - gavau jau vienkartine tavegilio doze - 12 valandu vaiko negalejau maitinti, o jis alkanas ir prabuvo, valge tik kose vienakart, nes buteliuko su misiniu neisiulem. Sirdy visdar tikiuosi, kad nebus man maistui alergijos, kad kaltas taukmedzio sviestas, kuriuo pasitepiau rankas. As isvis net neisitikinus, kad man alergija buvo, nes apart to tirpimo man daugiau nieko nebuvo, o siuos pozymius kaip alergine reakcija ivardino greitosios gydytoja.
O del saves stebejimo, visiskai pritariu, kad reikia tai daryti. Bet manes neberia. Sesuo labai alergiska + pas ja dilgeline ir dusulys, kol nepasidare testo nuolat aptinusi vaiksciodavo, ji ir pati neitare, kad negali tarkim valgyti kiaulienos. Laikantis dietos, jai pavyksta apseiti be tableciu, naudoja tik pypke, nes alergiska ir aplinkai.
O del saves stebejimo, visiskai pritariu, kad reikia tai daryti. Bet manes neberia. Sesuo labai alergiska + pas ja dilgeline ir dusulys, kol nepasidare testo nuolat aptinusi vaiksciodavo, ji ir pati neitare, kad negali tarkim valgyti kiaulienos. Laikantis dietos, jai pavyksta apseiti be tableciu, naudoja tik pypke, nes alergiska ir aplinkai.
Labai įdomus faktas dėl kiaulienos, nes aš pati reguliavau savo dietą ir supratau, kad mane taip pat beria nuo mėsos

Beje, jei sesuo alergiška, reiškia ir Jūs turite bent teorinę galimybę alergijai, be to, alergija turi tarsi ,,lubines ribas"- t.y alergenai gali kauptis viduje kad ir n metų, galų gale pasiekus ribą (o jei dar organizmas nusilpęs ar po kokios stresinės būklės) išberia

O kad Jums įvardijo alergiją- o tiksliau- kas kur ir kaip nutirpo? aš kai ką įtarčiau, bet pakolkas nieko tiksliai nesusieju