QUOTE(Saulyte DD @ 2011 04 28, 12:08)
Sveikos, neradau tokios temos tai atidariau naują.
Pernai gegužę prasidėjo alergija. Nesuprantu iki šiol nuo ko. Nosis ėmė bėgti, tino akys, labai niežėjo. Tino net lūpos. Savijauta siaubinga. Ryte atsikeliu ir prasideda, o dar du vaikai ant sprando, vargšai žiūri į mane ir nesupranta kas dedasi. Pradžioje nustačiau, kad vyro nauji kvepalai, tai atidavėm švogeriui
. Tada pamaniau, jog šienligė, geriau Loratiną, tavegilį. Tada palengvėjo. Atėjo žiema ir alergija nepraėjo. Susirgau prie viso to sinusitu. Išprotėjimas, nors galvą nusiimk
Ištyrė nosį, iškrypusi pertvara ir pasiskundžiau dar, kad alergija, tai išrašė purškiamų į nosį nuo alergijos. Jau nuo sausio nesirgau jokiomis slogomis, peršalimais ir pan.
Purškaliukas jėginis
. tai va nustatė, kad greičiausiai alergija namų dulkių erkėms, t.y. ekskrementams (deja neturiu tiek pinigėlių brangiam tyrimui)Prie viso šito dar alergija pūkams, c vit., ir kitiems chemikalams. Namuose nėra nei kilimų, nei pukų, užuolaidos minimalios, skalbikliai ir plovikliai, kosmetika tik jautriai odai, nerūkau, nepiktnaudžiauju alkoholiu tik saldumynais pasilepinu, tai ir nuo jų išberia.
Štai tokia mano istorija, gal atsiras bendraminčių, jei taip galima pavadinti
pasidalinkit patirtimi, kaip kovojate su alergijomis.
Pernai gegužę prasidėjo alergija. Nesuprantu iki šiol nuo ko. Nosis ėmė bėgti, tino akys, labai niežėjo. Tino net lūpos. Savijauta siaubinga. Ryte atsikeliu ir prasideda, o dar du vaikai ant sprando, vargšai žiūri į mane ir nesupranta kas dedasi. Pradžioje nustačiau, kad vyro nauji kvepalai, tai atidavėm švogeriui

Štai tokia mano istorija, gal atsiras bendraminčių, jei taip galima pavadinti

O kokį purškalą į nosį naudojate, aš irgi kelis metus vargstu su varvančia nosimi, nes alergiška dulkių erkutėms?