Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos - 2

Labai padėjote, ačiū mirksiukas.gif
Aš galvoju, kad tirsiuosi privačiai, žvalgiausi sosdiagnostika.lt, kadangi noriu ir kelis maisto produktus išsitirti: pieną, kviečius ir glitimą. Įtariu ir šiems alergiją. Ypač kviečiams ir glitimui, nes jau porą savaičių bandau beglitiminę dietą - akivaizdžiai sumažėjo spuogų ant veido. Tad tuo pačiu noriu daugiau alergenų išsitirti. Už 64 įkvepiamus ir maisto alergenus apie 200 lt.
Beje, o jums plaučiams nieko nesidaro? Tik su nosimi turite problemų?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2015 02 08, 11:34)
Labai padėjote, ačiū  mirksiukas.gif
Aš galvoju, kad tirsiuosi privačiai, žvalgiausi sosdiagnostika.lt, kadangi noriu ir kelis maisto produktus išsitirti: pieną, kviečius ir glitimą. Įtariu ir šiems alergiją. Ypač kviečiams ir glitimui, nes jau porą savaičių bandau beglitiminę dietą - akivaizdžiai sumažėjo spuogų ant veido. Tad tuo pačiu noriu daugiau alergenų išsitirti. Už 64 įkvepiamus ir maisto alergenus apie 200 lt.
Beje, o jums plaučiams nieko nesidaro? Tik su nosimi turite problemų?

kai nosi stipriai uzgula ,tai automatiskai ir plauciuose toks idomus sunkumas jauciasi,nemoku net apibudint jo. bet viskas susitvarko,kai atsilaisvina nosis.
siaip ir Antakalnio alergologijos centre labai daug alergenu tiria, tiek maistui, tiek ikvepiamu, ir manau zymiai pigiau jums gautusi nei pirvaciai g.gif tik va jei jums del laiko stokos sunkiau, tai privaciai turbut greiciau viska gautumet
Atsakyti
Sveiki kurie dar cia gyvuojate. Ateinu ir as su klausimu, galbut rasiu bendraminciu kurie jau praejo tai ir gali kazka patarti.
Situacija tokia kad neseniai (mazdaug metai laiko tik) prasidejo keista alergija vaistams. Kiek pavyko isgooglint tai pavadinimu dilgeline. Pradziai pastebejau kad vaistams kurie turi permatoma apvalkala, paskui atmetimo principu liko kad jau ir apap'ui. dabar jau para negerus vaistu jokiu bet vistiek dar kyla tos raudonos demes, beprotiskai keliancios niezuli. Pagrinde ant koju ant minkstosios - tai net sedet negaliu (rasau guledama ant pilvo doh.gif lotuliukas.gif )
Iki alergologo dar nenuejau, bet googlei kiek skaiciau, kad cia jokio gydymo nera, tiesiog praeina ir tiek. zinoma idomu butu issiaiskint nuo ko tai kad isvengt galima butu. Bet svarbiausia kaip sumazint ta niezuli, ta deme - kazkokiu lengvinanti poveiki turinciu vaistu gal zinote? Nes buna kad praeina ir per pora valandu, arba siek tiek ilgiau. tai kita kart gali nespet iki gydytojo net nulekt kai iskyla o nuejus po 2 men (sulaukus eiles) gali but nebuvo ir menesi simptomo. Dekoju uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Man pačiai laikas nuo laiko vis pasireiškia alergija. Ir blogiausia, kad įvairiausiomis formomis ir vis nuo skirtingų dalykų. Kažkada buvo labai stipri alergija nuo kačių. Vos tik ateidavau į namus kur yra kačių, iš karto čiaudėdavau, ašarodavo akys. Paskui kelis metus iš eilės pavasarį tindavo lūpos. Iš pradžių gavojau kad herpis, bet kai nepraėjo kelias savaites ir atrodžiau baisiai, ir jau pati įtariau, kad atrodo ne kaip herpis, nuėjau pas gydytojus, pasakė, kad alergija. Tada darė tyrimus, nustatė, kad yra alergija dulkių erkėms. Šunims ir katėms buvo jau labai silpna. Taigi, tos alergijos formos vis kinta.
Šiuo metu išbėrė rankas, truputį patino akys. Gal vėl alergija nuo dulkių erkių ar nuo kažko kito. Tik nesuprantu kodėl tik kai kada pasireiškia alergija, kas ją iššaukia.
Galvoju, gal daug kas priklauso ir nuo pačio organizmo, nuo jo imuninės sistemos. Esu girdėjusi, kad jei užterštos kepenys, tai ir alergijos labiau pasireiškia. Taigi, jei išvalyt organizmą, laikytis kokios nors dietos, gal ir tos alergijos apmažėtų. Gal kas turite patirties taip gydant alergiją? Gal yra kokių nors žolelių arbatų ar panašių liaudiškų priemonių organizmą apsaugoti nuo alergijų pasireiškimo?
Atsakyti
Mano vyras alergiškas namų dulkių erkėm. Supykau, kad pastoviai šiurkščiojo nosį, padariau organizmo valymą burokėlių sultimis iš sveikatos šaltinis puslapio. Tikrai pagerėjo ir savijauta ir kraujas alergijos neberodė.
Dabar esame užsienyje ir dirba vyras ūkyje prie daržovių, nuo baklažanų ir pomidorų lapų, kurie apipeliję, naktim koso iki asminių priepolių. Plius atradau, kad kirminų vaikai, tai vadinasi ir vyras turi. Turbūt viskas susidėjo. O kirminai labai užteršia organizmą. Varom kirminus ir planuoju vėl grįžus į LT daryti rimtą burokėlių sulčių organizmo valymą. Aš tikrai tikiu, kad alergiją galima įveikti kitais būdais smile.gif Sėkmės.
Atsakyti
Ir aš manau, kad daug kas priklauso nuo organizmo būklės.
Kažkada seniai buvau Kaune pas A. Molovičko, tai jis patarė, kad pirmiausia dėl alergijos reikia valyti kepenis. Kadangi į kitą miestą konsultacijoms neprivažinėsi, tai daugiau ir nebežinau kokių dar priemonių galima imtis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kadangi alergijų tema, kaip matau, jau penkerius metus užrakinta, nusprendžiau sukurti naują ir labai viliuosi, kad nebūsiu vienintelė, kuriai tenka susidurti su šia bėda. g.gif

Mane domina maisto netoleravimo testas ir ar jį atlieka ne tik privačiose klinikose - pavyzdžiui, Santariškėse, Žolyno gtv. Ar kam nors tekę darytis, kiek mokėjote, ar nenusivylėte, ar padėjo... Visai nenoriu plautis nei smegenų, nei pinigų blush2.gif, pasidomėjus internete sužinojau kad nemažai šaršalo ir nepasitenkinimo kilo būtent dėl MNT - neva tik plėšiami pinigai, kokie jie nieko verti, ištyrus tą patį kraują kitose įstaigose rodo visiškai skirtingus alergenus ir taip toliau...

Neseniai susidūriau su ūmia odos reakcija, teko skubiai kreiptis į gydytoją esant užsienyje. Diagnozė - nepatikslinta alergija. Ir tai pirmas kartas gyvenime. schmoll.gif Turiu nemažai odos problemų (įvarairūs bėrimai, skaudantys pūlingi ir vandeningi spuogai ir kitos gyvenimą gadinančios bjaurastys) pradėjau įtarinėti, kad tai gali būti susiję. Būdama užsienyje nesikreipiau į dermatologą, turiu įtarimą kad gali būti kaltas stresas, pasikeitusi mityba, kalkėtas vanduo ir begalė kitų priežasčių t.t. schmoll.gif Lietuvoje tokių problemų su oda neturėjau. g.gif

Gal kas nors galėtų rekomenduoti, kur kreiptis? Nedomina jokie šarlatanizmai. unsure.gif
Atsakyti