Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

taigi.o tai duoda savu niuansu.aisku kitos raso-nors vaika tureciau-butu del ko gyventi.o kai turi ir palieka .kaip tada su vaikais pasilikus ,kaip jiems paklausus kodel tetis negyvena kartu.ka jiems atsakyt
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 12 29, 14:27)
Tikrai neišliks, praeis, viskas praeina. O kaip greitai, priklauso jau nuo jūsų pačių. Jei gyveni prisiminimais ir kiekvieną kartą kokią smulkmeną pamačius raudoji, tai tada tikrai užtruks. Aš manau sveika išsilieti, bet iki tam tikros ribos. Pasakai sau stop ir gyveni toliau, žiūri į ateitį, o ne į praeitį, negalvoji, kaip tau sunku vienai ir pan. Pradžioje iš to aštraus skausmo lieka liūdesys, nostalgija, dar vėliau tiesiog prisiminimai. Aš manau svarbiausia kurtis naują gyvenimą, žiūrėti teigiamai. Ir dar kas labai trukdo sveikimui tai visokios durnos viltys, kad jis sugrįš ir pan. Kad mes skirti vienas kitam, kad niekas jam neprilygs, kad jis dar pasigailės. Jau šitą tai mesti iš galvos reikia, nes čia antraip amžinas kankinimasis garantuotas.

matai, Luella, yra nemazas skirtumas, kuomet issiskiria zmones draugave 2-3-5 metus, neturintys bendru vaiku. O po 15-16 bendro gyvenimo metu, kuomet yra vaiku nera taip jau lengva nusispjauti ir viska pamirsti. Yra vaikai, jie eina pabuti su teciu, jie pasakoja kaip tetis gyvena, galu gale, istikus kokiai nelaimei su vaikais, vistiek pirmasis zmogus i kuri kreipiesi yra vaiku tevas. Taigi, jis visa laika po akimis. O ir vaikai, ypac jeigu tai tecio kopijos, apie ji primena nuolat, kiekviena minute. O ir vienai auginti du vaikus yra fiziskai nepalyginamai sunkiau. Irdraugai per tiek laiko yra tape bendrais draugais...
be abejo, reikia ziuret teigiamai, nebeverkt del islieto pieno, bet tai uztrunka. Ir gali isoriskai atrodyt labai tvirta, net nezliumbt vakarais, ale vistiek sirdi spaudzia. Ypac del vaiku, kad jie augs nepilnoje seimoje.
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2010 12 29, 17:44)
matai, Luella, yra nemazas skirtumas, kuomet issiskiria zmones draugave 2-3-5 metus, neturintys bendru vaiku. O po 15-16 bendro gyvenimo metu, kuomet yra vaiku nera taip jau lengva nusispjauti ir viska pamirsti. Yra vaikai, jie eina pabuti su teciu, jie pasakoja kaip tetis gyvena, galu gale, istikus kokiai nelaimei su vaikais, vistiek pirmasis zmogus i kuri kreipiesi yra vaiku tevas. Taigi, jis visa laika po akimis. O ir vaikai, ypac jeigu tai tecio kopijos, apie ji primena nuolat, kiekviena minute. O ir vienai auginti du vaikus yra fiziskai nepalyginamai sunkiau. Irdraugai per tiek laiko yra tape bendrais draugais...
be abejo, reikia ziuret teigiamai, nebeverkt del islieto pieno, bet tai uztrunka. Ir gali isoriskai atrodyt labai tvirta, net nezliumbt vakarais, ale vistiek sirdi spaudzia. Ypac del vaiku, kad jie augs nepilnoje seimoje.

Tai aš tą suprantu ir neneigiu, bet labai daug priklauso ir nuo požiūriu, ar tu save į aukos vaidmenį pastatai, ar į stiprios savarankiškos moters, kuri nežliumbs dešimt metų, kad kažkoks netikėlis pasiplovė. O dėl vaikų ir nepilnų šeimų, tai man atrodo, kad čia labiau kažkoks pretekstas paliūdėti. Lyg tai geriau vaikams gyventi šeimoje, kurioje tėvai ėda vienas kitą. Taigi matyt vis dėlto buvo priežasčių šeimai iširti, jeigu ji iširo. Jei būtų buvę viskas gerai, gi nebūtų taip atsitikę. Tiesiog abu žmonės nebuvo pakankamai stiprūs tas krizes pergyventi ir išlikti kartu. O kad vaikai primena, tai kas čia blogo? Tai šaunu, buvo meilė, iš meilės gimė vaikai, buvo šeima, reikia džiaugtis, juk buvo daug gero ir šaunu, kad jūs galėjot tą išgyventi, o kad baigėsi, ką padarysi. Juk ne gyvenimas baigėsi.
Atsakyti
na stebiuosi neatsistebiu jusu astriu protu,bet deja mes ne vyrai ,kuriems tas pats viskas.maniskis gi irgi -gyvenimas nesibaige.zinoma,jam jis nesibaige ir net nesustojo.jis savimi pasirupino.ir kas del to -abu buvot kalti kad issiskyret-na su tuom nesutinku.krize buna ir ne tik santykiu kalte.gal jam paciam krize.ir nemanau kad as kazka padariau tokio kad jis paliko mus.paprasciausiai bega nuo atsakomybes,nenori but seimos zmogus.ir tai ne manau kad yra abieju kalte,ar ne
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 12 29, 19:19)
Tai aš tą suprantu ir neneigiu, bet labai daug priklauso ir nuo požiūriu, ar tu save į aukos vaidmenį pastatai, ar į stiprios savarankiškos moters, kuri nežliumbs dešimt metų, kad kažkoks netikėlis pasiplovė. O dėl vaikų ir nepilnų šeimų, tai man atrodo, kad čia labiau kažkoks pretekstas paliūdėti. Lyg tai geriau vaikams gyventi šeimoje, kurioje tėvai ėda vienas kitą. Taigi matyt vis dėlto buvo priežasčių šeimai iširti, jeigu ji iširo. Jei būtų buvę viskas gerai, gi nebūtų taip atsitikę. Tiesiog abu žmonės nebuvo pakankamai stiprūs tas krizes pergyventi ir išlikti kartu. O kad vaikai primena, tai kas čia blogo? Tai šaunu, buvo meilė, iš meilės gimė vaikai, buvo šeima, reikia džiaugtis, juk buvo daug gero ir šaunu, kad jūs galėjot tą išgyventi, o kad baigėsi, ką padarysi. Juk ne gyvenimas baigėsi.

ax.gif
ką reiškia stipri savarankiška moteris, kai balansuoji ant nervinės krizės ribos?
bėda ta, kad paaiškėja, jog tu tą netikėlį mylėjai ir tebemyli.
vaikams klaikiai reikia tėvo. ne kažkur toli esančio, o kiekvienam žingsnyj.
idealių šeimų ir idealių santykių nebūna. priežačių iširti turi 99 procentai šeimų, manau.
džiaugtis kuo? buvo gerai. dabar blogai.

Papildyta:
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 29, 20:28)
na stebiuosi neatsistebiu jusu astriu protu,bet deja mes ne vyrai ,kuriems tas pats viskas.maniskis gi irgi -gyvenimas nesibaige.zinoma,jam jis nesibaige ir net nesustojo.jis savimi pasirupino.ir kas del to -abu buvot kalti kad issiskyret-na su tuom nesutinku.krize buna ir ne tik santykiu kalte.gal jam paciam krize.ir nemanau kad as kazka padariau tokio kad jis paliko mus.paprasciausiai bega nuo atsakomybes,nenori but seimos zmogus.ir tai ne manau kad yra abieju kalte,ar ne

ir pas mus panašiai. kai gyvenimas buvo be problemų, turėjau idealų vyrą: rūpestingą, šeimynišką. kai atsirado problemos, prasidėjo pykčiai, jis nusprendė, kad jam bus paprasčiau ne spręsti problemas, o viską nubraukti ir pradėti iš naujo.

kaip laikaisi, šluota?
Atsakyti
QUOTE(adelė @ 2010 12 29, 20:51)
ax.gif
ką reiškia stipri savarankiška moteris, kai balansuoji ant nervinės krizės ribos?
bėda ta, kad paaiškėja, jog tu tą netikėlį mylėjai ir tebemyli.
vaikams klaikiai reikia tėvo. ne kažkur toli esančio, o kiekvienam žingsnyj. 
idealių šeimų ir idealių santykių nebūna. priežačių iširti turi 99 procentai šeimų, manau.
džiaugtis kuo? buvo gerai. dabar blogai.
Papildyta:
ir pas mus panašiai. kai gyvenimas buvo be problemų, turėjau idealų vyrą: rūpestingą, šeimynišką. kai atsirado problemos, prasidėjo pykčiai, jis nusprendė, kad jam bus paprasčiau ne spręsti problemas, o viską nubraukti ir pradėti iš naujo.

kaip laikaisi, šluota?

na ,nesikabinu dar verysad.gif bet sunku.sirdi tokie dilgciojimai.einu kaip robotas,darau kad neisproteciau.bet vis tenka susidurt su netycia likusiais jo daiktais,ar kitais prisiminimus kelianciais daikteliais.
man neatrode kad paskutiniu metu musu bendras gyvenimas butu buves blogas.as jauciausia labiau suprasta,mes kureme planus,sprendem ivairias problemas kartu.o cia lyg is giedro dangaus -driogst.jau 3 metai kaip meile iseidinejo.tai kaip zmogus gali ir jaustis.gaila kad man ji neisejo.nusispjauciau per kairi peti ir tolyn per gyvenima su daina,taip kaip daro jie,vyrai
Atsakyti
Fui nekenciu vyru, jie taip skaudziai gali skaudinti!!!!! paskutines dvi dienas, pradedu jaustis kiek geriau, nusiperku vaikui paskutinius likusius daiktus ir stai, nelauktai, stebuklingai apsireiskia mano buves su meiles zinutemis!!!!!!!!! mat jis jau nebegali, jam per sunku, jis myli mus!!!! kaip gali zmogus sitaip zaisti jausmais??? kaip gali vyras klausti moters, kuriai liko 5 sav iki gimdymo tokio klausimo: as myliu ir ja ir tave, patark ka man daryti!!!!!!!!!!! o siaubas, monstre tu!!! ant varpos pasikark!!! aisku, as tik cia parekauju, atrasyti jam nieko nesiruosiu, isjunginejau telefonus, tikiuosi psichoze jam greitai praeis! nu ir uzsirauk tu man ant tokio!
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 12 29, 19:19)

praktika ir teorija turi dideli skirtuma ........ suprantat apie ka as

Siaip ar taip viskas praeina , nera to bloga ,kas neiseitu i gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2010 12 29, 21:30)
Fui nekenciu vyru, jie taip skaudziai gali skaudinti!!!!! paskutines dvi dienas, pradedu jaustis kiek geriau, nusiperku vaikui paskutinius likusius daiktus ir stai, nelauktai, stebuklingai apsireiskia mano buves su meiles zinutemis!!!!!!!!! mat jis jau nebegali, jam per sunku, jis myli mus!!!! kaip gali zmogus sitaip zaisti jausmais??? kaip gali vyras klausti moters, kuriai liko 5 sav iki gimdymo tokio klausimo: as myliu ir ja ir tave, patark ka man daryti!!!!!!!!!!! o siaubas, monstre tu!!! ant varpos pasikark!!! aisku, as tik cia parekauju, atrasyti jam nieko nesiruosiu, isjunginejau telefonus, tikiuosi psichoze jam greitai praeis! nu ir uzsirauk tu man ant tokio!

ziauriau negu ziauru.vyrai isviso sazine yra prarade. gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2010 12 29, 21:30)

as jums ta sakiau, kad jis nores dar sugryzt pas jus:) maniskiui tas pats , tvirtino kad ana net paliko, kad pas mane gryztu..vaje vaje..o kad jis mane paliko nescia del anos, to jau neatsimine..garantuoju su ana apsipyko tai jums gerinasi siuo metu.. neturi jie sazines..o jus sluotaplius viskas atrodo siuo metu prastai, ir atrodo kad vyras nebuvo toks jau blogas..bet tai netiesa patikekekit, jei jis geras zmogus nepaliktu moters su mazameciais vienos..tik siuo metu negalite to matyti, nes jums stiprus sokas..uzjauciu jus del jusu savijautos, bet viskas tik i gera..ziurekite tik i prieki tik i prieki,nesigreziokite atgal, susiimkite,nes jus viena atsakinga uz savo vaikuciu ateiti,susiimkite del ju...
Atsakyti
aciu.tikrai nesaldu dabar.nematau as jo kazkokiu supervyru.nebuvo idealus.tik siuo momentu atrodo apsikabinciau ir laikyciau gleby.nors ir taip su manim pasielge.paciai nuo to nejauku,bet matyt reikia kad praeitu visos stadijos,pasveikimo link.net ir pacios zemiausios...
Atsakyti
duzo svajone parodyti pasauliui savo darbus parodose ir festivaliuose smile.gif)bet nusprendziau kad nereikia nusivilti ir savo darbus patalpinau i interneta http://www.facebook.com/#!/pages/Show-...134130856648521 ka apie tai manote?wink.gif))
Atsakyti