Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

taip ,gerokai istobulejo vyrai.leidzia sau viska ka nori.reikalingos jiems tol kol jie nori,o paskui ,nusibodusias galima ismest i siuksliu deze.
gal ne tiek gniuzdo tas kad ju nera,kaip pats faktas kad mus paliko kaip nereikalinga,nevertinga daikta.aisku is priklausomybes jam irgi reikia laiko issigydyti,bet...kai nera kitos iseities.
man siandien norisi tik vieno -kad greiciau viskas pasibaigtu.tegul greiciau nesdinas pas savo meile,ir leidzia man gyvent,bent pradet gyvent.o tai kasdienis jo matymas man ne kiek nepadeda.tik erzina.plius elgiasi jis savanaudiskai,nesaziningai.taigi-manau kad man skaudziausias yra faktas but paliktai.o kas paliko,nebuvo man geras.aisku anksciau ar veliau baigsis jam rojus,gal net ir atsliaus keliais ,bet...jau net nezinau iki kokio lygio turetu atgailauti ir klotis po kojomis,kad as jam atleisciau.
Atsakyti
Tai vat laikykitės, galų gale bus vaikelis, kuris neleis būti vienai ir kuriam tikrai reikės jūsų meilės ir kuriam būsite patys brangiausi ir mylimiausi žmonės visame pasaulyje. Nieko nepadarysi daugeliui būna, kad įkrenta koks niekšelis į gyvenimą biggrin.gif O laimę surasti vaikelis tikrai netrukdys, svarbiausia neužsiciklinti ties praeitimi, išgyventi visą tą skausmą ir gyventi toliau.

Aš tik paskaičius džiaugiuosi, kad tada buvau pakankamai stipri ir išsiskyriau su juo ir dabar jau žinau, kokio žmogaus noriu šalia ir vat po šito paskutinio mūsų romano tai iš viso nieko jisai man nebereiškia. Išblėso visas žavesys absoliučiai biggrin.gif
Atsakyti
dziaugiuosi uz tas kurioms jau praejo.tikiuosi kad ir man su laiku praeis .kol kas esu dar tokioj stadijoj,kai dar norisi kazka keisti,kerstauti.bet ,greitai jis jau isvaziuoja.sunku bus,nes vaikai prades klausinet,kada tetis sugryz...o jis juk negrys.kaip jiems lengva daryt tokius svarbius gyvenime sprendimus.myliu-nemyliu.sakau jam ,o kai sita meile praeis,ka ir vel kitos meiles ieskosi.sako -sitai meilei nelemta pasibaigti,sakau kaip ir musu meilei nebuvo lemta pasibaigti,bet pasibaige.tyli,nieko nesako.
as ieskojau atsakymu i savo klausimus pas zmones nugyvenusius panasu ir didesni laiko tarpa-radau kad meile perauga i pasitikejima kitu ir pagarba,niekam jau kojos nebedreba ir drugeliai neplazdena pilve-taip buna tik pradzioj.o jam matai meile baigesi.sakau per ilgai uzsieny prabuvom,ten seima kas natra issiskyrusi.tai ir jam atrodo kaip norma.vaikai nekliutis eiti tuo keliu.niekas nesvarbu-pimpele i virsu ir pasol.
gaila man kad tiek metu tikejau musu seima,juo ,kad laukiau kada susitvarkys musu gyvenimas,o ka gavau,kaip su peiliu tiesiai i sirdi...
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 28, 10:42)
dziaugiuosi uz tas kurioms jau praejo.tikiuosi kad ir man su laiku praeis .kol kas esu dar tokioj stadijoj,kai dar norisi kazka keisti,kerstauti.bet ,greitai jis jau isvaziuoja.sunku bus,nes vaikai prades klausinet,kada tetis sugryz...o jis juk negrys.kaip jiems lengva daryt tokius svarbius gyvenime sprendimus.myliu-nemyliu.sakau jam ,o kai sita meile praeis,ka ir vel kitos meiles ieskosi.sako -sitai meilei nelemta pasibaigti,sakau kaip ir musu meilei nebuvo lemta pasibaigti,bet pasibaige.tyli,nieko nesako.
as ieskojau atsakymu i savo klausimus pas zmones nugyvenusius panasu ir didesni laiko tarpa-radau kad meile perauga i pasitikejima kitu ir pagarba,niekam jau kojos nebedreba ir drugeliai neplazdena pilve-taip buna tik pradzioj.o jam matai meile baigesi.sakau per ilgai uzsieny prabuvom,ten seima kas natra issiskyrusi.tai ir jam atrodo kaip norma.vaikai nekliutis eiti tuo keliu.niekas nesvarbu-pimpele i virsu ir pasol.
gaila man kad tiek metu tikejau musu seima,juo ,kad laukiau kada susitvarkys musu gyvenimas,o ka gavau,kaip su peiliu tiesiai i sirdi...

o tai j8s kiek dar su juo planuojate kartu gyvent? kalėdos baigėsi...
su jumis elgiasi taip kaip jūs leidžiate su savimi elgtis
Atsakyti
[quote=wit,2010 12 28, 13:34]
o tai j8s kiek dar su juo planuojate kartu gyvent? kalėdos baigėsi...
su jumis elgiasi taip kaip jūs leidžiate su savimi elgtis
ryt isvaziuoja.daug kam tai nesuprantama,as ir nesistengiuy kad suprastumet.isvaziuoja ir vsio.baigias vaistai ir cholera.turejau progos pasimokyt,ir daugiau tokiu klaidu nebedarysiu
Papildyta:
pati nesupratau kaip galejau ji priimt i namus,o jis tuo naudojosi.ir aciu dievui ryt issinesdina.tegu,tik kelia atgal tegul uzmirsta-gana jau man ant galvos kakot.
pati stebiuosi,kaip galejau tiek metu su juo gyvent ir nematyt koks jis lengvabudis,menkysta ir neapsisprendelis.kaip jam nesvarbi buvo seima,nei as ,nei vaikai gun_bandana.gif
Atsakyti
taigi.tuoj baigsis visokios nesamones.ryt jis isvaziuoja ir viskas.kaip greitai viskas,ar ne.kaip greitai nusibraukia dvylika bendru gyvenimo metu,seima-viskas.tegu ir nebuvo viskas rozem klota,bet buvom seima,buvom vyras ir zmona.kaip lengva jam viska nurasyt-viskas buvo blogai.kaip lengva pasakyt-viskas.stop.dabar jau pagyvensiu.na taip.juk visi rupesciai,vaikai lieka uz posukio.tik ar ne del tu rupesteliu gyvenam,ar ne del vaiku galvojam apie ateiti.kas gali pasakyt kad jie buvo klaida.tik ne as.bet jis savo jau nusprende-jam geriau be musu.tai tegu.tik po pasilakstymu jam salia musu nebebus vietos-o jam tai siuo metu nerupi.
suprantu ,kad paliktoms besilaukianciom yr daug sunkiau negu man,su mazais leliukais -irgi.bet sutikim -visos pasiliekam su tokiu giliu randu ant sirdies,kad jokie vaistai nepades.gal net is dalies mazi leliukai nepaklaus kodel isejo tevelis,kada sugryz....
skaudu,labai skaudu.jau maniau kad apsipratau su sia mitim.bet toks nervu tampymas yra dar sunkesnis nei is pat pradziu.nesitikejau kad apsigalvos,tik nesitikejau kad atejus atsisveikinimui bus taip nepakenciamai sunku...
zinau,praeis laiko ir vel apsiprasiu kad as jau viena,bet kol kas ... frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 28, 22:53)
skaudu,labai skaudu.jau maniau kad apsipratau su sia mitim.bet toks nervu tampymas yra dar sunkesnis nei is pat pradziu.nesitikejau kad apsigalvos,tik nesitikejau kad atejus atsisveikinimui bus taip nepakenciamai sunku...
zinau,praeis laiko ir vel apsiprasiu kad as jau viena,bet kol kas ... frusty.gif

man skaudziausia buvo grizus po to kai jis issikrauste atidaryt spinta ir pamatyti tuscias lentynas. Blioviau kelias valandas. Paskui buvo lengviau. Jau galvojau, kad apasipratau, bet va, atejo per Kaledas vaiku pasiimt, dovanele padovanojo, vel pajauciau jo kvapa, jo siluma, tai nx nx nx kaip sunku buvo. puse nakties prablioviau verysad.gif kiek laiko reikes, kad visai sirdis nebeskaudetu? o gal tas skausmas taip ir isliks verysad.gif ?
Atsakyti
tikekimes kad neliks,nes kitaip padauges kientu psichiatrinej,nes nuo tokio skausmo netoli iki beprotybes...bent jau as apie save taip galvoju.bandau but tipo man dzin.bet tik dievas zino kas darosi mano sirdy ...kaip noreciau as but nesavo kaily dabar
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 29, 00:25)
tikekimes kad neliks,nes kitaip padauges kientu psichiatrinej,nes nuo tokio skausmo netoli iki beprotybes...bent jau as apie save taip galvoju.bandau but tipo man dzin.bet tik dievas zino kas darosi mano sirdy ...kaip noreciau as but nesavo kaily dabar

suprantu jus pilnai, as ta isgyvenau, zinokit sunku ka net patart..laukia juodas juodas periodas kolkas,vienas du trys menesiai..slinks laikas, ir jusu sielos zaizdos trauksis, is leto skausmingai, kartais paastredamos , TRAUKSIS, nepasiduokit, as po 3 metu pasveikau..jus ir pasveiksite..laukite, o vaikiukai jums pades..
Atsakyti
na ,kaip nors teks kapstytis.yra du vaikai,reikia jiems manes,o man ju.sunku visgi suprast,kad viskas,pabaiga.kad jau niekada nebus kaip buve.ziauriai norejosi apkabint ji,prisiglaust,nebandziau...zinau kad atstumtu.o ir lengviau nuo to kaszin ar butu.kazkoks nenormalus tas gyvenimas.gaila kad pries priimant svarbius nutarimus negali pasitikrinti pagal scenariju.ko nedaryti,ir kaip ka daryti frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2010 12 29, 00:02)
man skaudziausia buvo grizus po to kai jis issikrauste atidaryt spinta ir pamatyti tuscias lentynas. Blioviau kelias valandas. Paskui buvo lengviau. Jau galvojau, kad apasipratau, bet va, atejo per Kaledas vaiku pasiimt, dovanele padovanojo, vel pajauciau jo kvapa, jo siluma, tai nx nx nx kaip sunku buvo. puse nakties prablioviau verysad.gif kiek laiko reikes, kad visai sirdis nebeskaudetu? o gal tas skausmas taip ir isliks verysad.gif ?

Tikrai neišliks, praeis, viskas praeina. O kaip greitai, priklauso jau nuo jūsų pačių. Jei gyveni prisiminimais ir kiekvieną kartą kokią smulkmeną pamačius raudoji, tai tada tikrai užtruks. Aš manau sveika išsilieti, bet iki tam tikros ribos. Pasakai sau stop ir gyveni toliau, žiūri į ateitį, o ne į praeitį, negalvoji, kaip tau sunku vienai ir pan. Pradžioje iš to aštraus skausmo lieka liūdesys, nostalgija, dar vėliau tiesiog prisiminimai. Aš manau svarbiausia kurtis naują gyvenimą, žiūrėti teigiamai. Ir dar kas labai trukdo sveikimui tai visokios durnos viltys, kad jis sugrįš ir pan. Kad mes skirti vienas kitam, kad niekas jam neprilygs, kad jis dar pasigailės. Jau šitą tai mesti iš galvos reikia, nes čia antraip amžinas kankinimasis garantuotas.
Atsakyti
Labai protingai aprašyta, bet kaip sunku gyvenime taip elgtis... Nostalgija ir prisiminimai mane ne taip retai aplanko... Gal laiko per mažai, nepilni metai laiko, tik dėkoju likimui, kad mes vaikų neturėjom
Atsakyti