Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(inbudzi @ 2010 12 27, 21:07)
sutinku kad negalima priversti salia jei vyras nenori, per prievarta mielas nebusi..ir pati to nenoreciau, nes matydavau kad jam sunku pradejo meluot dingineti savaitgaliais, matydavau kad toli kazkur jo mintys BET KOKS MANO REIKALAS kad jis gyveno su manim, pastojau ir ne nuo sventos dvasios, uz ka mane pasmerkti reikejo tokioms kancioms?? kai svoris krito, paskutini menesi svoris 62kg, gydytojai net paciai gimdyti nebeleido,kai zmogus net prisigerti del to skausmo negali nes nesioji gyvybe(nu cia aisku metafora kad prisigerti nuo skausmo:) na uz ka tas skausmas tai nesciajai/kad vyras matai pamilo kita? nezinau buk tu vyras, nu kaip nors rask tu ta iseiti, kad nekankintum tos motereles

visiskai pritariu jusu nuomonei, o ypac del to, kad tikrai, jei nebutumei nescia, isgyventi visa tai, butu tukstanti kartu lengviau, padeda drauges, iseini savaitgaliais is namu, sportuoji, dirbi, jei sunku isgeri bonke vyno isibliauni nuo dusios, o cia negali daryti nieko, ypac jei dar pykinantis nestumas! taves niekas neparemia, niekas nesupranta, kaip blogai tu jautiesi.
O vyro, tai aisku, kad nepriversi, cia nesamoniu nesamone, todel ir belieka ateiti i foruma ir islieti savo nuoskaudas, pasidalinti karcia patirtmi.
Mane is vis uzmuzdavo bobuliu pasakymai, na zinai vaikeli, geru moteru vyrai nepalieka doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ai ,apie ka mes kalbam.vyrai sau perdaug leidzia ir tiek.juk jei kas ir negerai santykiuose buna,neleidi sau apie koki kita vyra galvot,nes myli savo.o tai kaip vyrams-is pradziu myli,o sutiko kita-plykst ir numire meile man -tegyvuoja nauja meile.sakyciau visais atvejais tai atsakomybes neturejimas.vyrai dabar naujoviski-nepatinka jiems but atsakingais uz nieka.mano sako-as buvau pavarges nuo tokio gyvenimo-o as .ir tai ne mano kalte kad net savo miegamojo neturejom kokius 5-6 metus.bet pasekmes -man .atleist galima viska,bet uzmirst.o ypac jei dar zmogus sazines neturi...
Papildyta:
QUOTE(Meta24 @ 2010 12 27, 21:23)
visiskai pritariu jusu nuomonei, o ypac del to, kad tikrai, jei nebutumei nescia, isgyventi visa tai, butu tukstanti kartu lengviau, padeda drauges, iseini savaitgaliais is namu, sportuoji, dirbi, jei sunku isgeri bonke vyno isibliauni nuo dusios, o cia negali daryti nieko, ypac jei dar pykinantis nestumas! taves niekas neparemia, niekas nesupranta, kaip blogai tu jautiesi.
O vyro, tai aisku, kad nepriversi, cia nesamoniu nesamone, todel ir belieka ateiti i foruma ir islieti savo nuoskaudas, pasidalinti karcia patirtmi.
Mane is vis uzmuzdavo bobuliu pasakymai, na zinai vaikeli, geru moteru vyrai nepalieka doh.gif  doh.gif  doh.gif

o ypac daznai taip sako tos kurias pacias palieka.zinau viena atveji kai dvi moterys snekejosi,mat viena is kitos paverze,nors ir neilgam,vyra.tai paverzusioji pareiske-geru moteru vyrai nepalieka.o pacia neseniai buvo palikes ilgametis draugas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2010 12 27, 21:23)
Mane is vis uzmuzdavo bobuliu pasakymai, na zinai vaikeli, geru moteru vyrai nepalieka doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai kad musu atveju argi jie vyrai?jie skudurai kojoms nusivalyti tongue.gif bet pamatysit jusu atveju jis ilgai su naujaja drauge negyvens..nes cia suveikia psichologija, pamatysit, anksciau ar velaiu jis jausis kaltas kad paliko nescia del tos naujojosios drauges..mano atveju prireike 1 metu ir parleke jis pas mane, bet nieko...ar jau nusprendet kas su jumis bus gimdymo metu?
Atsakyti
QUOTE(inbudzi @ 2010 12 27, 21:07)
sutinku kad negalima priversti salia jei vyras nenori, per prievarta mielas nebusi..ir pati to nenoreciau, nes matydavau kad jam sunku pradejo meluot dingineti savaitgaliais, matydavau kad toli kazkur jo mintys BET KOKS MANO REIKALAS kad jis gyveno su manim, pastojau ir ne nuo sventos dvasios, uz ka mane pasmerkti reikejo tokioms kancioms?? kai svoris krito, paskutini menesi svoris 62kg, gydytojai net paciai gimdyti nebeleido,kai zmogus net prisigerti del to skausmo negali nes nesioji gyvybe(nu cia aisku metafora kad prisigerti nuo skausmo:) na uz ka tas skausmas tai nesciajai/kad vyras matai pamilo kita? nezinau buk tu vyras, nu kaip nors rask tu ta iseiti, kad nekankintum tos motereles

Ne nežinau, bet ar verta tiek save kankinti ir savo negimusį vaiką dėl vyro? Aš suprantu, kad ir liūdna, ir pikta, bet kam tiek save kankinti, juk tai tik vienas žmogus, ne visas pasaulis. Mes patys esame atsakingi už savo laimę ir patys pasmerkiame save kančioms, ne kiti... Be to, nemanau, kad viskas iš giedro dangaus būna, gi jaučiasi, ar viskas yra gerai, ar ne, ar nenutolstama vienas nuo kito. Tiesiog mano manymu negalima, kad laimė priklausytų tik nuo vieno žmogaus. Į kito žmogaus kailį neįlįsi, jūs nesuprantate, kaip jis taip gali, jis nesupranta, ko jums kankintis. Taip jau yra, savanaudžiai yra žmonės ir nieko čia nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 12 27, 21:39)
Ne nežinau, bet ar verta tiek save kankinti ir savo negimusį vaiką dėl vyro? Aš suprantu, kad ir liūdna, ir pikta, bet kam tiek save kankinti, juk tai tik vienas žmogus, ne visas pasaulis. Mes patys esame atsakingi už savo laimę ir patys pasmerkiame save kančioms, ne kiti... Be to, nemanau, kad viskas iš giedro dangaus būna, gi jaučiasi, ar viskas yra gerai, ar ne, ar nenutolstama vienas nuo kito. Tiesiog mano manymu negalima, kad laimė priklausytų tik nuo vieno žmogaus. Į kito žmogaus kailį neįlįsi, jūs nesuprantate, kaip jis taip gali, jis nesupranta, ko jums kankintis. Taip jau yra, savanaudžiai yra žmonės ir nieko čia nepadarysi.

jus snekat kaip mano mama man sake lotuliukas.gif jus teisi as sutinku man protas sakydavo ta pati bet patikekit kas sirdy dedavosi..nezinau net ir tai byuvusiai kuri isarde mano seima to nelinkeciau, nes busena slyksti.nezinau aisku ir to vyro nepririsi,nu bet ir tu motereliu gaila,nes turbut kam neduzo svajones nesupras to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 12 27, 21:39)

joooo va cia tai auksiniai zodziai!! as kai prasydavau, gal gali duoti masina savaitei, nes ji bendra, mane pykina as negaliu su mikriukais vazineti i darba, tai jis ispuzdavo akis ir sakydavao, nu kaip jau ten tave taip pykina, ka tu nori, kad as su kostiumu i mikriuka lipciau? tu nebejuokauk taip smarkiai !! tai gal tu bendradarbes paprasyk ji paves???? nu gerai, paprsysiu, o kas man belieka??
jei jus isgyvenote, identiska situacija ir taip joje kalbejote, tuomet as paspausciau jums ranka ir nuosirdziai didziuociaus jumis, taptumete mano autoritetas. Bet jei jus taip tik galvojate, tai ne velnio nesuprantate, koks tai jausmas. Nes as pati esu beprotiskai stipri, bet nestumas, taip pakoregavo hormonus, kad kartais pati nesuprantu, kodel esu tokia, kokia esu ir kas su manimi pasidare.
Luella niekas su manimi nedalyvaus gimdyme, mano pacios noru, cia tiesiog nematau reikalo niekam buti, yra medikai, lai jie ir padirba savo darba. Oi tegu peikejasi tas vyras kiek nori, man liko 5sav ir tikiuosi, vel busiu moteris, kokia buvau anksciau, nustosiu bliauti, nes pati negaliu to pakesti!! Stebisi vyrai, na kodel jus tokios vyriskos ir valdingos, bet ar ne jus patys mus tokias paverciate?
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 12 27, 20:42)
Na žiauru iš tikro, kai su vaikeliu pilvelyje palieka, žiauriai skaudu turi būti... kita vertus, na negalima priversti žmogaus būti šalia, jei jis nenori. Negalima to reikalauti. Negali pasakyti mylėk mane, o ne tą moterį. Ir negalima nekęsti už tai. Niekada nesuprasiu tų verkimų, raudų ir maldavimų nepalikti, tiesiog nėra net moralinės teisės to daryti.

Tik aišku nepateisinama, kad vyrai tyli ir nieko nedaro, planuoja šeimas, vaikus ir vos tik pasirodžius naujam sijonui pasileidžia paskui jį... mano nuomone, jei yra negerai tai iš karto skirtis reikia, o ne tampyti gumas, vaikų prisigimdyti ir skaudinti kitus žmones.

bet tai kur lieka įsipareigojimai? jei įsipareigojai, tai prisiimk atsakomybę už savo veiksmus ir laiku pasakyk stop. atleisk, bet tą vadinamą "meilę" gali sutikt ant kiekvieno kampo. čia nuo žmogaus požiūrio viskas prasideda, nuo jo vertybių sistemos. jei jis žinos, kad šeima jam gyvenime užvis svarbiau, jis nenueis iki tokios situacijos. bet žmonės dabar gyvena savo malonumui ir jokių stop nebeliko. galima viskas. ir nesvarbu, kad dėl to kažkas nukenčia.
Papildyta:
QUOTE(inbudzi @ 2010 12 27, 21:55)
jus snekat kaip mano mama man sake lotuliukas.gif jus teisi as sutinku man protas sakydavo ta pati bet patikekit kas sirdy dedavosi..nezinau net ir tai  byuvusiai kuri isarde mano seima to nelinkeciau, nes busena slyksti.nezinau aisku ir to vyro nepririsi,nu bet ir tu motereliu gaila,nes turbut kam neduzo svajones nesupras to g.gif

drinks_cheers.gif
yra toks dalykas, kaip širdies skausmas. ir jis nepavaldus protui.
Papildyta:
QUOTE(Meta24 @ 2010 12 27, 22:12)
joooo va cia tai auksiniai zodziai!! jei jus isgyvenote, identiska situacija ir taip joje kalbejote, tuomet as paspausciau jums ranka ir nuosirdziai didziuociaus jumis, taptumete mano autoritetas. Bet jei jus taip tik galvojate, tai ne velnio nesuprantate, koks tai jausmas.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meta24 @ 2010 12 27, 22:12)
joooo va cia tai auksiniai zodziai!! as kai prasydavau, gal gali duoti masina savaitei, nes ji bendra, mane pykina as negaliu su mikriukais vazineti i darba, tai jis ispuzdavo akis ir sakydavao, nu kaip jau ten tave taip pykina, ka tu nori, kad as su kostiumu i mikriuka lipciau? tu nebejuokauk taip smarkiai !! tai gal tu bendradarbes paprasyk ji paves???? nu gerai, paprsysiu, o kas man belieka??
jei jus isgyvenote, identiska situacija ir taip joje kalbejote, tuomet as paspausciau jums ranka ir nuosirdziai didziuociaus jumis, taptumete mano autoritetas. Bet jei jus taip tik galvojate, tai ne velnio nesuprantate, koks tai jausmas. Nes as pati esu beprotiskai stipri, bet nestumas, taip pakoregavo hormonus, kad kartais pati nesuprantu, kodel esu tokia, kokia esu ir kas su manimi pasidare.
Luella niekas su manimi nedalyvaus gimdyme, mano pacios noru, cia tiesiog nematau reikalo niekam buti, yra medikai, lai jie ir padirba savo darba. Oi tegu peikejasi tas vyras kiek nori, man liko 5sav ir tikiuosi, vel busiu moteris, kokia buvau anksciau, nustosiu bliauti, nes pati negaliu to pakesti!! Stebisi vyrai, na kodel jus tokios vyriskos ir valdingos, bet ar ne jus patys mus tokias paverciate?

va ta ir turiu minty, kad nu nereikia jei nemyli nemylek tu manes, bet zmogau pasirupink nesciaja kad jai nieko netruktu, juk nesvetimas tau tas zmogus, nors ir nemylimas..nu ar grazu neduodi masinos dar jei ji jusu abieju?negimdykit viena, tegukl drauge ar mama salia kad butu..as viena buvau, bet tikrai sunku taip ,nei kas vandens paduos,vis turesi prasineti..as iskart pinigu mokejau ir seselems ir gydytojai,tai jos man ir atstojo ir vyra ir drauge:D
Atsakyti
Na tai apie, ką jūs čia dabar kalbate, jau yra pagarbos, žmogiškumo, jautrumo reikalas... klausimas, ar būdami su jumis anksčiau jie tikrai angeliukai buvo ar tiesiog jų visos ydos prieš tai buvo ignoruojamos? Ar tiesiog staiga ant visko padėjo? Įsipareigojimai, žinoma, yra, bet niekas negali įpareigoti kažko mylėti, nemyli tai nemyli... o vat kad jau žmogiškumo trūksta, kupini egoizmo, čia jau kitas klausimas, vadinasi, jie visada tokie buvo, tokius jūs pamilote. Galų gale, jei nėščiai moteriai taip gali pasakyti vyras, tai kam dėl tokio asilo verkti ir raudoti? Na nebent, kad susidėjusi su tokiu buvo, bet tikrai ne dėl to, kad kaip gaila, kad nebėra.
Dėl manęs pačios... na taip, niekas manęs nėščios nepaliko, bet žinau, ką reiškia nusivilti žmogumi... man užteko porą dienų paverkti ir supratau, kad neverta, man gaila savęs. O tuo labiau, jei nėščia esi, man vaiko gaila būtų.
Aš žinau merginą, kurią irgi nėščią paliko, kai sužinojo, kas pastojo, ne tik kad paliko, o apskritai pabėgo... aš tikiu, kaip sunku turėjo būti, bet niekada neteko matyti jos sugniuždytos ir palaužtos, ir dabar jinai turi nuostabų sūnelį, ir net metams nepraėjus nuostabų vyrą šalia. Taip, kad niekada negali žinoti, kaip viskas pasisuks ir galbūt tai, kas dabar atrodo nepakeliama kaip tik išeis į naudą.
Ir aš bent jau tikrai žinau, kad joks vyras nevertas yra mano kančių, ašarų ir isterijų. O tas, kuris vertas, niekada manęs nepravirkdys. Tikėkite savimi labiau, viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 12 28, 01:47)
Na tai apie, ką jūs čia dabar kalbate, jau yra pagarbos, žmogiškumo, jautrumo reikalas... klausimas, ar būdami su jumis anksčiau jie tikrai angeliukai buvo ar tiesiog jų visos ydos prieš tai buvo ignoruojamos? Ar tiesiog staiga ant visko padėjo? Įsipareigojimai, žinoma, yra, bet niekas negali įpareigoti kažko mylėti, nemyli tai nemyli... o vat kad jau žmogiškumo trūksta, kupini egoizmo, čia jau kitas klausimas, vadinasi, jie visada tokie buvo, tokius jūs pamilote. Galų gale, jei nėščiai moteriai taip gali pasakyti vyras, tai kam dėl tokio asilo verkti ir raudoti? Na nebent, kad susidėjusi su tokiu buvo, bet tikrai ne dėl to, kad kaip gaila, kad nebėra.
Dėl manęs pačios... na taip, niekas manęs nėščios nepaliko, bet žinau, ką reiškia nusivilti žmogumi... man užteko porą dienų paverkti ir supratau, kad neverta, man gaila savęs. O tuo labiau, jei nėščia esi, man vaiko gaila būtų.
Aš žinau merginą, kurią irgi nėščią paliko, kai sužinojo, kas pastojo, ne tik kad paliko, o apskritai pabėgo... aš tikiu, kaip sunku turėjo būti, bet niekada neteko matyti jos sugniuždytos ir palaužtos, ir dabar jinai turi nuostabų sūnelį, ir net metams nepraėjus nuostabų vyrą šalia. Taip, kad niekada negali žinoti, kaip viskas pasisuks ir galbūt tai, kas dabar atrodo nepakeliama kaip tik išeis į naudą.
Ir aš bent jau tikrai žinau, kad joks vyras nevertas yra mano kančių, ašarų ir isterijų. O tas, kuris vertas, niekada manęs nepravirkdys. Tikėkite savimi labiau, viskas bus gerai.

Sutinku pilnai su Jusu nuomone, del to, kad tikriausiai toki asila jau pamilau, tik esme ta, kol nebuvau pastojusi, buvome vienodi varzovai, nei verkiau, nei pagalbos prasiau, visada buvau tvirta, o jei ko reikedavo grieztai isreikalaudavau. Tai mano istorija gautusi, kaip pasaka : gyveno demonas su ragana, raganai pastojus, demonas ja paliko ir staiga ji virto pelene... kad ir kaip butu slykstu, bet tenka pripazinti, kad Jusu zodziai yra teisus, jei gyvenai su demonu, kokio velnio verki, kad jo nebera, bet tuomet, kokio velnio as pavirtau ta pelene, kai nebeturiu jegu?? gal as tiesiog prie jo vaidindavau nenugalima moteriske, o kai pravirkau, jis jau nebesuprato kas vyksta???
pazadu sau, as tikrai issiaiskinsiu, kas su manimi negerai!!!
beje, manes taip pat, nei vienas aplinkinis nemate, nei paluzusios, nei pasidavusios, todel, beprotiskai dziaugiuosi, kad yra tokia vieta, kaip forumas, kai ateini ir issakai, savo persipynusias mintis. Ir dar kai gali paskatyti, ka zmones mano is salies, is vis fantastika!
Atsakyti
na taip neprapulsim mes moterys, juk tokios stiprios esam ir vaikus galim vienos pasigimdyti ir uzauginti, ir karjera pasidaryti..o vyrai tapo tik donorais..nezinau man graudu kad taip pasikeite vertybes..kad vyrai jau ne vyrai
Atsakyti
QUOTE(inbudzi @ 2010 12 28, 02:59)
na taip neprapulsim mes moterys, juk tokios stiprios esam ir vaikus galim vienos pasigimdyti ir uzauginti, ir karjera pasidaryti..o vyrai tapo tik donorais..nezinau man graudu kad taip pasikeite vertybes..kad vyrai jau ne vyrai

Jo, kaip sakant, ne tik technologijos, bet ir vyrai tobuleja g.gif Na nieko, nepergyvenkit, ateis laikas atsiras ir jums ir man ir visoms kitoms, kurios kencia, mylintis zmogus salia 4u.gif lazda turi du galus ir atsisukusi kerta dvigubai, tai lai uztvos kada ir jiems gerai mirksiukas.gif
Atsakyti