QUOTE(inbudzi @ 2010 12 27, 21:07)
sutinku kad negalima priversti salia jei vyras nenori, per prievarta mielas nebusi..ir pati to nenoreciau, nes matydavau kad jam sunku pradejo meluot dingineti savaitgaliais, matydavau kad toli kazkur jo mintys BET KOKS MANO REIKALAS kad jis gyveno su manim, pastojau ir ne nuo sventos dvasios, uz ka mane pasmerkti reikejo tokioms kancioms?? kai svoris krito, paskutini menesi svoris 62kg, gydytojai net paciai gimdyti nebeleido,kai zmogus net prisigerti del to skausmo negali nes nesioji gyvybe(nu cia aisku metafora kad prisigerti nuo skausmo:) na uz ka tas skausmas tai nesciajai/kad vyras matai pamilo kita? nezinau buk tu vyras, nu kaip nors rask tu ta iseiti, kad nekankintum tos motereles
visiskai pritariu jusu nuomonei, o ypac del to, kad tikrai, jei nebutumei nescia, isgyventi visa tai, butu tukstanti kartu lengviau, padeda drauges, iseini savaitgaliais is namu, sportuoji, dirbi, jei sunku isgeri bonke vyno isibliauni nuo dusios, o cia negali daryti nieko, ypac jei dar pykinantis nestumas! taves niekas neparemia, niekas nesupranta, kaip blogai tu jautiesi.
O vyro, tai aisku, kad nepriversi, cia nesamoniu nesamone, todel ir belieka ateiti i foruma ir islieti savo nuoskaudas, pasidalinti karcia patirtmi.
Mane is vis uzmuzdavo bobuliu pasakymai, na zinai vaikeli, geru moteru vyrai nepalieka