Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

sveikutes....idomu kaip ismokti nebuti uzsidarius.....jau senokai issiskyrem, bet pot o bandziau ieksoti ir pakliudavau vis ant tokiu...kai po kurio laiko pasirodo jog turi dar salia panu....tad nustojau ieskoti...kazkur eiti....
kaip islipti is duobes...
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 21, 15:31)
sveikutes....idomu kaip ismokti nebuti uzsidarius.....jau senokai issiskyrem, bet pot o bandziau ieksoti ir pakliudavau vis ant tokiu...kai po kurio laiko pasirodo jog turi dar salia  panu....tad nustojau ieskoti...kazkur eiti....

Tas pats klausimas - kaip islipti is duobes...? verysad.gif
Atsakyti
Negi vyro nebuvimas šalia, reiškia sėdėjimą duobėje? Juk galima gyventi puikų gyvenimą ir nesant vyrui šalia. Mėgstamas darbas, mėgstama veikla po darbo, kavos ar šampano gėrimas su draugėm, mokslai, giminės, vasarą kapstymasis darže ar sode, žiemą mezgimas. Turiu visus šiuos dalykus, ir jei vyro neliktų, o buvo laikas, kad vyro nebuvo šalia, visa tai man liko
Atsakyti
vienatves jausmas, va kur pagrindine beda......
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 21, 15:44)
vienatves jausmas, va kur pagrindine beda......

Kaip Cashmere sake, susiraskite veiklos ir tas vienatves jausmas ne nekankins mirksiukas.gif 4u.gif Pamatysite rolleyes.gif Kalbu is asmenines patirties. Buvau sios temos ar su panasiu pavadinimu nuolatine tik skaitytoja, nerasiau, po issiskyrimo ziauriai, labai, beprotiskai kankinausi. Tai praejo po 2 metu. cool.gif Padejo "uzklasine" veikla ir net ne kitas zmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 21 sausio 2011 - 17:01
Po dvieju metu...Kaip isties sunku gydytis zaizdas...
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 21, 12:29)
Aš tik nelabai suprantu, kodėl jeigu žmonės išsiskyrė nelabai draugiškai, tai toliau yra paliktos galimybės kažkuriam tai "vaidentis" kito gyvenime. Visokie sms, skambučiai ar pan.  g.gif  Ar nebūtų lengviau ištrinti, užblokuoti ir gyventi savo gyvenimą, jeigu žmogus nesupranta kad viskas baigta. g.gif  Ar čia yra vaidyba kad "jis vėl skambino, tai mane taip nervina, nebegaliu"... ?  smile.gif

Kokios dar galimybės paliktos? Labai būtų įdomu išgirsti, iš mano pusės bendravimas nėra skatinamas ir niekada nebuvo, priešingai ir jokių galimybių jam palikta nėra. Iš kur man ištrinti jį? biggrin.gif Iš jo galvos savęs aš negaliu ištrinti, tai nėra mano galioje ar jo telefonui uždrausti man skambinti, kai jam matai užsinori paklausti, kaip man sekas biggrin.gif Aš jo veiksmų negaliu kontroliuoti. Ir taip nervina, nes mane veikia iš tikro tokie dalykai paskui. Dar suprasčiau, kad žmogus šiaip paimtų pasidomėtų, bet ne prisiliuobęs savo nesąmones skiestų...
Papildyta:
QUOTE(Sistina @ 2011 01 21, 13:33)
drinks_cheers.gif man senai tokia mintis vis sukasi po jos pasisakymu, kad tai jau buvo paskutinis  paskutinis kartas:) ir tik trukt uz vadziu ir  vel is pradziu smile.gif

Jokių pradžių tikrai nėra biggrin.gif viskas nuostabiai baigta ir aš tuom esu visiškai patenkinta, mes visiškai ir absoliučiai skirtingi žmonės, tarp kurių nieko nėra bendra ir niekada niekas vis tiek nebūtų išėjęs...
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 01 21, 18:01)
Kaip Cashmere sake, susiraskite veiklos ir tas vienatves jausmas ne nekankins mirksiukas.gif  4u.gif Pamatysite rolleyes.gif Kalbu is asmenines patirties. Buvau sios temos ar su panasiu pavadinimu nuolatine tik skaitytoja, nerasiau, po issiskyrimo ziauriai, labai, beprotiskai kankinausi. Tai praejo po 2 metu. cool.gif Padejo "uzklasine" veikla ir net ne kitas zmogus.

Pas mane metai praejo...atrodo daug, bet tuo paciu ir ne.. dabar turiu tiksla ka noriu pasiekti ir stengiuosi, kad kuo maziau galvoti.... smile.gif bet kai lieki viena vel mintys lenda..yra vyrukas, kuris kviecia i pasimatyma, bet vis neinu....gal vis tik nueiti. Bet dar yra baime isgirsti tuos zodzius ar ir vel suzinoti kanors kai atsiranda jausmai.
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 21, 15:31)
sveikutes....idomu kaip ismokti nebuti uzsidarius.....jau senokai issiskyrem, bet pot o bandziau ieksoti ir pakliudavau vis ant tokiu...kai po kurio laiko pasirodo jog turi dar salia  panu....tad nustojau ieskoti...kazkur eiti....

Tai ne duobė. smile.gif
Manau turite suprasti kad dabar privalote jūs pati save mylėti, o ne kitas.. smile.gif

QUOTE(Luella @ 2011 01 21, 20:54)
Kokios dar galimybės paliktos? Labai būtų įdomu išgirsti, iš mano pusės bendravimas nėra skatinamas ir niekada nebuvo, priešingai ir jokių galimybių jam palikta nėra. Iš kur man ištrinti jį?  biggrin.gif  Iš jo galvos savęs aš negaliu ištrinti, tai nėra mano galioje ar jo telefonui uždrausti man skambinti, kai jam matai užsinori paklausti, kaip man sekas  biggrin.gif Aš jo veiksmų negaliu kontroliuoti. Ir taip nervina, nes mane veikia iš tikro tokie dalykai paskui. Dar suprasčiau, kad žmogus šiaip paimtų pasidomėtų, bet ne prisiliuobęs savo nesąmones skiestų...

Na jūs neįsižeiskite smile.gif
Yra elementari funkcija ir tame pačiame telefone - užblokuoti nr. arba kreiptis į savo tinklo tiekėją - jie gali blokuoti tą nr. smile.gif o į nežinomą nr galima nereaguoti smile.gif
Kaip jau minėjau, labiausiai ko nesuprantu tai visokių dūsavimų. Jeigu nenori tai ir viską padarysi, kad to nebūtų, man atrodo žmogui ramybė ir geros emocijos svarbiau nei sėdėt rankas sudėjus ir klausytis kažkieno nesąmonių, kaip jūs pati išsireiškėte smile.gif
Neatrašai, neatsiliepi, neduodi nė menkiausio dėmesio (teigiamo/neigiamo) ir viskas kaip mat susitvarko smile.gif O jeigu koks psichinis/maniakas tai yra atitinkamos priemonės tokiems smile.gif Bet realiai tai manau kad pačio žmogaus 'apsileidimas' kai leidžiama kitam minti ant galvos, ARBA kaip irgi minėjau tai tik vaidyba prieš save ir kitus kad "nervina", o širdy džiugina kad ir girto skambutis.. g.gif Man tai nereikia jūsų atvirumo, jums to reikia jums pačiai (man atrodo) 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Invidia @ 2011 01 21, 21:10)
Pas mane metai praejo...atrodo daug, bet tuo paciu ir ne.. dabar turiu tiksla ka noriu pasiekti ir stengiuosi, kad kuo maziau galvoti.... smile.gif bet kai lieki viena vel mintys lenda..yra vyrukas, kuris kviecia i pasimatyma, bet vis neinu....gal vis tik nueiti. Bet dar yra baime isgirsti tuos zodzius ar ir vel suzinoti kanors kai atsiranda jausmai.

O ar nepagalvojote, kad kai ateis laikas, vidumi subręsite vėl naujam žmogui viskas įvyks nejučia ir be jokių papildomų apmąstymų..? smile.gif Manau širdis laimės kovą prieš baimę, kuri atsirado iš skaudžios patirties.
O šiaip manau nueikit į pasimatymą. Tai gali būti smagi patirtis, gerai praleistas vakaras, nauja graži draugystė, įdomus pašnekovas ir daug kitų teigiamų variantų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 22, 00:32)
Yra elementari funkcija ir tame pačiame telefone - užblokuoti nr. arba kreiptis į savo tinklo tiekėją - jie gali blokuoti tą nr.  smile.gif  o į nežinomą nr galima nereaguoti  smile.gif
Kaip jau minėjau, labiausiai ko nesuprantu tai visokių dūsavimų. Jeigu nenori tai ir viską padarysi, kad to nebūtų, man atrodo žmogui ramybė ir geros emocijos svarbiau nei sėdėt rankas sudėjus ir klausytis kažkieno nesąmonių, kaip jūs pati išsireiškėte  smile.gif
Neatrašai, neatsiliepi, neduodi nė menkiausio dėmesio (teigiamo/neigiamo) ir viskas kaip mat susitvarko  smile.gif  O jeigu koks psichinis/maniakas tai yra atitinkamos priemonės tokiems  smile.gif  Bet realiai tai manau kad pačio žmogaus 'apsileidimas' kai leidžiama kitam minti ant galvos, ARBA kaip irgi minėjau tai tik vaidyba prieš save ir kitus kad "nervina", o širdy džiugina kad ir girto skambutis..  g.gif  Man tai nereikia jūsų atvirumo, jums to reikia jums pačiai (man atrodo)  4u.gif  smile.gif

Elementari Jums, pas manęs tokios nėra. O visos sutartys ne mano vardu, tad kitų žmonių tikrai nekišiu, kad man buvusių bernų numerius užblokuotų biggrin.gif O dūsauja čia visos, kartais ir aš galiu tongue.gif Be to, aš ir nenoriu bėgti ar slėptis ir tikrai nebandau nei vaidinti, nei provokuoti kažkaip bendravimą, ar duoti kažkokio dėmesio, ar net kažkaip reaguoti, šituos žaidimus jau praėjau biggrin.gif . Niekas net su juo nešnekėjo ten, bet aš irgi negaliu amžinai akmeninis žmogus būti, tuo labiau, kad jisai tai mane pažįsta labai gerai ir žino, ką pasakyti ir šiuo atveju man skaudu dalyką pasakė kaip žmogus, ne kaip vyras, kurį būčiau įsisvaigusi, ir širdies man jis jau seniai nedžiugina. Bet kokiu atveju aš nemanau, kad tai daugiau bus problema, nes tiek iš mano, tiek iš jo pusės nieko nebėra, išsisemta iki paskutinio lašelio. Tiesiog norėjau išsikalbėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 22, 01:32)
O šiaip manau nueikit į pasimatymą. Tai gali būti smagi patirtis, gerai praleistas vakaras, nauja graži draugystė, įdomus pašnekovas ir daug kitų teigiamų variantų  smile.gif  4u.gif

Pritariu! As nevengiau pasimatymu per tuos du metus, tiesiog nei vienas is ju neperaugo i rimta atieties kurima kartu, taciau pora puikiu pasnekovu tikrai praskaidrino mano kasdienybe ir likome draugais... is vieno iki siol yra noras labiau kazka bandyti, nes sako, kad niekas jo taip gerai nesupranta kaip as, o as su juo tiesiog budavau nuosirdi draugiska nes nemaciau jo daugiau kaip draugo... Visgi neskubesiu ir nekursiu nauju santykiu bile but ne vienai... geriau islaukti to naturalaus netycinio susidurimo su man skirtuoju, kuriam nejausiu dideliu abejoniu ir bus panasus abipusiai jausmai.... wub.gif ...... smile.gif
Atsakyti
4u.gif sunkiausia yra kai pradedu jo ilgetis, taip sunku tada.... labai padeda sportas, pameginkit, kai uzeina mintys jam rasyt ar skambint - eikit padaryt simta atsilenkimu. man padeda biggrin.gif
Atsakyti