Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 01 23, 23:44)
Pasilieku prie nuomones, kad didziausi nesusipratimai ivyksta tarp zmoniu del nesusikalbejimo ar nekalbejimo apskritai...
O siaip tavo situacijoj, tai turbut jis tebuvo praeivis tavo gyvenime, nors tam tikru laiku prasiblaskei ir igyjai naujos patirties su nauju zmogumi...  mirksiukas.gif

patirtis tesiasi iki siol...su juo....mes po kurio laiko po susitikimo pasikalbejom....nes yra bendru draugu ir gavosi jog vel buvom susitike arba netycia mieste vienas priesais kita...ir akivaizdziai matosi jog gaudo mano zvilgsni. Tai tiesiai sviesiai ir pasikalbejom kame kas. Jo zodziais kalbant: nori manes, del to ir stebi kur einu, ka darau, zino kas pas mane darbe vyksta ir t.t.,bet yra su kita, nes ji jam padeda darbe uz dyka. Nu zodziu..be zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 24, 00:55)
Nu zodziu..be zodziu...

cool.gif Tai jau tikrai... Sudauzei vargsui sirdi, tai kankinasi dabar is rekalo su bendradarbe, o tave tik is toli seka ir seile varvina... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 01 24, 00:00)
cool.gif Tai jau tikrai... Sudauzei vargsui sirdi, tai kankinasi dabar is rekalo su bendradarbe, o tave tik is toli seka ir seile varvina...  lotuliukas.gif

as noriu buti su juo...ir jis nori buti su manim...as zinau jog ji veikiu tiek fiziskai tiek psichologiskai ar kaip pasakius. ax.gif Susirasom kaip sekas, pasikalbam. Bet....ana pana yra buhaltere ir naudinga jam, be to jo zodziais: ji verciasi per galva darbe, namie. Jai neduoda Lt, perkasi tik uz savo. Nesuprantu as tokiu santykiu....
pas mane buvo taip pat kazkada: kai as verciausi per galva rupinausi namais, o jam buvo dzin...viena diena pavargau ir isejau. Tad manau tokie santykiai poroje..ne kokie.
O gal jiems tokie santykiai normalu? nebezinau...manau turi buti abu poroje lygus, viskuo dalintis...vienas kita traukti, megautis vienas kitu.
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 24, 01:24)
as noriu buti su juo...ir jis nori buti su manim...as zinau jog ji veikiu tiek fiziskai tiek psichologiskai ar kaip pasakius. ax.gif  Susirasom kaip sekas, pasikalbam. Bet....ana pana yra buhaltere ir naudinga jam, be to jo zodziais: ji verciasi per galva darbe, namie. Jai neduoda Lt, perkasi tik uz savo. Nesuprantu as tokiu santykiu....
pas mane buvo taip pat kazkada: kai as verciausi per galva rupinausi namais, o jam buvo dzin...viena diena pavargau ir isejau. Tad manau tokie santykiai poroje..ne kokie.
O gal jiems tokie santykiai normalu? nebezinau...manau turi buti abu poroje lygus, viskuo dalintis...vienas kita traukti, megautis vienas kitu.

Hmm, nesuprantu ir as cia kazko... Jis per prievarta buna su ja (net gyvena), savo santykiu peripetijas jums issipasakoja... Ir kas cia per pasiteisinimai, kad del darbo svarbu?? Manau visad galima tokius reikalus issprest garbingai... O kokia jusu pozicija yra visame sitame?
Atsakyti
su juo bendrauju kaip su draugu, artimiau - ne. Pasakojasi jis viska...kalba apie ivairias temas, be tabu. Dar jo istrige zodziai: sitaip manimi dar niekas nesirupino.
Sekasi man...su vienu ilgai draugavau, gyvenom, issiskyrem.
o po to vis papuolu ant tokiu...tai po kurio laiko paaiskeja jog turi salia dar viena pana...po to sitas.... nesuprantu...
Kyla klausimas: yra dar normaliu vyru? seimos tai norisi...bet zinoma siltos, o ne del kazkokiu priezasciu.
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 24, 01:44)
Kyla klausimas: yra dar normaliu vyru? seimos tai norisi...bet zinoma siltos, o ne del kazkokiu priezasciu.

Taipogi turiu ta pati klausima... Irgi norisi seimos... Bet nesutinku kol kas normaliu neuzimtu vyru savo kelyje... Belieka tiketis, ne kitaip.. rolleyes.gif
Atsakyti
kaip sakoma: svajok, nes svajones pildosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 23, 23:24)
as noriu buti su juo...ir jis nori buti su manim...as zinau jog ji veikiu tiek fiziskai tiek psichologiskai ar kaip pasakius. ax.gif  Susirasom kaip sekas, pasikalbam. Bet....ana pana yra buhaltere ir naudinga jam, be to jo zodziais: ji verciasi per galva darbe, namie. Jai neduoda Lt, perkasi tik uz savo. Nesuprantu as tokiu santykiu....

Jam tiesiog patogu tureti jus abi
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 23, 23:44)
Kyla klausimas: yra dar normaliu vyru?

O kiek reikia? biggrin.gif
o jei rimtai tai yra,yra tikrai.. drinks_cheers.gif ir jie taip pat sedi ir galvoja ar dar yra normaliu moteru biggrin.gif ..
kiekvienam savo kelias,vienos seimas sukuria anksti,kitos veliau,trecios keleta seimu sukurpia per gyvenima,kitos ir nesukuria.. taigi keikti vyrus kazin ar verta.. bus kaip turi buti ir tiek cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 24 sausio 2011 - 10:06
QUOTE(Invidia @ 2011 01 23, 23:55)
kaip sakoma: svajok, nes svajones pildosi  smile.gif

Aš tai siūlyčiau neardyti kitų žmonių santykių, apskritai koks jūsų reikalas kaip jie ten gyvena, ir kaip jiem sekasi... Jei jau vyras be jokio supratimo, tai jau bent jūs neardykit poros santykių. Taip paskui ir išyra šeimos, poros ir t.t. per tokias "drauges", negaliu kaip susinervinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 24, 00:24)

jei jis norėtų būti su jumis-būtų. apie tai nepagalvojot?
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 22, 22:32)
Tas vakaras buvo ilgas....buvo sunku....

Na gerai bent tiek, kad jis buvo jūsų draugų tarpe. Jūs nebuvote visiškai viena, turėjote su kuo bendrauti ir gerai kad likote. Jeigu būtumėte išėjusi, tas vaikinas būtų supratęs kad sutrikot/pasimetėt dėl jo smile.gif

QUOTE(Luella @ 2011 01 23, 02:36)
Tai aš visiškai pritariu... tą ir norėjau pasakyti. O kodėl juokingai? Aš pvz turiu tokių su kuriais nieko neišėjo, bet jei man parašo, paskambina, visada pabendrauju

Aš irgi su keliais ex galiu bendrauti. Bet nebendrauju, jeigu paklausia kažko, trumpai atrašau ir tiek arba išvis neatrašau. Manau jie supranta kad neturiu didelio noro dalintis naujienomis smile.gif
Na bet čia turbūt jau žmonių charakterių skirtumai - jūs vienaip suvokiate elementarų atrašymą - aš kitaip smile.gif 4u.gif

QUOTE(Invidia @ 2011 01 23, 23:55)
Nu zodziu..be zodziu...

Gerai, kad bent atvirai pasakė biggrin.gif

QUOTE(Invidia @ 2011 01 24, 00:44)

Yra yra smile.gif Turiu aš savo aplinkoje puikų vyrą, bet va sau puikios moteris jis kažkodėl nesusiranda smile.gif Visi žmonės to paties nori...ir galų gale juos tas noras ir suveda. rolleyes.gif
Atsakyti