Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(Luella @ 2011 01 21, 20:54)
Kokios dar galimybės paliktos? Labai būtų įdomu išgirsti, iš mano pusės bendravimas nėra skatinamas ir niekada nebuvo, priešingai ir jokių galimybių jam palikta nėra. Iš kur man ištrinti jį?  biggrin.gif  Iš jo galvos savęs aš negaliu ištrinti, tai nėra mano galioje ar jo telefonui uždrausti man skambinti, kai jam matai užsinori paklausti, kaip man sekas  biggrin.gif Aš jo veiksmų negaliu kontroliuoti. Ir taip nervina, nes mane veikia iš tikro tokie dalykai paskui. Dar suprasčiau, kad žmogus šiaip paimtų pasidomėtų, bet ne prisiliuobęs savo nesąmones skiestų...
Papildyta:

Jokių pradžių tikrai nėra  biggrin.gif  viskas nuostabiai baigta ir aš tuom esu visiškai patenkinta, mes visiškai ir absoliučiai skirtingi žmonės, tarp kurių nieko nėra bendra ir niekada niekas vis tiek nebūtų išėjęs...

papraščiausiai galima neatsiliepti į skambučius. jei atsiliepiat ir kalbat -vadinasi to norit.
Atsakyti
as tai nesugebu... jei jis man paraso atrasau visada, nesugebu schmoll.gif schmoll.gif nes sirdis vis dar saukiasi jo
bet jis man retai raso, buvo laikas kai pati jam rasinejau visai savigarba praradus, dabar neberasau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yadhira: 22 sausio 2011 - 14:38
QUOTE(Yadhira @ 2011 01 22, 15:37)
as tai nesugebu... jei jis man paraso atrasau visada, nesugebu schmoll.gif  schmoll.gif nes sirdis vis dar saukiasi jo
bet jis man retai raso, buvo laikas kai pati jam rasinejau visai savigarba praradus, dabar neberasau

už tai ir atrašot kad širdis dar kažko tikisi.. be reikalo šiaip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 22, 15:24)
papraščiausiai galima neatsiliepti į skambučius. jei atsiliepiat ir kalbat -vadinasi to norit.

Tai jūs galvojate aš šito nesu dariusi, čia jau sena istorija... biggrin.gif ar anaip, ar kitaip vis tiek paskui mintis visokias sukelia. Man pačiai tas žiauriai nepatinka, nenoriu būti iš tų, kurios vat įsikliopina į kokį tai durnių ir paskui visą gyvenimą jį prisimena. Arba dešimtimis metų va šitaip tamposi, pirmyn atgal, pirmyn atgal... Tai gal ir teisi esat, pasąmoningai patinka nestabilūs santykiai ir emociškai nesubrendę ir nepasiekiami vyrai biggrin.gif Kita vertus, kodėl moterys iš karto kaltinamos, o ką jisai daro? Kur jo savigarba, ko jisai nori, kam jisai tą daro, jam čia turėtų būti gėda ne man, akivaizdu, kad pats irgi susimovęs savo gyvenime, nežino, ko nori, negali turėti ko nori ir tenkinasi naktiniais skambučiais savo buvusiai merginai.
Atsakyti
QUOTE(Yadhira @ 2011 01 22, 14:37)
as tai nesugebu... jei jis man paraso atrasau visada, nesugebu schmoll.gif  schmoll.gif

Man panašiai. Jei ir ignoruoju jį, jis vistiek rašo, skambina, kol galiausiai po kelių dienų atrašau ar atsiliepiu. Turbūt neesu tokia stipri ir šalta, kaip daugelis čia esančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 22, 15:39)
už tai ir atrašot kad širdis dar kažko tikisi.. be reikalo šiaip manau smile.gif

Aš tai realiai manau, kad visiškas pagijimas ir yra tada, kai nematai kažkokios didelės reikšmės kokiame sms ir gali atrašyti visiškai be jokių emocijų. Arba neatrašyti, bet ne iš principo, o tiesiog jog neįdomu.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 01 22, 01:22)
Tiesiog norėjau išsikalbėti  smile.gif

Aš viską suprantu, ir jus stengiuoi suprasti, man tik pasirodė kad trūksta iš jūsų pusės noro visiškai būti be jo smile.gif Taip tik pasirodė smile.gif

QUOTE(wit @ 2011 01 22, 15:24)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Yadhira @ 2011 01 22, 15:37)
as tai nesugebu... jei jis man paraso atrasau visada, nesugebu schmoll.gif  schmoll.gif nes sirdis vis dar saukiasi jo

Kad atrašinėjat jam, jums savigarbos irgi neprideda... smile.gif Nes kaip supratau buvo laikas kai visiškai save pametusi buvote.

QUOTE(Luella @ 2011 01 22, 19:49)
Aš tai realiai manau, kad visiškas pagijimas ir yra tada, kai nematai kažkokios didelės reikšmės kokiame sms ir gali atrašyti visiškai be jokių emocijų. Arba neatrašyti, bet ne iš principo, o tiesiog jog neįdomu.

Pagijimas yra tada kai žmogus tau nebekelia JOKIŲ jausmų - nei šiltų nei šaltų smile.gif 4u.gif

P.S. "atrašyti be emocijų" skamba mažų mažiausiai juokingai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 22 sausio 2011 - 20:34
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 01 22, 03:51)
Pritariu! As nevengiau pasimatymu per tuos du metus, tiesiog nei vienas is ju neperaugo i rimta atieties kurima kartu, taciau pora puikiu pasnekovu tikrai praskaidrino mano kasdienybe ir likome draugais... is vieno iki siol yra noras labiau kazka bandyti, nes sako, kad niekas jo taip gerai nesupranta kaip as, o as su juo tiesiog budavau nuosirdi draugiska nes nemaciau jo daugiau kaip draugo... Visgi neskubesiu ir nekursiu nauju santykiu bile but ne vienai... geriau islaukti to naturalaus netycinio susidurimo su man skirtuoju, kuriam nejausiu dideliu abejoniu ir bus panasus abipusiai jausmai....  wub.gif ......  smile.gif

Po issiskyrimo pas mane ir buvo atsirades pasnekovas...prasiblaskydavome, daznai susitikdavome, jo draugai mane pazinojo, kartu leisdavome laika, viskas isleto...jis sakydavo: tik neskubekim. As taip pat nenorejau skubeti...palaipsniui ir jausmai atsirado, bet gavosi taip jog staiga visas bendravimas baigesi. Po keliu savaiciu vyko pazystamu susitikimas kavinukeje. Ir ka manot? atvaziavo jo draugai...ir atvaziuoja jis..islipa is masinos su panele. Kavineje gavosi taip, kai visi susedo - mum teko sedeti vienas priesais kita. Man is vienos puses sedi jo draugai, is kitos puses mano pazystami (kurie nieko nezino), priesais jis su panele. Tokia itampa buvo, jo draugai mus stebi, jis isitempes ir as..nzn kur ziureti. Tas vakaras buvo ilgas....buvo sunku....
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 01 22, 21:32)
Pagijimas yra tada kai žmogus tau nebekelia JOKIŲ jausmų - nei šiltų nei šaltų  smile.gif  4u.gif

P.S. "atrašyti be emocijų" skamba mažų mažiausiai juokingai  ax.gif

Tai aš visiškai pritariu... tą ir norėjau pasakyti. O kodėl juokingai? Aš pvz turiu tokių su kuriais nieko neišėjo, bet jei man parašo, paskambina, visada pabendrauju, nes būtent man nekelia jokių jausmų, emocijų, nei blogų, nei gerų, neturiu priežasčių vaidinti kažkokios princesės ir iš principo neatsiliepti ar nerašyti biggrin.gif tiesiog draugiškai galiu pabendrauti ir tiek. Man visai net malonu pabendrauti. Tą ir vadinu "atrašymu be emocijų". Tik šitas egzempliorius kitoks, nes bet kokiu atveju emocijas sukelia biggrin.gif noriu aš to ar nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 22, 23:32)
Po issiskyrimo pas mane ir buvo atsirades pasnekovas...prasiblaskydavome, daznai susitikdavome, jo draugai mane pazinojo, kartu leisdavome laika, viskas isleto...jis sakydavo: tik neskubekim. As taip pat nenorejau skubeti...palaipsniui ir jausmai atsirado, bet gavosi taip jog staiga visas bendravimas baigesi. Po keliu savaiciu vyko pazystamu susitikimas kavinukeje. Ir ka manot? atvaziavo jo draugai...ir atvaziuoja jis..islipa is masinos su panele. Kavineje gavosi taip, kai visi susedo - mum teko sedeti vienas priesais kita. Man is vienos puses sedi jo draugai, is kitos puses mano pazystami (kurie nieko nezino), priesais jis su panele. Tokia itampa buvo, jo draugai mus stebi, jis isitempes ir as..nzn kur ziureti. Tas vakaras buvo ilgas....buvo sunku....

Tai taip ir prasikankinot visa vakara? Ar kazkaip viskas issirutuliojo, gal pavyko pasikalbet?
Atsakyti
Kazkodel neatsistojau ir neisejau. Buvau visa vakara, vienas priesais kita, mes nesikalbejom. Su savo ir jo draugais bendravau. Po to karto prasidejo atsitiktinumu... ir tokiu vyru nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Invidia @ 2011 01 24, 00:08)
Kazkodel neatsistojau ir neisejau. Buvau visa vakara, vienas priesais kita, mes nesikalbejom. Su savo ir jo draugais bendravau. Po to karto prasidejo atsitiktinumu... ir tokiu vyru nesuprantu.

Pasilieku prie nuomones, kad didziausi nesusipratimai ivyksta tarp zmoniu del nesusikalbejimo ar nekalbejimo apskritai...
O siaip tavo situacijoj, tai turbut jis tebuvo praeivis tavo gyvenime, nors tam tikru laiku prasiblaskei ir igyjai naujos patirties su nauju zmogumi... mirksiukas.gif
Atsakyti