Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(neverinlove @ 2011 02 27, 22:46)
aha, pasirodo daugeli istinka ta pati beda po exo "netekties", mes nebeturim draugiu, kurios su mumis iseitu penktadienio vakara isgert vyno, pasokti ir paganyti akimis svetimu vyru  smile.gif  As taip pat teturiu viena netekejusia drauge, kuri dabar panirusi i saves gailejimosi laika, mat viskas jos gyvenime sudetinga - vyro nera, vaiku jau nori, darbas nepatinka, namai erzina  g.gif  bet is ju kojos kelti nenori. Draugiu ratelyje esu viena vienise, visos kitos liko tik online arba vieno kavos puodelio uzsukus i svecius draugemis, kadangi is visu jegu paniro i seimas  unsure.gif  Gaila, bet matyt tas vienisu mergaiciu klubas isaugo is zaidimu amziaus ir pagaliau surimtejo  smile.gif  tik baisiai liudna, kai iskrenti is seimyninio gyvenimo, o ta skausma nuplauti gali tik savo kompanijoj  verysad.gif
Ir teisios yra tos, kurios pataria savo liudesi isliudeti, nes stebuklingu receptu nera, deja, uztat abejingumo praeiciai laikmetis ateina visoms, reikia tik kantrybes jo belaukiant  smile.gif

taip,teisingai pasakyta.ateina tas metas kai praeitis nekamuoja,bet dar kuri laika ir ateitis neguodzia.kankina vienatves jausmas...ir vel bandai kazka kurti,bet is tos baimes ir vel priveli klaidu...ir taip be galo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2011 02 28, 01:01)
taip,teisingai pasakyta.ateina tas metas kai praeitis nekamuoja,bet dar kuri laika ir ateitis neguodzia.kankina vienatves jausmas...ir vel bandai kazka kurti,bet is tos baimes ir vel priveli klaidu...ir taip be galo. verysad.gif

Labas šluotaplius, tu labai skubi, neskubėk kurti naujų santykių, juk dar tiek nedaug laiko praėjo po jūsų skyrybų.. Pagyvenkit viena kurį laiką, tada lengviau bus kurt naujus santykius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2011 02 28, 10:56)
Labas šluotaplius, tu labai skubi, neskubėk kurti naujų santykių, juk dar tiek nedaug laiko praėjo po jūsų skyrybų.. Pagyvenkit viena kurį laiką, tada lengviau bus kurt naujus santykius  mirksiukas.gif

as irgi pastebejau, kad truputi per greit viskas pas sluotaplius. praejus vos keliems menesiukams po skirybu ieskoti naujo vyro? g.gif hm... nezinau nezinau, juk jei tokia didele meile buvo vyrui, kad galejo viska atleisti ir vel priimti i namus tai manau kad kito ieskotis labai jau skubama, juk zaizdas reikia issilaizyti ir nusiteikti naujiems santykiams
Atsakyti
a greitai ar negreitai,bet vienatves jausmas tikrai isgyti nepadeda,bent jau man.neskubu,bendrauju virtualiai ax.gif o vienai butu man baisiau uz mirti...
plius naujas vyras-plati savoka.kodel as turiu but viena,jis gi sau megaujasi nauju gyvenimu,o as tiesiog megaujuosi bendravimu smile.gif ar tai yra blogai.o kad nusiviliu kuom nors tai turbut taip buna visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sluotaplius: 28 vasario 2011 - 17:18
QUOTE(sluotaplius @ 2011 02 28, 17:16)
a greitai ar negreitai,bet vienatves jausmas tikrai isgyti nepadeda,bent jau man.neskubu,bendrauju virtualiai  ax.gif o vienai butu man baisiau uz mirti...
plius naujas vyras-plati savoka.kodel as turiu but viena,jis gi sau megaujasi nauju gyvenimu,o as tiesiog megaujuosi bendravimu smile.gif ar tai yra blogai.o kad nusiviliu kuom nors tai turbut taip buna visoms

O aš pritariu, bendrauk ir kuo daugiau, ir su kuo daugiau, ir skųstis gali, ir dejuoti, ir virtualia meile užsiiminėti, tik kad tai neperaugtų į priklausomybę ir internetinu mėgaukis atsargiai, negali žinot kokių ten maniakų yra. Kadaise būtent tai man padėjo išgyti smile.gif
Atsakyti
Ir as manau, kad demesiukas ir flirtas tokiu momentu ne pro sali mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, neatkalbinekite Sluotosplius ieskoti guodejo, ko gyvenime nebuna! Stai viena supermama, kuri dar vasara cia liejo karcias asaras del ja palikusio draugo, dabar yra be galo laiminga ir ruosiasi vestuvems su kitu. Beje, busimaji susirado internetu.
Nebeatsimenu tiksliai tos lietuviskos patarles, atrodo: kuola ismusi kitu kuolu lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš gyvenu bangom... Būna dienų kai tiesiog švyčiu, o būna dienų kaip šiandien - kai norisi skradžiai prasmegt, kad tik manęs niekas nejudintų. O jei dar paklausia apie skyrybas tai taip ir norisi vietoj apsiverkt. Ir labai keista iš tiesų. Emocinė mano savijauta labai priklauso nuo fizinės - jei tik jaučiu peršalimą ar šiaip nuovargį - viskas, rankos nusvyra, ašarų pakalnės.
Turiu tą bėdą, kad savo exui negaliu pasakyti "ne". Kažkoks siaubas. Labai daug jam esu padėjusi ir toks jausmas, kad jis ir toliau bando draugystę palaikyti dėl to, ką per mane gali gauti ar pasiekti ar sužinoti...
Nejaučiu jam neapykantos. Jaučiu tik didžiulį liūdesį dėl to, kaip smarkiai buvau įskaudinta prieš ir po skyrybų. Ir tas liūdesys slenka į depresiją. Savaitgaliais laukiu, kada eisiu į darbą, nes sunku vienai juos ištverti. Bent vieną dieną praleidžiu lovoje pusiau miegodama... O kai ateina laikas į darbą - laukiu nesulaukiu, kada grįšiu namo... Baisu... Net vadovas jau liepė sugrįžti į pasaulį, nes savaitę plūduriuoju kažkur... Galvoju normalus žmogus pasiūlytų atostogų žinodamas emocinės būsenos nestabilumą... Bet gal jis ir teisus. Jei grįšiu į pasaulį, prie darbų visu pajėgumu, greičiau viskas praeis.
Mane čia kaip dauguma - vienatvė pribaigti gali.... Nebe meilė tam žmogui, ne ilgesys, bet vienatvė.... sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
aciu palaikiusioms.istiesu tik bendraudama,flirtuodama sugebejau pasiekt tokia busena kurioj esu.aisku nebuna visada ir viskas puiku,bet...tai lengviau pernest negu zinia apie skyrybas.o vienatve yra ziauri,negailestinga.stengiesi juoktis ,sypsotis-bet viduje taip ilgu ir taip norisi mielu zodziu.taip bent zodziu svelniu ir skirtu man...
Atsakyti
sveikutės visos, su KOVO 1-ąja 4u.gif visoms 4u.gif 4u.gif pirma Pavasario diena, ir nesvarbu, kad keli laipsniai šalčio, beje, ir su tuoj ateinančia Moters diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kažkaip labai moteriškas visas kovo mėnuo...

ir visgi, kaip nekeista, ta proga, noriu tart žodį ne apie moteris, o vyrus...
vis skaitinėju šias temas, ir galvoju logiškai: dieve dieve, jeigu moterys taip kenčia, kad ir išsikalbėdamos, telfonu, sm, prie kavos puodelių, prie arbatos puodelių, per forumus ar online ir panašiai, verkdamos, rėkdamos, miške ar į pagalvę žliumbdamos, ir - vistiek išliejus skausmą, taip sunku, tai ką bedaryti vyrams, kurie, pastebėjot, niekad neužves forumuose "paliktas" skyrelių, o juk sakoma, kad vyrai DAR LABIAU VISKĄ IŠGYVENA vien dėl savo neįgalumo normaliai išsikalbėti.

tai, kaip jie jaučiasi - verda savy, geria, mušasi, plūstasi, lipa sienom?

panyra į darbus, hobius. bet jei tą darom ir mes, ir sa rplius kalbam, ir vistiek mums nelengva, tai kaipgi JIEMS?

TAIGI, REIŠkiu didelę užuojautą niekad iki galo nesikalbantiems tarpusavy vyrams. visad sakydavau visiems, kad gimti moterimi ir ja būti - vistiek lengviau, kad ir ką besakytum ax.gif
Atsakyti
Labą vakarą 4u.gif

QUOTE(zuzu @ 2011 03 01, 10:14)
ir visgi, kaip nekeista, ta proga, noriu tart žodį ne apie moteris, o vyrus...
vis skaitinėju šias temas, ir galvoju logiškai: dieve dieve, jeigu moterys taip kenčia, kad ir išsikalbėdamos, telfonu, sm, prie kavos puodelių, prie arbatos puodelių, per forumus ar online ir panašiai, verkdamos, rėkdamos, miške ar į pagalvę žliumbdamos, ir - vistiek išliejus skausmą, taip sunku, tai ką bedaryti vyrams, kurie, pastebėjot, niekad neužves forumuose "paliktas" skyrelių, o juk sakoma, kad vyrai DAR LABIAU VISKĄ IŠGYVENA vien dėl savo neįgalumo normaliai išsikalbėti.

tai, kaip jie jaučiasi - verda savy, geria, mušasi, plūstasi, lipa sienom?

panyra į darbus, hobius. bet jei tą darom ir mes, ir sa rplius kalbam, ir vistiek mums nelengva, tai kaipgi JIEMS?

TAIGI, REIŠkiu didelę užuojautą niekad iki galo nesikalbantiems tarpusavy vyrams. visad sakydavau visiems, kad gimti moterimi ir ja būti - vistiek lengviau, kad ir ką besakytum  ax.gif

taigi... pritariu verysad.gif
Atsakyti
na nieko,praeis.su laiku pasijausi geriau.toks jau tas gyvenimas.klysti zmogiska.mes tik zmones ir negalime isvengt klaidu.sunku siandien-bet po kurio laiko visai kitaip apie tai galvosi.pati sau tik gali padeti pertvarkyt savo mintis,negalvok apie tai kaip apie didziausia tragedija tavo gyvenime.tai buvo gera ir baigesi.gerai kad suvoki kas tau tinka ir ko nesitiki.auksciau nosi.viskas gerai.tai ne pasaulio pabaiga. nono.gif
Atsakyti