Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

QUOTE (Slampe @ 2004 06 04, 15:37)
Taip labai grazu, populiaru. Panesiojau du menesius, taisiklingai naudojau, gerai issiimdavau ir priziuredavau lesius,BET............... mad.gif  mad.gif  mad.gif
Regimai pablogejo regejimas: desine akis - 1. o kaire - 0.8. Abi buvo vertos 1!!!!
Tai ka manot?????????????????????????????????????????/

Cia jau is kazkokio fantastikos skyriaus blink.gif Per du menesius taip sugedo akys? unsure.gif Na visokiu istoriju esu prisiklausiusi, bet kad tokius stebuklus lesiai darytu, tai pirma karta girdziu..O lesius isrinko gydytojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afyte: 04 birželio 2004 - 20:55
Neblogeja niekas nuo lesiu, neblogeja smile.gif Jau 7 metus nesioju ir tvarka kuo tvarkiausia, ir vaikus gimdziau, ir prie kompo sedziu ir visus likusius buities darbus dirbu - nieko. Galit drasiai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 06 04, 20:57)
Neblogeja niekas nuo lesiu, neblogeja smile.gif Jau 7 metus nesioju ir tvarka kuo tvarkiausia, ir vaikus gimdziau, ir prie kompo sedziu ir visus likusius buities darbus dirbu - nieko. Galit drasiai... smile.gif

nu vat ir as sakau ,o pas mane visada akys raudonos
sad.gif ar nepakenks?
Atsakyti
Jau rašiau skyrelyje apie lęšius, tai dar čia trumpai pasakysiu. Mano akys rusvai žalsvos, priklausomai nuo apšvietimo gali būti ir rudos, ir žalios kaip žaliosios alyvuogės. biggrin.gif Taigi aš irgi nešiojau žalius lęšius, kad paryškinčiau spalvą. Bet šviečiant saulei ta žalia spalva atrodydavo labai dirbtinė, lyg akys būtų iš žalio stiklo... Kažkaip keistokai. Taip kad savo vestuvėms aš dėsiuos paprastus bespalvius lęšius. Nelabai norisi, kad sakant priesaiką švytėčiau žolės žalumo akimis... Geriau savo žaliom alyvuogėm žaibuosiu... rolleyes.gif laugh.gif

Na, o jei tu, Marmiska, vis tik nori tų žalių lęšių, patarčiau dar prieš vestuves įsidėti ir panešioti juos. Be to, sako, ir taip reikia prie lęšių priprasti, šiek tiek panešioti juos (man kažkaip gerai buvo ir be pripratimo). Va tada ir pabandyk stebėti savo akių spalvą prie įvairaus apšvietimo ir baltos suknelės (drabužiai irgi keičia akių spalvą), ar tau patiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitkresle: 06 birželio 2004 - 22:27
QUOTE (Bitkresle @ 2004 06 06, 20:26)

Na, o jei tu, Marmiska, vis tik nori tų žalių lęšių, patarčiau dar prieš vestuves įsidėti ir panešioti juos. Be to, sako, ir taip reikia prie lęšių priprasti, šiek tiek panešioti juos (man kažkaip gerai buvo ir be pripratimo).

Is tikrųjų, jei nesi lešių nešiojusi, tai reikia dar gerokai pasipratinti juos įdėti. Aš pirmą savaitę vieną lešį dėdavausi po pusvalandį... doh.gif
Atsakyti
jei akys jautrios ar niekad tu lesiu nenaudojai, tai as nerizikuociau tokia proga juos isideti... sad.gif
Atsakyti
Beje, per draugės vestuves buvau įsidėjusi vienkartinius lęšius. Nežinau, kas kaltas - ar tai, kad buvau neišsimiegojusi, ar makiažas, ar aktyvus dalyvavimas rolleyes.gif - bet apie 10 val. vakaro akys buvo kraupiai paraudusios, jaučiausi, lyg būtų žvyro (su akmenukais) pripilta ir apskritai nutariau, kad labai nenorėčiau, jei tas pats dėtųsi ir per mano vestuves... g.gif
Atsakyti
na, as sneku tik nuo saves... kadangi turiu labai jautrias akis ir su lesiais galedavau isbuti max 6 val, o po to prasidedavo vienoj aky griauzimas, raudimas ir pan... sad.gif ir paskui nors ir issiimdavau,tai kita ryta kai triusis raudonom akim... tad nebandziusiai - ka as zinau, ar verta tokiai progai...
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--

o mano akys per tamsios, kad keisti ju spalva rolleyes.gif nesioju lesius, bet paprastus, kurie regejima gerina smile.gif
viena karta man mano optikoje daktare leido pasimatuoti visus spalvotus lesius ir nei vieni nepermuse mano spalvos,tai ir likau su savo tamsiai rudais,ji pasake,kad Lietuvoje negaminami lesiai tamsesni uz mano akys, o nei vieni spalvoti nepermuse spalvos, ir siaip jos brangokai kainuoja ir taip musu visu akute sgrazios blink.gif clap.gif
Atsakyti
O aš norėčiau ružavų lešių su mažyte gėlyte, kaip ir mano suknelė.
Bet kaina būtų apie 500lt.
Atsakyti
GRAŽU wub.gif AŠ DRAUGĖS BUVAU ĮSIDĖJUS. NEPATOGU BUVO, NEPRATUS, BET thumbup.gif O AKYS wub.gif ŽALIOS ŽALIOS
Atsakyti
Tai va, aš irgi bijau, kad bus nepatogu ir jausiuosi, kaip su žvyru akyse
Sumokėjus šiteik būtų truputį gaila
Atsakyti