Nedidelė pastabėlė toms, kurios dar nėra nešiojusios linzių - TIK NESUGALVOKITE VESTUVIŲ RYTĄ Į KIRPYKLĄ NUEITI SU LINZĖMIS.
Plaukų lakai ir kitos priemonės, kuriose yra acetono (ar kito panašaus cheminio elemento) - tai priešas Nr.1 linzėm.

Aš visada į kirpyklą einu su linzėmis, nes dieną dažniasia jas nešioju, o kirpykloje, kai purškia ten visokius dalykus , tai galima užsimerkti, nes vestuvių rytą sėdėti kirpėjos kėdėje ir matyti savo šukuoseną kaip per miglą - tai jau
akinukų juk tuo metu irgi nesidėsi. Bella, manau čia menka problema, tik aišku reikia nepamiršti ir užsimerkti , ir tada nebus

tai jau geriau i kirpykla akinukus nusinesti...per vestuves sedeti kirpejos kedej ne tas pats kaip eiline diena...galima netycia is pamirsti uzsimerkti...
Man ten pat darys ir šukuoseną ir makiažą, tai tikrai negalėsiu eiti su akinukais, o tik su linzėm, nes kai padarys makiažą, tai po to tikrai neįsidėsiu linzių, nes tada išsiterliosiu, jau ne kartą taip buvo. Jau geriau viską laiką prasėdėsiu užsimerkusi, kol darys šukuoseną
pernai irgi darė šukuoseną, buvau su lęšiais ir nieko nenutiko, tikrai nepamiršau užsimerkti

QUOTE(Bella @ 2005 06 06, 19:27)
Nedidelė pastabėlė toms, kurios dar nėra nešiojusios linzių - TIK NESUGALVOKITE VESTUVIŲ RYTĄ Į KIRPYKLĄ NUEITI SU LINZĖMIS.
Plaukų lakai ir kitos priemonės, kuriose yra acetono (ar kito panašaus cheminio elemento) - tai priešas Nr.1 linzėm.

Bella, labai dėkui už pastabą. Kaip merginos rašo, gal visgi eisime su lindzėmis grožio procedūrų darytis, bet bent jau žinosime, kad reikia užsimerkti. O tai mes (nenešiojusios lindzių) tokių subtylybių tikrai nežinojome... Dėkui Tau

Dar truputį info nenešiojusioms lindių - kaip ir sakyta, į kirpyklą geriu eit be jų, bet su jom..Kol daroma šukuosena, akinukai kirpėjai nemaišys, o jūs viską galėsit matyti..O jei ten pat daromas makiažas, tai lindzes reikia įsidėt prieš dažant..jei dėsit jau į išdažytas akis, galit užkabint kokią tušo krupelytę vos vos matomą, ir ji labai akis dirgins, jos ašaros ir iš vis bus vien tik
Kvepalus igi purškit ne ant veido, o ant pečių, pasipurškus užsimerkit arba pereikit į kitą vietą, nes irgi gali labai suerzint..Aš pati nešiojau ir akinius, ir lindzes..Dabar - akinius..Progomis nusiperku vienadienius, nors racionaliau pirkt mėnesinius..tada panešiojat prieš vestuves, priprantat, žinot akių reakciją..nes nešiojus tik akinius ir įsidėjus lešius, akims toks jausmas, kad jos "plikos", net vėjas erzina..O pliusiukas mėnesiniams dar ir todėl, kad jie truputuką storesni, ne tokie visai skysti kaip vienadieniai - šituos įsidėt lengva, bet jau išsiimt..
Žvejosit pusę valandos po akį..
O nei vienų, nei kitų visai nematyt..kai tik įsigijau pirmąją lindzių porą, draugas prisikišęs žiūrėjo, bet nieko nepamatė..Žodziu, per savo vestuves aš irgi būsiu su lindzėm..

QUOTE(Violeta* @ 2005 06 07, 12:53)
Kol daroma šukuosena, akinukai kirpėjai nemaišys, o jūs viską galėsit matyti..O jei ten pat daromas makiažas, tai lindzes reikia įsidėt prieš dažant..jei dėsit jau į išdažytas akis, galit užkabint kokią tušo krupelytę vos vos matomą, ir ji labai akis dirgins, jos ašaros ir iš vis bus vien tik
Manau kaip tik akinukai kirpėjai maišys, nes kiek teko eiti, visada liepdavo nusiimti, o užsidėdavau tik tada, kai jau būdavo šukuosena padaryta, t.y. jau po visko, kai negali nieko pakeisti šukuosenoje

O dėl linzių sutinku, net ir dulkė suerzina akį.
Violeta* tu teisi. Paprastas mirtingasis (nene6iojants kontaktinių lešių) tikrai nepamatys ar pas žmogų akyse sėdi lindzės ar ne. Bet aišku mano igudusi akis iškarto pastebi. Kaip tikriausiai ir jūsų (nešiojančioms lindzes).
Dabar tai jau senai nešiojau lešių. Akiniai patogiau. Sakau jau reik pradėt pratintis. Bet vis neprisiruošiu.
Dabar tai jau senai nešiojau lešių. Akiniai patogiau. Sakau jau reik pradėt pratintis. Bet vis neprisiruošiu.
Labukas mergaites .Pradesiu nuo to , kad linzes nesiojau gal du metus .Buvo viskas gerai tik vat kazkodel nebegaliu nesioti labai jau akys jautrios pasidariusios
.dar galiu kokia viena diena pabut su linzem ,bet jei
patalpoj ,tada jau taip griauzti pradeda akis ,kad geriau iskart issiimti reikia.Kur tikrina regejima sake , kad gali buti alergija nuo berzu ir t.t.Nuo to laiko praejo jau metai kaip vaikstau su akinukais ,kaip manot gal linzes tos firmos tiesiog netiko .taip norisi per vestuves be akinuku but.

Aš per vestuves irgi būsiu su linzėm, nes nešioju jas jau keli metai.
Tik va, bijau, kad labai akys pavargs, nes visą dieną ir beveik visą naktį būsiu jas įsidėjus
Bet su akinukais tikrai nenoriu būt tą dieną.

QUOTE(Panterike @ 2005 07 04, 16:28)
Labukas mergaites .Pradesiu nuo to , kad linzes nesiojau gal du metus .Buvo viskas gerai tik vat kazkodel nebegaliu nesioti labai jau akys jautrios pasidariusios
.dar galiu kokia viena diena pabut su linzem ,bet jei
patalpoj ,tada jau taip griauzti pradeda akis ,kad geriau iskart issiimti reikia.Kur tikrina regejima sake , kad gali buti alergija nuo berzu ir t.t.Nuo to laiko praejo jau metai kaip vaikstau su akinukais ,kaip manot gal linzes tos firmos tiesiog netiko .taip norisi per vestuves be akinuku but. 

Man akių gydytoja aiškino, kad linzėms alergijos kaip ir negali būt, bet užtat tam skysčiui, kur laikomos linzės- taip. Žodžiu pabandyk pakeist linzių skystį- gal padės

Na aš kadangi nešioji lindzes jau 10 metų, tai turiu tame reikale su kirpėjom ir lindzėm patirties. Pirmiausia, kirpėja tikrai neleis sėdėti su akinukais darant šukuosena ir todėl, kad akinukų kojelės maišys ir dar dėl to, kad toms su akinukais ir šukuosenos reikia kitokios, kaip sakant vaizdas ne toks bendras...O kad pamirši užsimerkti kaip ką puškia, nu tai atsiprašau, tai tas pats kaip užsmišti kramtyti valgant. Gi ir be lindzių užsimerki kai ką purškia kirpykloje, ypač kai daro šukuoseną kvapai tokie aštrūs...