Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

QUOTE (Alonda @ 2004 06 18, 13:04)
Tai va, aš irgi bijau, kad bus nepatogu ir jausiuosi, kaip su žvyru akyse
Sumokėjus šiteik būtų truputį gaila

Bent jau man tai geresniu uz FOCUS lesius neteko nesioti (paprasti, nespalvoti taip netiko kaip spalvoti focusai).. Siulyciau tau juos pasimeginti.. Ir kaina nera jau tokia astronomine.. Uz abu lesius 60Lt.. o kam pirkti uz kelis simtus ilgam laikotarpiui, jei jie tau netiks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Nestuke @ 2004 06 22, 14:03)
QUOTE (Alonda @ 2004 06 18, 13:04)
Tai va, aš irgi bijau, kad bus nepatogu ir jausiuosi, kaip su žvyru akyse
Sumokėjus šiteik būtų truputį gaila

Bent jau man tai geresniu uz FOCUS lesius neteko nesioti (paprasti, nespalvoti taip netiko kaip spalvoti focusai).. Siulyciau tau juos pasimeginti.. Ir kaina nera jau tokia astronomine.. Uz abu lesius 60Lt.. o kam pirkti uz kelis simtus ilgam laikotarpiui, jei jie tau netiks? smile.gif

g.gif O kur tie Focus lesiai parsiduoda?
Atsakyti
Marmiska, jei tu vilniete, tai pabandyk uzheiti i optika vokieciu gavteje. galiu klysti, bet man atrodo, jog ten spalvoti leshiai (juos galima menesi neshiotis) kainuoja apie 40 lt/vnt. buvo ten ir zhaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Katusik @ 2004 06 22, 18:28)
Marmiska, jei tu vilniete, tai pabandyk uzheiti i optika vokieciu gavteje. galiu klysti, bet man atrodo, jog ten spalvoti leshiai (juos galima menesi neshiotis) kainuoja apie 40 lt/vnt. buvo ten ir zhaliu smile.gif

Ten toj Vokieciu gatvej ir parsiduoda sie lesiai.. Tik ju poros kaina 60Lt smile.gif Yra dvi ju optikos parduotuves ten greta. Viena prie Salomejos N. mokyklos (ant kampo), kita salia, prie Vision Express..
Atsakyti
O kodėl pas jus pigesni lešiai? Keista...
Atsakyti
Nešioju akinius. Seniau visuomet nešiojau kontaktinius lęšius, bet jau keli mętai tik akinius dėviu. Tą dieną galvoju isideti lęšius, bet bijau, kad akys gali labai pavarkti, nes jau atpratusios. Jei dėsiosi akinius tai bus sunku priderini makaža ir t. t...
Kaip jūs (tos kurios nešioja akinius) pasielgsite?
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2005 06 05, 19:03)
Nešioju akinius. Seniau visuomet nešiojau kontaktinius lęšius, bet jau keli mętai tik akinius dėviu. Tą dieną galvoju isideti lęšius, bet bijau, kad akys gali labai pavarkti, nes jau atpratusios. Jei dėsiosi akinius tai bus sunku priderini makaža ir t. t...
Kaip jūs (tos kurios nešioja akinius) pasielgsite?

Visą laiką nešioju akinius, tai dienai galvoju įsigyti kontaktinius lęšius.
Dar kol kas neapsisprendžiau kokius naudosiu (gal vienadienius, sako, kad jie plonesni)...

Atsakyti
Aš nešioju ir akinius ir kontakt.lęšius. Vestuvių dieną būsiu su kontakt. lęšiais. Patarčiau įsigyti mėnesinius lęšius ir kurį laiką panešioti, jei bijot, kad akys nepratusios ir pavargs mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi ir tą, ir tą nešioju, bet per vestuves tik už lindzes thumbup.gif nors būsimasai klausė, ar su akiniais būsiu tą dieną, mat jam taip labai patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gavuke @ 2005 06 05, 20:58)
Aš nešioju ir akinius ir kontakt.lęšius. Vestuvių dieną būsiu su kontakt. lęšiais. Patarčiau įsigyti mėnesinius lęšius ir kurį laiką panešioti, jei bijot, kad akys nepratusios ir pavargs mirksiukas.gif

as taip ir padariau jau penkios dienos kaip isidedu ir pratinuosi. aisku nakciai isimu tai jau beveik pripratau, be to jei nenesiojote tai isigykite daug anksciau, nes gali buti problemu su idejimu ir isemimu - man poavyzdziui labai mirksi akys - kosmaras pirmas tris dienas buvo - abar jau greiciau seina mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi planuoju nusipirkti kontaktinius lęšius, nes savo vestuvių dieną noriu viską labai aiškiai matyti. Kaip manote ar savaitę prieš vestuves nebus per vėlu juos pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Agnelev @ 2005 06 06, 16:31)
aš irgi planuoju nusipirkti kontaktinius lęšius, nes savo vestuvių dieną noriu viską labai aiškiai matyti. Kaip manote ar savaitę prieš vestuves nebus per vėlu juos pirkti?

jei esi nesijusi anksciau tai gali ir pries savaite, o jei ne tai reikia zymiai anksciau
Atsakyti