Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 13, 08:04)
O jeigu, kaip rasiau, esu alergiska? ka daryti? Gal visgi be akiniu eiti? sad.gif((

Mano sesuo irgi prastai mato (-7) regėjimas. Kai tekejo nesidėjo akinukų, zagse paprašė, kad vyras palydėtų ir visą laiką laikytų už rankos.Į mažą rankinuką įsidėjo akinukus ir kai jų prireikdavo užsidėdavo. Fotkindavosi be akinukų, manau pakentėti galima. Tai ir įšsivertė su tais akinukais. Nieko nepadarysi. Apgalvok maždaug kada tau jų prireiks, pakalbėk su operatoriumi kad kai fotkins, akinukus nusiimsi.
Atsakyti
g.gif o kodel jus bijiot tu akiniu? g.gif as visur ir visada bunu su akiniais, nors is principo galeciau sekmingai ir be ju buti ( mano akiniai -2.5), bet as taip pripratus ir akiniai jau kaip mano kuno dalis. Visose nuotraukose esu su akiniais, tai per vestuves man net nekilo minties buti be akiniu, nes jau vien sau as buciau ne as ax.gif
Atsakyti
manau geriau be akiniu, prie vestuvines sukneles,kazkaip kaip svetimkunis atrodo. Juk vistiek grazu makijaza daromes, tai parodykim savo akis. Be to akiniai juk dar ir mados reikalas, praeis 10 metu ir bus baisu paziuret i nuotraukas.
As tai ackarikas, labai retai linzes nesioju ir kiti priprate mane akiniuota matyti. Bet per vestuves buvau aisku su linzem, labai grazu makiaza padare, tai daug pagyru sulaukiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alterego @ 2009 08 27, 14:07)
manau geriau be akiniu, prie vestuvines sukneles,kazkaip kaip svetimkunis atrodo. Juk vistiek grazu makijaza daromes, tai parodykim savo akis. Be to akiniai juk dar ir mados reikalas, praeis 10 metu ir bus baisu paziuret i nuotraukas.
As tai ackarikas, labai retai linzes nesioju ir kiti priprate mane akiniuota matyti. Bet per vestuves buvau aisku su linzem, labai grazu makiaza padare, tai daug pagyru sulaukiau  ax.gif

o aš manau ,kad ir akinius ir konyaktinius reikia turėti,ir gyvenime pagal situaciją pasinaudoti smile.gif
Atsakyti
Negaliu suprasti kai sako geriau atrodo ar blogiau atrodo. As pati irgi turiu akinukus ir linzes. Kaip man uzeina taip ir nesioju. Reikia tik dziaugtis jei gali nesioti lesius, nes buna atveju kai negali ju nesioti , o labai nori , va tada tai negerai. Gerai pasake kazkuri mamyte , kad be akinuku pati sau nebuciau as.
O taip turiu ir as pazistama, kuri savo vyrui akinius leidzia tik namie nesioti , o i lauka ir prie kitu zmoniu neleidzia detis, tipo jai sarmata , kad jos vyras su akiniais.Negaliu suprasti, taip tik savo prastuma parodo ir viskas.
Atsakyti
kaip suprantu, cia tema apie tai, ka daryt per vestuves - but su akiniais ar su kontaktiniais lesiais. Kasdien ka norim ta ir dedames, bet per vestuves man tie akiniai tai nė per kur schmoll.gif nu nebent kazkoks ypatingas vestuviu stiliukas pasirinktas
Atsakyti
QUOTE(alterego @ 2009 09 01, 14:10)
kaip suprantu, cia tema apie tai, ka daryt per vestuves - but su akiniais ar su kontaktiniais lesiais. Kasdien ka norim ta ir dedames, bet per vestuves man tie akiniai tai nė per kur  schmoll.gif  nu nebent kazkoks ypatingas vestuviu stiliukas pasirinktas

As irgi per savo vestuves buvau be akiniu. Nors akiniai man tinka, bet prie vestuvines sukneles schmoll.gif kadangi akys jautrios, tai lesius isigijau likus menesiui iki sventes ir kasdien po kelias valandas pratinau. Su linzem prabuvau visa svente ir ne kiek nesigailejau. Neisivaizduoju saves ackarikes su vestuvine suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(timbuktu @ 2009 09 02, 13:50)
As irgi per savo vestuves buvau be akiniu. Nors akiniai man tinka, bet prie vestuvines sukneles schmoll.gif kadangi akys jautrios, tai lesius isigijau likus menesiui iki sventes ir kasdien po kelias valandas pratinau. Su linzem prabuvau visa svente ir ne kiek nesigailejau. Neisivaizduoju saves ackarikes su vestuvine suknele  mirksiukas.gif

As irgi eisiu su lesiukais, irgi nelabai isivaizduoju vestuvine suknele ir akiniai,kazkaip labai keistai atrodo ir nelabai dera, na man atrodo
O taip kasdien nesiuoju akinukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmiska @ 2004 06 04, 12:18)
Vakar negalejau uzmigti sad.gif Atejo viena(idomi o gal ir ne  g.gif ) mintis i galva huh.gif
Sugalvojau ,kad reiktu gal kur nors pasiklausti , ar yra pas mus spalvotu lesiu?
Grazu butu jei nuotaka ,su baltai oranzine suknele,vyras su oranziniai marskinukais,sviesiai ryzavoti plaukai (srogelemis)ir zalios zalios spalvos akys???Kaip jus manote ,ar butu grazu ,ir ar nesamoes nesugalvojau tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
Ir idomu kiek jie kainuoja?

Oksana, jei vestuvės nėra tradicinės, tai kodėl gi ne smile.gif Svarbiausia, kad akys pačios bus ne oranžinės lotuliukas.gif

As su akiniais dabar visada vaikščioju, tačiau per vestuvės buvau su kontaktinėmis lešėmis (nors jų užsidėti man buvo nelengva, piemą kartą užsidėjau), tačiau dėl spalvotų lešių draugė neįkalbėjo - manau neblogai prie šampano spalvos dera mėlynai-pilkos akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambina0229 @ 2009 08 23, 12:11)
Mano sesuo irgi prastai mato (-7) regėjimas. Kai tekejo nesidėjo akinukų, zagse paprašė, kad vyras palydėtų ir visą laiką laikytų už rankos.Į mažą rankinuką įsidėjo akinukus ir kai jų prireikdavo užsidėdavo. Fotkindavosi be akinukų, manau pakentėti galima. Tai ir įšsivertė su tais akinukais. Nieko nepadarysi. Apgalvok maždaug kada tau jų prireiks, pakalbėk su operatoriumi kad kai fotkins, akinukus nusiimsi.

op, mano regejimas beveik toks pat (-6). kazka panasaus ir pati galvoju daryti-panasiai patare bendradarbe ir busimo vyro motina-tiesiog isideti akinukus i rankinuka ir nesiotis, fotkintis be ju, uzsideti tik ekstra atvejais. O kadangi musu vestuves bus be operatoriaus, tai tik su fotografu reikes susitarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 12, 18:31)
o ka man patartumete-negaliu nesioti lesiu, nes joms alergiska, niekad ir nensioju, o be akiniu irgi matau prastai, regejimas silpnas. gal vis delto eiti be akiniu vardan grozio? lesiai atkrenta vienareiksmiskai.

o tu bandei vienadienius?. As kol ju neisbandziau -galvojau, kad kontaktiniai lesiai ne man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mishenok84 @ 2009 09 02, 14:49)
As irgi eisiu su lesiukais, irgi nelabai isivaizduoju vestuvine suknele ir akiniai,kazkaip labai keistai atrodo ir nelabai dera, na man atrodo
O taip kasdien nesiuoju akinukus  bigsmile.gif

Teko būti svočia vienose vestuvėse,tai jaunoji buvo su akiniais,aš jai patariau įsidėti kontaktinius lęšius,bet ji nenorėjo,nes jos akys gana silpnos,ir niekada nebandžiusi,žodžiu apsiženijo su akiniais doh.gif
Atsakyti