Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

QUOTE(ynksster @ 2009 06 08, 13:28)
Man tai reik tikrai kokiu nors kontaktiniu lesiu nuo saules  lotuliukas.gif  Aisku tokiu nebuna, bet as busiu visur uzsimerkusi, nes man tik saule viskas, akys asaroja ir uzsimerkiu, arba taip susiraukiu .....  blink.gif  Nezinau ka reiks daryti  doh.gif

kodėl nenešioji akinių nuo saulės? g.gif

QUOTE(Nikutukė @ 2009 06 08, 13:55)
Aš dėl Optio... O rimtai jie pristato į namus? Nes aš gyvenu ne centre, o iki pašto gana toli...  unsure.gif Bet turbūt, kad reik papaildomai primokėti... Ar ne?  ax.gif

na jei perki už tam tikrą sumą - nemokamai, bet ta suma tai ir gaunasi perkant porą ar kelias + skystį 4u.gif

QUOTE(rosena @ 2009 06 08, 14:01)
sveikute  turiu klausima , sakykit jai mano akytes  yra melynos o as noriu rudu akyciu tai jai linzes pasimciau rudos spalvos  ar  butu labai ryskios akytes? arba jai ant melynu akyciu uzsideti  karibu spalvos labai melyna . patarkiet labai man sis klausimas idomus .

jei imsi pakeičiančia spalvą, o ne paryškinančias - pakeis RYŠKIAI
Atsakyti
Sveiki, as tai nesioju akinius, todel tik kartais isidedu kontaktinius lesius, aisku vienadienius, nes menesiniai neaktualu mano atveju.Pirkau optikoje, per neta pirkti nedrisau, o jei preke brokuota ar pan.kur kreiptis, pabijojau del prekes garantijos tuo labiau nueini i parda sumoki piniga,iskarto gauni preke, o ten sumoki, 10 d.lauki(ar sulauki dar), tada jei neklystu pasto ar kurjerio islaidos, vienu zodziu per daug sudetinga, juolab kai pinigus reikia moketi dar neturint prekes.
Atsakyti
QUOTE(stellla @ 2009 06 08, 22:09)
Sveiki, as tai nesioju akinius, todel  tik kartais isidedu kontaktinius lesius, aisku vienadienius, nes menesiniai neaktualu mano atveju.Pirkau optikoje, per neta pirkti nedrisau, o jei preke brokuota ar pan.kur kreiptis, pabijojau del prekes garantijos tuo labiau nueini i parda sumoki piniga,iskarto gauni preke, o ten sumoki, 10 d.lauki(ar sulauki dar), tada jei neklystu pasto ar kurjerio islaidos, vienu zodziu per daug sudetinga, juolab kai pinigus reikia moketi dar neturint prekes.

na aš daug ką perku internetu, nes tai pigiau ir namo atveža: lėktuvo bilietus, rūbus ir t.t. Aišku jei perki vieną porą vienadienių tau neapsimoka, bet jei perki kelias poras ir už tai gauni papildomą nuolaidą - tada apsimoka ir namo mirksiukas.gif o grąžinimas vyksta kaip ir paprastu pirkimu, tik riekia siųsti paštu ar pačiam pristatyti rolleyes.gif
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(mmeda @ 2009 06 03, 20:52)
Aciu labai ! Dabar zinosiu. O del interneto... pirma karta pati taip pirksiu, bet pazistama taip pirko keleta kartu ir liko labai patenkinta: ir linzes kokybiskos ir nemazai sutaupe.  As ir pabandysiu.

vau ar galima pasitiketi tokia prekyba, juk optikose tiek visokiausiu akciju, kad galima dar pigiau nusipirkti ir tuj juos nešioji blink.gif
Atsakyti
sveikos mamytes... mano sunus jam 15m jis nori isbandyti lindzes bet as labai pergyvenu del to... noreciau suzinoti kaip jas isideti ir kiek kainuoja dvi lindzes (vienadienes) aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte15 @ 2009 07 26, 21:13)
sveikos mamytes... mano sunus jam 15m jis nori isbandyti lindzes bet as labai pergyvenu del to... noreciau suzinoti kaip jas isideti ir kiek kainuoja dvi lindzes (vienadienes) aciu smile.gif

kai aš norėjau išmėginti kontaktinius, mane optikoje apmokė gydytoja. Parodė visą įsidėjimo "ceremoniją" ir labai man padėjo. Ji urėjo ir spausdintą medžiagą ir pati man vieną įdėjo, kad pajausčiau ką tai reiškia, bei suteikė visą reikiamą informaciją apie lęšių priežiūrą ir keitimo rėžimą. O dėl kainos, tai kiekvienoje optikoje skirtingai. Kiek žinau "Optikos pasaulyje", nes pati ten paskutinį kartą pirkau, vienadienių pora nekainavo net 4 lt. thumbup.gif
Atsakyti
As tai irgi tureciau vaikscioti su akinukais, bet jau kokie 7 metai nesioju lesius ir tikrai zinau, kad per savo svente busiu su lesiais, jau net neisivaizduoju saves kitaip smile.gif
Atsakyti
aš tik už lesius, nes pati juos turiu tongue.gif
Atsakyti
Tikrai ir as uz kontaktinius, o ypac vienadienius biggrin.gif patogu, nereikia tirpalu ir konteinerio, as asmeniskai ir su akinukais paderinu, visiems patarciau isbandyti.
o su spalvotais kontaktiniais lesiais nuotraukose labai graziai akys atrodo 4u.gif
Atsakyti
na turbut teks sunui leisti smile.gif
Atsakyti
Jei dediesi spalvotus lesius, manau reiktu trp paderinti esama spalva su norima, nes turejau klasioke, kuri naturaliai buvo zydraake ir isidejo rudus lesius, tai atrode kazkaip nelabai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2009 07 30, 01:04)
Jei dediesi spalvotus lesius, manau reiktu trp paderinti esama spalva su norima, nes turejau klasioke, kuri naturaliai buvo zydraake ir isidejo rudus lesius, tai atrode kazkaip nelabai  blink.gif

Yra kontaktinių lęšių kurie pakeičia akių spalvą ,ne tik paryškina,ati jie tikrai pakeistų akis smile.gif

Atsakyti