Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

QUOTE(larmika @ 2009 07 28, 21:22)
Tikrai ir as uz kontaktinius, o ypac vienadienius biggrin.gif patogu, nereikia tirpalu ir konteinerio, as asmeniskai ir su akinukais paderinu, visiems patarciau isbandyti.
o su spalvotais kontaktiniais lesiais nuotraukose labai graziai akys atrodo 4u.gif

As irgi uz vienadienius thumbup.gif . Kaip smagu vakare nesirupinti lesiu prieziura, tiesiog ismeti lauk ir tiek, o kita diena vel dediesi nauja pora.

Ar jau bandete kas acuvue2 colours spalvotus kontaktinius lesius -zalia spalvyte? Butu smagu isgirst atsiliepimu g.gif . Melyna pati pabandziau ir patiko, todel db uzsimaniau zaliu ax.gif
Aciu
Atsakyti
savaitgali tekejau, tai svarsciau ir as, ar kontaktiniai lesiai ar akinukai, taciau pasirinkau lesius, nes su jais ne tik kad graziau, bet ir patogiau (pozuojant nuotraukom darysit tokiu pozu, kur akinukai tikrai neatlaikys nenukrite, o beto bus labai svarbu ir jusu zvilgsnis, o jis labiau isryskeja su kontaktiniais lesiais)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzemute: 11 rugpjūčio 2009 - 08:55
QUOTE(Kriopena @ 2009 08 07, 21:48)
As irgi uz vienadienius thumbup.gif . Kaip smagu vakare nesirupinti lesiu prieziura, tiesiog ismeti lauk ir tiek, o kita diena vel dediesi nauja pora.

Ar jau bandete kas acuvue2 colours spalvotus kontaktinius lesius -zalia spalvyte? Butu smagu isgirst atsiliepimu g.gif . Melyna pati pabandziau ir patiko, todel db uzsimaniau zaliu ax.gif
Aciu

as turejau zalius lesius bet mano pacios akys zaliai rudos tai atrode tiesiog ryskesnes... paivairinimui visai smagu buvo tik as pastebejau kad per tos spalvotus as blogiau matau.
o del akinuku vestuviu diena tai manau graziau yra su lesiais bet jeigu jauciasi diskomfortas geriau akinukai... aisku butu geriau, kad remelis butu bespalvis
Atsakyti
Aš turėjau žalius lešius, paryškinančius akių spalvą. labai graži spalvytė gaunasi, bet vestuvių dienai rinksiuosi bespalvius, nes nenoriu, kad nuotraukose akys dirbtine spalva šviestų.
Atsakyti
o ka man patartumete-negaliu nesioti lesiu, nes joms alergiska, niekad ir nensioju, o be akiniu irgi matau prastai, regejimas silpnas. gal vis delto eiti be akiniu vardan grozio? lesiai atkrenta vienareiksmiskai.
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2009 08 11, 15:39)
Aš turėjau žalius lešius, paryškinančius akių spalvą. labai graži spalvytė gaunasi, bet vestuvių dienai rinksiuosi bespalvius, nes nenoriu, kad nuotraukose akys dirbtine spalva šviestų.

Akys daznisusiai raudonai sviecia lotuliukas.gif tiek to ir naturalumo belieka jas retusuojant...

As rinkausi spalva paryskinancius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drauge1: 12 rugpjūčio 2009 - 17:39
tik kontaktiniai lesiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2009 08 12, 22:51)
tik kontaktiniai lesiai thumbup.gif

O jeigu, kaip rasiau, esu alergiska? ka daryti? Gal visgi be akiniu eiti? sad.gif((
Atsakyti
As irgi nesiuoju akinukus,o per vestuves eisiu sukontaktiniais lesiais, jau nupirkau ir paryskinancias spalva - zalias, ir paprastus smile.gif)) dar nebandziau su spalva blush2.gif
idomu kaip atrodysiu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 12, 18:31)
o ka man patartumete-negaliu nesioti lesiu, nes joms alergiska, niekad ir nensioju, o be akiniu irgi matau prastai, regejimas silpnas. gal vis delto eiti be akiniu vardan grozio? lesiai atkrenta vienareiksmiskai.

na jeigu blogai matai tai be akinuku jausi diskomforta tikrai nerekomenduoju lotuliukas.gif .... isigyk akinukus su bespalviais remeliais, ju beveik nesimato
Atsakyti
Kaip nežinai kada susirgsi gripu,taip negali žinoti ,kada ims blogėti regėjimas.
Nešiokit lęšius,būkit gražios,svarbiausia matykit kaip su sveikom akimis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 13, 07:04)
O jeigu, kaip rasiau, esu alergiska? ka daryti? Gal visgi be akiniu eiti? sad.gif((

jei negali lesiu, eik su akiniais. poto be ju nieko nematysi.
smile.gif)
Atsakyti