QUOTE(Rasma @ 2004 06 04, 21:54)
Aš lęšius nešioju jau 7 metus, o spalvotus - beveik trejus..Vienąkart tik buvo pablogėjimas, tai po gimdymo..taip kad manau, kad ne lęšiai kalti, tiesiog gal ir taip regėjimas būtų nusilpęs, čia jau kiti veiksniai lėmė..Jei regėjimas blogėtų nuo lęšių, tai jau akla būčiau..be to ir šiaip rimtų akių ligų turiu, bet nė sykio negirdėjau, jog lęšiai ar akiniai kenkia..tačiau girdėjau tokį liaudišką nuogąstavimą, kad pradėsi nešioti lęšius/akinius ir regėjimas blogės tik. Bet neblogėja.
nešioju kontaktinius lęšius labai daug metu beveik nuo 13m. o dabar man jau 27m. tai patirties turiu ir noriu ja pasidalinti su jumis mergytės. Spalvoti lęšiai yra skirti tik ypatingom progom, o ne kiekvienai dienai. Kadangi jie nėra tokie pralaidūs deguoniui, kaip naujos kartos silikoniniai lęšiai. Nuo spalvotų ir man buvo kilę problemų kol gydytojas nepaaiškino, kad taip yra todėl, kad akis nėra pakankamai aprūpinta deguonimi todėl pasidaro . Iš Anglijos parsivežiau vienadienių kontaktinių lęšių kurie pralaidūs deguoniui net 100% ir plius dar turi aukščiausios kategorijos UV filtrą, kuris saugo akytes nuo žalingo saulės poveikio. Su jai mano akytes žvalios, skaidrios nuo ryto iki vakaro. Mergytes patariu is visos sirdies i akis nekiskit bet ko ieskokit tik paciu geriausiu kontaktiniu lesiu ir jusu akys nebesilps, o spalvoti tik per šventes.
QUOTE(Bobošiukas @ 2004 06 18, 13:51)
GRAŽU

AŠ DRAUGĖS BUVAU ĮSIDĖJUS. NEPATOGU BUVO, NEPRATUS, BET

O AKYS

ŽALIOS ŽALIOS
labai blogai, kad lęšius skoliniesi iš draugės, gali pasigauti labai nemalonių virusiukų, patarčiau daugiau taip nedaryti.