Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Anaide @ 2010 04 06, 14:43)
aš visda su lęšiais, su jais būsiu ir TĄ dieną

as irgi tik uz juos drinks_cheers.gif
Atsakyti
nors niekada nenesioju lesiu buvau su jais. Savaite pries vestuves treniravausi isideti, nesioti, bet kazkiek jautesi svetimkuniai ir akys pavargo, bet del grozio kentejau smile.gif nors dabar kai pasiziuriu i nuotraukas tai kazkokia keista as be tu savo akinuku wacko.gif tik tiek, kad akys matosi geriau ir nieks akiniu nenubuciavo smile.gif
Atsakyti
buvau siandien uzsisakyti lesiu, istyre akis ir pasake kad tokiu lesiu nera stipriu. -4
o ziuriu interne net iki -12 yra... kaip cia istiesu turi būt ir yra, gal ka galit patart, ji siule -3, bet sako nematysit su jais, nes tik iki -3 visi lesiai, nesupratau ka ji turejo tuom pasakyti, tai labai nusilpusioms akim ner lesiu ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 05 20, 09:35)
buvau siandien uzsisakyti lesiu, istyre akis ir pasake kad tokiu lesiu nera stipriu. -4
o ziuriu interne net iki -12 yra... kaip cia istiesu turi būt ir yra, gal ka galit patart, ji siule -3, bet sako nematysit su jais, nes tik iki -3 visi lesiai, nesupratau ka ji turejo tuom pasakyti, tai labai nusilpusioms akim ner lesiu ?

Tai kur jus butot???? Mano -5,5 ir be jokiu problemu viska dave. Zinau, kas turi -10 irgi nesioja lesius. Nebent yra kakzokiu kitokiu problemu su akimis ir tada lesiu negali pritaikyti. Bet tai nesusije su regejimo stiprumu.
Atsakyti
Man tai su akinukais irgi gerai, bet gražiau kai esu be jų - su lęšiais. Tai dabar kai būna kokios progos ir noriu jaustis gražesnė deduosi lęšius, o kasdien su akinukais būnu:)
Nors tie akinukai ne visada patogu iš tiesų, nes manieji tokie didoki ir slysta nuo nosies...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 20 gegužės 2010 - 12:54
Man tai kažkaip klausimų dėl lešių nekyla. Tikrai nežadu jų dėtis. Jaučiuosi graži ir su akiniais lotuliukas.gif

O jei jau labai nuo jų kas atsispindės tai nusiimsiu, nesu tokia žliba dar ir be jų blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuske: 20 gegužės 2010 - 12:54
QUOTE(Laimuske @ 2010 05 20, 13:53)
Man tai kažkaip klausimų dėl lešių nekyla. Tikrai nežadu jų dėtis. Jaučiuosi graži ir su akiniais  lotuliukas.gif

O jei jau labai nuo jų kas atsispindės tai nusiimsiu, nesu tokia žliba dar ir be jų  blink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 05 20, 12:06)
Tai kur jus butot???? Mano -5,5 ir be jokiu problemu viska dave. Zinau, kas turi -10 irgi nesioja lesius. Nebent yra kakzokiu kitokiu problemu su akimis ir tada lesiu negali pritaikyti. Bet tai nesusije su regejimo stiprumu.

pas akiu gyd, norejau kad istirtu akis ir zinociau kokius stiprumo lesius uzsisakyti... Liepe vaziuot y vilniu jiai labai noriu lesiu y labaratotija, ir ten pasidaryti kietuosius lesius doh.gif
pasake kad nusilpusioms akims tokiu ner lesiu schmoll.gif nu as pagalvojau gal tikrai ner, bet gryztu namo insijungiu lesiu internete ziuriu net iki -12 yra, reiks nueiti y kita optika, ziuresiu ka ten sakys...
bet ten man nepatiko tai kad sake akinius istirsim ir tokiu lesiai bus, bet juk kartais buna lesiai silpnesni.
pas mus mieste tikk dvi optikos doh.gif ir tos va kokios biggrin.gif
Atsakyti
As irgi patinku sau su akiniais 4u.gif bet manieji yra juodi plasmasiniai, tai manau nelabai tik prie vestuvines sukneles g.gif be to sukneles ir akiniu stilius man visai kitokie blush2.gif
O del lesiu, tai bijau, kad atisnaujins man buvusi lyga.. blink.gif nors gyd sako, kad as galiu juos detis...bet gal nevisada reikia gydytojais tiket? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ARTOS @ 2010 05 21, 20:10)
As irgi patinku sau su akiniais  4u.gif  bet manieji yra juodi plasmasiniai, tai manau nelabai tik prie vestuvines sukneles  g.gif  be to sukneles ir akiniu stilius man visai kitokie  blush2.gif 
O del lesiu, tai bijau, kad atisnaujins man buvusi lyga..  blink.gif  nors gyd sako, kad as galiu juos detis...bet gal nevisada  reikia gydytojais tiket?  schmoll.gif

Nu nežinau, mano rėmeliai irgi juodi plastmasiniai, bet man gražu. Nematau aš problemos dėl to...

Man kaip tik atrodo, kad kai labai skiriesi vestuvinėse nuotraukose nuo realybės tai ir tos nuotraukos nesižiūri. Nes aš su akiniais ir be akinių tai skiriuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2004 06 04, 21:54)
Aš lęšius nešioju jau 7 metus, o spalvotus - beveik trejus..Vienąkart tik buvo pablogėjimas, tai po gimdymo..taip kad manau, kad ne lęšiai kalti, tiesiog gal ir taip regėjimas būtų nusilpęs, čia jau kiti veiksniai lėmė..Jei regėjimas blogėtų nuo lęšių, tai jau akla būčiau..be to ir šiaip rimtų akių ligų turiu, bet nė sykio negirdėjau, jog lęšiai ar akiniai kenkia..tačiau girdėjau tokį liaudišką nuogąstavimą, kad pradėsi nešioti lęšius/akinius ir regėjimas blogės tik. Bet neblogėja.

nešioju kontaktinius lęšius labai daug metu beveik nuo 13m. o dabar man jau 27m. tai patirties turiu ir noriu ja pasidalinti su jumis mergytės. Spalvoti lęšiai yra skirti tik ypatingom progom, o ne kiekvienai dienai. Kadangi jie nėra tokie pralaidūs deguoniui, kaip naujos kartos silikoniniai lęšiai. Nuo spalvotų ir man buvo kilę problemų kol gydytojas nepaaiškino, kad taip yra todėl, kad akis nėra pakankamai aprūpinta deguonimi todėl pasidaro . Iš Anglijos parsivežiau vienadienių kontaktinių lęšių kurie pralaidūs deguoniui net 100% ir plius dar turi aukščiausios kategorijos UV filtrą, kuris saugo akytes nuo žalingo saulės poveikio. Su jai mano akytes žvalios, skaidrios nuo ryto iki vakaro. Mergytes patariu is visos sirdies i akis nekiskit bet ko ieskokit tik paciu geriausiu kontaktiniu lesiu ir jusu akys nebesilps, o spalvoti tik per šventes.

QUOTE(Bobošiukas @ 2004 06 18, 13:51)
GRAŽU wub.gif AŠ DRAUGĖS BUVAU ĮSIDĖJUS. NEPATOGU BUVO, NEPRATUS, BET thumbup.gif O AKYS wub.gif ŽALIOS ŽALIOS

labai blogai, kad lęšius skoliniesi iš draugės, gali pasigauti labai nemalonių virusiukų, patarčiau daugiau taip nedaryti.
Atsakyti
Aš kažkaip nesiruošiu dėvėti lešių.Labai pripratusi prie akinių mirksiukas.gif .Na seniai mačiau save be akinių ,net neysivaizduoju kaip atrodyčiau?? blush2.gif
Bet,kad dar kokius lešius spalvotus tai tuolab,labai atsiprašau kam jie patinka,bet man NE.Tikrai tie lešiai man neatrodo patogūs,gal dėl to ir nenešioju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa2: 09 birželio 2010 - 17:26