Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

Man nuo šalčio akys ašaroja, rausta, gelia. Bet kai būnu su kontaktiniais lęšiais tai ne taip stipriai, šiokia tokia apsaugėlė nuo vėjo smile.gif. Vakar pirkau dėžutę akuve lęšių tai dar ir neutrogena dregnų servetėlių gavau tongue.gif . Panelytės, o kaip jūs saugote akytes nuo šalčio kartai bijau kad lęšiai nuo šalčio į ledukus nepavirstu?
Atsakyti
jau trys metai kaip tik lesiai. Vienos akies regejimas -2,kitos -2.25 tai reiketu jau visa laika akiniu. Perku biofinity ,lesius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, artėja ir mano didžioji diena, kadangi akinius nešioju nuo vaikystės ir turiu dvi akių ligas, nežinau kaip elgtis ar per vestuves būti su akiniais, kadangi prie jų esu pripratusi ar bandyti užsisakyti lęšius, kurių nei karto nesu naudojusi, kaina lešių būtų nemaža, kadangi dvi ligos ir nemažos dioptrijos. Esu pasimetusi... g.gif
Atsakyti
Aš už kontaktinius lęšius! Bet štai per tokią svarbią dieną dėtis pirmą kartą nerizikuočiau. Kol pripratau įsidėti/išsiimti užtrukau savaitę, visko buvo - ir raudonų akių ir ašarų.
Atsakyti
As tik uz lesius! Pati nesioju jau n metu juos, jokiu problemu.
QUOTE(Sielaa @ 2011 02 07, 16:14)
Sveikos mergaites, artėja ir mano didžioji diena, kadangi akinius nešioju nuo vaikystės ir turiu dvi akių ligas, nežinau kaip elgtis ar per vestuves būti su akiniais, kadangi prie jų esu pripratusi ar bandyti užsisakyti lęšius, kurių nei karto nesu naudojusi, kaina lešių būtų nemaža, kadangi dvi ligos ir nemažos dioptrijos. Esu pasimetusi...  g.gif

O tu pirma pabandyk nueit i koki optometrijos centra, ten tau dar karteli patikrins akytes. O paskui gali pabandyt isigyt vienadienius lesius (bent pabandymui), jie yra zymiai plonesni, nei menesiniai - ne taip dirgina akis. O ir kainuoja nedaug. O paskui ziuresi, galesi ir menesnius isigyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pate nesioju akinius (-5) kontaktiniu lesiu visa diena nesiot nelabai galiu, kad ir kiek ir kokius bandziau (ploniausius , dergniausius ir visokius kitokius -iausius) akims nepatiko nors tu ka - raudo, perstejo, sausejo. Vestuvems isigijau vienadienius isidejau pries iseinant is namu (pas mus nebuvo isleidimu is namu) ir isiemiau sventimo vietoje po oficialiosios dalies smile.gif Viskas liuks. nebandziusioms lesiu tikrai siulau pabandyti pries keleta savaiciu ir paziuret kaip akys reaguos. O gal viskas bus puiku? 4u.gif ax.gif sekmes apsisprendziant
Atsakyti
Oioi nezinau kaip cia bus su tais akiniais doh.gif Budama paaugle pora metu naudojau linzes-super tiko! Tada pasidariau pertrauka, isigijau akinius. Po metu vel bandziau sugrizt prie linziu ir nesekmingai iki pat siol sad.gif kokias 5 firmas isbandziau-ir menesinius ir dieninius lesius-suduks ir tiek. Pabuvus kelias valandas pradeda sauset, jokie lasai nebadeda, norit isimt ir mest kuo toliau. O su dieninem linzem dabar isvis bedos-matyt, kad tokios plonos jos-sunku isimt man jas, akis paraudonuoja tuoj pat. Tai jei kaip nors negerai isidedu ir noriu issiimt tai baisu. Nezinau ka cia su vestuvem daryt. Deranciu i tema akinuku neturiu, o ir nesinori man ju tai sventei. hmmm. reik gal bandyt vel kokiu sustresniu linziu ieskot ir ismegint unsure.gif
Atsakyti
aš irgi su akinuuuuuukais smile.gif dievinu dievinu dievinu akinius, nors abi akys ne taip stipriai ir nemato, maždaug po -2, bet vos atsibudus juos užsimetu ant nosies ir kartais ir į dušą įlekiu užsimiršusi su jais lotuliukas.gif bet vestuvių dienai dėsiuos tikrai linzes, tik aišku reikės jau pradėti treniruotis turbūt porą savaičių prieš ax.gif kažkaip nemaloniai tik ta procedūra man atrodo, bijau smile.gif)))
Atsakyti
na merginoms nebandziusioms linziu patarciau tikrai pries kelias savaites dairytis pradet, pati nesiojau akinius, tada pabandziau linzes, keliu firmu, skirtingu, netiko, ar nepatiko, vis jausdavau kazka aky. Galiausiai grizau prie akiniu, pabandziau vel linzes gal po metu, ir tada kai tiko, tai negaliu issiskirt smile.gif ir tinka rodos visos, kokias bandau. taip kad ranku nuleisti neverta, o pabandyt kuo anksciau tuo geriau, tada ir pati isidejimo procedura maziau gasdins smile.gif
Atsakyti
Įsidėjimo procedūrą reikia perprasti. Pirmais kartais labai sunku ir kartais užraudonuoja. Tai prieš reikšmingą įvykį reiktų bent savaitę pasitreniruoti.
Juk apie kosmetiką irgi taip sakoma - nebandyk naujos einant į pasimatymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielaa @ 2011 02 07, 16:14)
Sveikos mergaites, artėja ir mano didžioji diena, kadangi akinius nešioju nuo vaikystės ir turiu dvi akių ligas, nežinau kaip elgtis ar per vestuves būti su akiniais, kadangi prie jų esu pripratusi ar bandyti užsisakyti lęšius, kurių nei karto nesu naudojusi, kaina lešių būtų nemaža, kadangi dvi ligos ir nemažos dioptrijos. Esu pasimetusi...  g.gif

Lęšių kaina nuo dioptrijų nepriklauso, o dėl ligų nežinau - negi Jums reikia kažkokių specilaių lęšių? Vienadienius lęšius galite įsigyti už 50 lt, 3 mėnesiams - apie 70 lt, puikūs, švelnūs, nedirginantys akių (Air Optics Night&Day). Jeigu reikia specialių lęšių, jų kaina gali būti didesnė, žinoma, bet vargu ar aksesuarus pigesnius pirksitės... Aš - tik už lęšius.
Atsakyti
Nu matot as nepati sugalvojau apie tas kainas, o buvau ne viename salone ir klausiau kainu... Be to jei lesiu kaina nepriklausytu nuo diopriju butu labai labai gerai, mano busimas vyras nesioja akinius uz kuriu lesius moka po 50 lt. o man tenka sumoketi virs 300 lt. vien tik uz lesius, nes visu pirma kaina ir skiriasi tuo kad skirtingos ligos, skirtingos dioprijos. Kas liecia kontaktinius lesius man jie lygiai taip pat kainuotu virs 300 lt. Taip kad tokia suma man tikrai didoka.... todel ir svrastau kaip pasilegti...

QUOTE(vylabusle @ 2011 03 26, 01:28)
Lęšių kaina nuo dioptrijų nepriklauso, o dėl ligų nežinau - negi Jums reikia kažkokių specilaių lęšių? Vienadienius lęšius galite įsigyti už 50 lt, 3 mėnesiams - apie 70 lt, puikūs, švelnūs, nedirginantys akių (Air Optics Night&Day). Jeigu reikia specialių lęšių, jų kaina gali būti didesnė, žinoma, bet vargu ar aksesuarus pigesnius pirksitės... Aš - tik už lęšius.

Atsakyti