Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

Aš tai už spalvotus kontaktinius lęšius ypač man gražios acuvue spalvos labai natūralios, gal žinote kur galėčiau nusipirkti šios spalvos kontaktinių lęšių su dioptrijom?
user posted image
Atsakyti
As Air optix nesioju jau metus laiko ir esu patenkinta 4u.gif dbr irgi ramiai sau sedziu,prisipirkau 6vnt. internetu,akcija buvo, tai uz visus virs 100Lt tik sumokejau (nepamenu jau tiklsiai kiek) 4u.gif
Atsakyti
Aš tai perku optometrijos centre, man Air optix night & day kainuoja po 26 Lt, tai kažin, ar verta iš Optio dabar pirkti... g.gif
Atsakyti
Aš pati nešioju lešius, bet su tais paryškinančiais tai reikia būt atsargiai, kad netyčia nebūtų per daug ir akys neatrodytų nenatūraliai. Manau, reikai paabndžius įsidėti apklausti bent keleto žmonių, ar jiems akies nerėžia, ar tikrai gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2006 05 16, 09:56)
As per vestuves buvau su linzem, prabuvau nuo 9.00 iki 3.00. Didelio diskomforto nejauciau, bet kai atejo laikas jas issiimt, tai kartu su linzem, issiemaiu ir dau puliu is akiu. Nezinau ar sutapimas, bet regejimas tai man stipriai po tos dienos pablogejo. Jau praejo metai laiko, daugiau linziu niekada nebuvau isidejus, bet birzeli arteja draugiu vestuves, tikrai nenoreciau but su akiniais, nes jie man nelabai patinka. Turbut vel pirksiu, bet si karta vienkartines linzes.
O ka jus manot apie lazerines akiu operacijas? Gal kasnors is jusu tarpo ja daresi? Man labai kyla noras pasidaryt operacija, bet maniskis vis atkalbineja, sako kad dar nera garantiju, kad po 10 metu as neapaksiu. Bet as taip noriu  g.gif

Vienas geras draugas pasidarė, jam buvo diptrijos -4,0, po operacijos l. gerai matė bet dabar praėjus 5 metam regėjimas stipriai pablogėjo.
Papildyta:
Man pirmą kartą įdėjo kontaktinius lęšius ir labai gerai jaučiausi mačiau taip ryškiai, o akyse net nejaučiau jų, net pratintis nereikėjos iškarto jaučiausi puikiai tik pastoviai taisiausi akinius rolleyes.gif kurių nebuvo iš įpročio. Manau kad priklauso kokios firmos lęšius įdeda, mano pirmieji lęšiai Johnson&Johnson.
Atsakyti
asmeniskai man negrazu, kai per vestuves jaunoji buna su akiniais. as tik uz lesius 4u.gif
Atsakyti
Šiaip dažniausiai (kas dienai) renkuosi akinius, tačiau per savo vestuves buvau su lęšiais ax.gif
tiesa, ne su kokiais spalvotais, tiesiog paprastais, kad matyčiau kelią iki altoriaus biggrin.gif

su kuo būsiu (akiniais ar lęšiais) tą dieną net nesvarsčiau, žinojau, kad dėsiuos lęšius. dėl poros priežasčių:
1. pirma ir pagrindinė- man taip gražiau. nesakau, kad merginos su akinukais atrodo negražiai. aš juk pati akiniuotė ir aš sau visai nieko ir su akiniais biggrin.gif tiesiog manau, kad su lęšiais būnant padidėja makiažo ryškumas, visi veido bruožai kitai atrodo smile.gif na, aš sau tą dieną buvau ypatingai graži su pridėtom blakstienom ir tikrai nebūčiau norėjusi su tom blakstienom braukyti per stiklus smile.gif
2. antra, tai dėl fotografės patogumo. kai ėjom tartis dėl fotografavimo, ji paklasuė, ar tą dieną būsiu su akiniais ar lęšiais. aš atsakiau, kad su lęšiais, o ji pasidžiaugė, kad taip lengviau, nes dažniau akinių stikliukai sutrukdo, sublizga, apsišviečia, na, prireikia daugiau laiko prisitaikymui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzava: 02 spalio 2010 - 11:07
vis užmetu akį į šią temą, bet akinių klausimas aktualus ne man, o MB ax.gif tik va bėda, kad jis gyvenime nenešiojo lęšių, o su akiniais net gražesnis man blush2.gif tačiau mąstau, kad dėl patogumo fotografam reiktų jam lęšius įsidėti, be to, kad jo akiniai nuo šviesos patamsėja, tai atrodytų kaip su nuo saulės rolleyes.gif
Atsakyti
As taip pat per savo vestuves buvau su lesiais, nors vyras sake, kad su akinukais jam esu 100 kartu grazesne biggrin.gif Vistik, tikrai labai norejosi, kad matytusi padarytas makiazas, o akinukai ji paslepia. Be to, manieji visi juodais remeliais, tai manau tiesiog butu labai netike prie suknutes.
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2010 10 02, 11:41)
asmeniskai man negrazu, kai per vestuves jaunoji buna su akiniais. as tik uz lesius 4u.gif

Man irgi akiniuotos nuotakos nelabai schmoll.gif pati desiuos tik lesius, net nesvarsciau, nes ir siaip su akiniais retai i lauka iseinu, namie tik nesioju, o kai einu kazkur dazniausiai deduosi lesius ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikriausiai dauguma tų kurios nešioja akinukus, per savo vestuves rinktųsi lęšius mirksiukas.gif . Sutinku vienareikšmiškai su keliomis pasisakiusiomis ankščiau, kad nuotaka su akiniais ne itin gražus vaizdelis, tuo labiau kai šiais laikas mokslas ir medicina pažengusi. Net ir tos kurios nenešioja dažnai kontaktinių lęšiu, manau per savo vestuves tikrai turėtų pasirinkti bent jau vienadienius kontaktinius lęšius, kita vestuvių diena (jei ji bus) rolleyes.gif ne tokia jau labai ir reikšminga. O pirmąją dieną vistiek būsi visų dėmesio centre wub.gif wub.gif , svarbiausia fotografo thumbup.gif kurio darbas ir jūsų įdėtos pastangos į išvaizdą vestuvių dieną primins likusį gyvenimą. nail.gif
Aš pati akiniuota cool.gif ir šiai dienai einant į klubą, ar šiaip į didesnę viešumą renkuosi lęšius, per mano būsimas vestuves iššimčių nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bordini @ 2010 10 02, 11:41)

PRITARIU!!!!!
Atsakyti