Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

As busiu su linzem, nes ir taip linzes nesioju, todel tvirtai galiu pasakyt, jeigu nesat super jautrios ir jusu akys ne mimozines, tai nieko neatsitiks jei su linzemis miegosi... nebent pamestum nakti, o siaip as viena karta nesiojau menesines linzes 3 menesius ir kokiu 2 ju nebuvau issiemus... nu ir ka, akis truputuka paraudo, isemiau, naujas isidejau ir vel viskas gerai. cia ne patarimas. cia tik, kas zinotumet, kad ir taip buna smile.gif
Atsakyti
Duosiu patarima mergaitems, kurios galvoja dalyvauti vestuvese su akiniais. Jei akiniu lesiai su filtrais, o dabar dazniausiai tokie ir buna, tai fotografuojant matosi filtras ir akiniu stiklai atrodo zalsvi arba melsvi. Siulyciau apie tai pagalvoti ir detis lesius, nes tie atspindziai slyksciai atrodo. (Zinau is savo patirties) sad.gif
Atsakyti
as vestuviu diena buvau su kontaktiniais lesiais (deviu juos kiekviena diena), bet del viso pikto ir akinukus pasiemiau. labai praverte antra diena is ryto, kai nuo mazai miego akys siek tiek pavargusios buvo. veliau vel lesius dejaus.
Atsakyti
O as su linzem vaikstau jau puse metu smile.gif) thumbup.gif Ir per savo vestuves planuoju buti su linzem, tik da pradejau galvoti del spalvotu linziu...Gal uzsisakyti kokias spalvotas g.gif
Atsakyti
as lesius nesioju jau gal 7 metai kartu sudejus, ir laaaaabai jautrios akytes pasidare unsure.gif labai bijau, kad is niekur nieko prades grauzti per vestuves, kad netrinciau ju, kaip atrodytu... o man jei pradeda grauzt- nu tada vaikeli sakes buna verysad.gif

o plius negaliu dazytis- nuo voku seseliu ir tuso stebuklingai man vis kas nors miniatiurinio pakliuva, ir va taip pradeda grauzt. Gydytoja sako, kad jautrios akys, tas pats ir su naujom linzem...

ka daryt blink.gif kaip jum su makiazu, netrukdo jis?

bandysiu vestuviu diena kiek imanoma ilgiau su jom istvert, iki kol akys uzraus lotuliukas.gif nu nebejuokinga
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 01 17, 13:26)
O as su linzem vaikstau jau puse metu smile.gifthumbup.gif  Ir per savo vestuves planuoju buti su linzem, tik da pradejau galvoti del spalvotu linziu...Gal uzsisakyti kokias spalvotas  g.gif

Nikota, pries sakydamasi spalvotas linzes paprasyk, kad duotu pabandyti isideti (nors nezinau, ar lietuvoj taip galima g.gif ). zinok, spalvotos linzes buna gerokai storesnes nei nespalvotos ir reikia laiko prie ju priprasti. gan keistai akyje jauciasi is pradziu.
Atsakyti
QUOTE(debesyte @ 2006 01 20, 20:55)
Nikota, pries sakydamasi spalvotas linzes paprasyk, kad duotu pabandyti isideti (nors nezinau, ar lietuvoj taip galima g.gif ). zinok, spalvotos linzes buna gerokai storesnes nei nespalvotos ir reikia laiko prie ju priprasti. gan keistai akyje jauciasi is pradziu.

Aciu uz patarima 4u.gif Butinai pabandysiu is anksto smile.gif
Atsakyti
As tai per vestuviu pirma diena buvau su lesiais. Nuo 7.30 ryto iki 4 ryto prabuvau ir tikrai jokiu problemu nekilo tongue.gif Nei akiu perstejimo, nei akiu nuovargio, nieko panasaus nebuvo ax.gif O antra vestuviu diena buvau su akinukais, kurie labai tiko prie sukneles, del to lesiu ir nesidejau thumbup.gif
Visoms kurios nesioja akinukus ir noriper vestuves buti su lesiais patariu pries tai pavaikscioti bent 5 dieneles su lesiukais, kad akytes priprastu. Nes man tai reikejo laiko, kol akytes priprato. Butu tikrai gaila, jei pradetu asaroti ar persteti akytes svarbia gyvenimo akimirka ir del to jaustumetes ne kaip.
O pirma diena rinkausi lesius del to, kad yra paprasciau ir graziau mirksiukas.gif Juk reiketu derinti akinuku remelius prie sukneles, bei sukuosena daryti tokia, kad reikalui esant galetum nusiimti akinukus ir juos pasivalyti, bet uzsidedant nesugadint sukuosenos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurraciukas: 25 sausio 2006 - 13:07
Aš taip pat ketinu per vestuves dėtis linziukes, nes manau, kad ir kaip pasidarytų negerai akytėms, na juk visko būna, kap nors ištverčiau, nes Tokią dieną neįsivaizduoju savęs su akiniais. blink.gif
Atsakyti
As busiu su linzem, jau senokai jas nesioju ir neisivaizduoju save su akiniais vestuvinese foto, akinukus nesioju tik namie...pries pat vestuves nuvaziuosiu nusipirksiu naujas linzes ir bus viskas ciki
Atsakyti
as tai ir dabar sedziu su akinukais,kai juos nusiemu kas dedasi toliau nieko nematau, tai zadu per vestuves det linziukes smile.gif tik bijau nes dar ne kart nedejau, reiks gal jau dabar pabandyt
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 02 02, 17:28)
as tai ir dabar sedziu su akinukais,kai juos nusiemu kas dedasi toliau nieko nematau, tai zadu per vestuves det linziukes smile.gif tik bijau nes dar ne kart nedejau, reiks gal jau dabar pabandyt

aš taip pat dar linzių nebandžiusi lotuliukas.gif na, tik 1 minutėlę, kai okulistė buvo įdėjusi pabandymui tongue.gif bet per vestuves su akiniais tikrai nebūsiu schmoll.gif nusipirksiu prieš porą mėnesiukų ir pratinsiuosi prie jų... nors pažįstų žmogų, kuris daug metų nešiojo linzes, o dabar turi dėl to labai rimtų problemų g.gif
Atsakyti