Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 3

Sveikos, merginos 4u.gif

Aš nenoriu žiemos, kada sninga ar lyja
Troleibusai vėluoja ir miestas migloj.
Ledas tyliai uždaro upes į vergiją
Ir tik varnai nerūpi koks oras rytoj.

Šaltas vakaras vaikšto ir žiopso pro langus
Bene ras kokį plyšį šiltai pasedėt
Gal prie židinio, gal jam užtektų ir lempos
Tik sulaukt kol pirma pasirodys žvaigždė.

Aš norėčiau žiemos su keistais nutikimais,
Kad prie durų sustotų Kalėdų taksi
Ir bent kartą kad būtų kaip pasakų knygoj
Kur galiausiai visus įsimyli visi.

Kur galiausiai visus įsimyli visi...

Ramių, jaukių, šiltų švenčių. Ir Kalėdų stebuklo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2010 12 23, 23:10)
Sveikos, merginos  4u.gif

Aš nenoriu žiemos, kada sninga ar lyja
Troleibusai vėluoja ir miestas migloj.
Ledas tyliai uždaro upes į vergiją
Ir tik varnai nerūpi koks oras rytoj.

Šaltas vakaras vaikšto ir žiopso pro langus
Bene ras kokį plyšį šiltai pasedėt
Gal prie židinio, gal jam užtektų ir lempos
Tik sulaukt kol pirma pasirodys žvaigždė.

Aš norėčiau žiemos su keistais nutikimais,
Kad prie durų sustotų Kalėdų taksi
Ir bent kartą kad būtų kaip pasakų knygoj
Kur galiausiai visus įsimyli visi.

Kur galiausiai visus įsimyli visi...

Kieno eilės? Gražu...

Ramių, jaukių, šiltų švenčių. Ir Kalėdų stebuklo  wub.gif

Atsakyti
Ramios ryt dienos user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 23, 18:15)
o mes į eglutę geriau būtume nėję.
Jokūbas atsisakė puoštis, tai prie pasipuošusių vaikų stovėjo su darželinias trenigais.
žliumbiau, žlimbiu kaip koks hipopotamas.

O as specialiai sunaus nerengiau jokiais karnavaliniais rubais. Praejusiais metais jam buvo sokas ir nuo zmoniu gausos, ir nuo kaukes, tai siemet jau nerizikavau - isbandyma pailkau tik su zmoniu buriu. Sunus buvo ne vienintelis be kaukes, dar keli vaikuciai nesirenge. Ir didziai mano nuostabai, svente praejo fantastiskai: nors vaikas nuo rugsejo turbut koki menesi tera lankes darzeli - viska puikiausiai dare su visais vaikais. Nespejom su vyru vienas i kita dairytis - buvom apake nuo savo vaiko smile.gif Tiesa, kai atejo senis saltis, sunus jo issigando ir tuomet jau tik nulekdavo pas aukletoja pasiimti kokio instrumento ir parbegdavo pas mane ant keliu pagroti. Programa buvo fantastiskai gera - nesu maciusi geresnes, didele pagarba ja rengusiems. Vienas vaikutis atsisake dalyvauti sventeje, stovejo kuri laika prie duru, o netrukus ir visai isejo (vaikas - sveikas). Mus aukletojos ispejo, kad nieko cia tokio, jei vaikai nenores detis kaukiu, jei bijos senio, jei nenores sokti - tai normalu.
Todel, Cukraus pudra , zliumbti tikrai nereikia mirksiukas.gif Jusu sunus ne ka vyresnis uz maniski, i darzeli ko gero pradejo eiti tik siemet, todel tas kaukes atsisakymas tikrai nera kazkoks dar vienas nepageidaujamas simptomas - tai normali vaiko reakcija.
Ramybes, kantrybes, tikejimo ir vilties - ir sau, ir jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Jokūbas pernai buvo persirengęs, ir senelį jau matė.
Šais metais taip pogi namuose rengėmės tais rūbais, prie jų pratinomės dar ir šventės išvakarėse.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 12 24, 08:20)
O as specialiai sunaus nerengiau jokiais karnavaliniais rubais. Praejusiais metais jam buvo sokas ir nuo zmoniu gausos, ir nuo kaukes, tai siemet jau nerizikavau - isbandyma pailkau tik su zmoniu buriu. Sunus buvo ne vienintelis be kaukes, dar keli vaikuciai nesirenge. Ir didziai mano nuostabai, svente praejo fantastiskai: nors vaikas nuo rugsejo turbut koki menesi tera lankes darzeli - viska puikiausiai dare su visais vaikais. Nespejom su vyru vienas i kita dairytis - buvom apake nuo savo vaiko smile.gif Tiesa, kai atejo senis saltis, sunus jo issigando ir tuomet jau tik nulekdavo pas aukletoja pasiimti kokio instrumento ir parbegdavo pas mane ant keliu pagroti. Programa buvo fantastiskai gera - nesu maciusi geresnes, didele pagarba ja rengusiems. Vienas vaikutis atsisake dalyvauti sventeje, stovejo kuri laika prie duru, o netrukus ir visai isejo (vaikas - sveikas). Mus aukletojos ispejo, kad nieko cia tokio, jei vaikai nenores detis kaukiu, jei bijos senio, jei nenores sokti - tai normalu.
Todel, Cukraus pudra , zliumbti tikrai nereikia mirksiukas.gif Jusu sunus ne ka vyresnis uz maniski, i darzeli ko gero pradejo eiti tik siemet, todel tas kaukes atsisakymas tikrai nera kazkoks dar vienas nepageidaujamas simptomas - tai normali vaiko reakcija. 
Ramybes, kantrybes, tikejimo ir vilties  - ir sau, ir jums visoms 4u.gif

Supr,labai smagu, kad jums taip šauniai sekesi.

Ant didelio medinio stalo dege 4 zvakes. Naktis uz lango migde snaiges, o aplink buvo taip tylu, kad girdejosi kaip kalbasi zvakes. Pirmoji sake:"as esu Ramybe. Deja, zmones nemoka manes issaugoti. Manau, man nelieka nieko kita, tik uzgesti". Ir sios zvakes liepsnele uzgeso. Antroji sake:"As esu Tikejimas. Deja, esu niekam nereikalinga. Zmones nenori nieko apie mane zinoti, todel nera prasmes man toliau degti". Vos tai istare, padvelke lengvas vejelis ir uzpute zvake. Labai nuliudusi trecioji zvake kalbejo:" as esu Meile. Nebeturiu jegu toliau degti. Zmones manes nevertina ir nesupranta. Jie neapkencia tu, kurie juos myli labiausiai- artimuju". Ilgai nelaukdama ir si zvake uzgeso. Staiga i kambari iejo vaikas ir pamate tris uzgesusias zvakes. Issigandes jis susuko:"Ka darote! Jus turite degti- as bijau tamsos!" Tai istares pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji zvake tare:"nebijok ir neverk! Kol as degu, visuomet galime uzdegti ir kitas tris zvakes. As esu Viltis". Spindinciomis ir asaru pilnomis akimis vaikas paeme vilties zvake ir uzdege kitas... Musu sirdyse tegul niekad neuzgesta Viltis... Ir kiekvienas musu, kaip tas vaikas, tebunie irankis savo Viltimi visada galintis vel uzdegti Tikejima, Ramybe ir Meile. Su Šventėmis, mielosios....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 24 gruodžio 2010 - 10:20
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 24, 11:07)
Supr,labai smagu, kad jums taip šauniai sekesi.

Siam leliui ner autizmo. Tik is pradziu Klaipedoje diagnazavo, o Vilniuje atmete diagnoze.
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 12 24, 10:59)
Siam leliui ner autizmo. Tik is pradziu Klaipedoje diagnazavo, o Vilniuje atmete diagnoze.

Tai ir šaunu,labai džiugu. smile.gif
Atsakyti
..Liudnesniu švenčių, nei šios, neįsivaizduoju. Kolkas tai yra pačios liūdniausios Kūčios mano gyvenime. Kaip norėčiau, kad kitų metų žiemos šventės būtų daug šviesesnės, laimingesnės...

verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
sėdi maniškis dovanom apsikrovęs.
ryte dar asortimentą papildys.
ech...

išleidom mamą, reik lėkštes išsiplaut, ir ramiai laukt Kalėdų....
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 24, 21:24)
sėdi maniškis dovanom apsikrovęs.
ryte dar asortimentą papildys.
ech...

išleidom mamą, reik lėkštes išsiplaut, ir ramiai laukt Kalėdų....

Na va, vaikutis laimingas ir dzin jam tos darzelio šventės, kai namučiuose daug geriau, jaukiau, smagiau.. smile.gif wub.gif wub.gif

Musiškis dar zuikis tikras. Jam patiko zaisliukai ir eglutė, nes labai ryšku, gražu... thumbup.gif Lyg atrodo, kad kai sakau "kur eglute" ir "kur lempa" - sių dviejų dalykų lyg ir ieško akimis, bet nesu tikra.. O šiaip-akių kontakto vis dar nulis apvalus pas mus. Niekaip-nei burbulais, nei ryškiu makiažu, nei kepuremis jo žvilgsnio nepritraukiu.. verysad.gif verysad.gif Merginos, gal dar kuri turit kokių patarimų, kaip kūdikelį mokint žiurėt mamai į akis??? verysad.gif
Pirmadini mūsų laukia santariškių neurologinis ir neapsisprendzu, ka daryt su tuo magnetiniu rezonansu-labai bijau tos narkozes, aiškiai jis dar visam tam per mažas...

CP- ar taviškis jau supranta, kad dovanėlės jo laukia ryt po eglute, ar jis laukia rytojaus iš anksto dėl jų?? wub.gif Ir dar- man patinka tavo užrašas prie antro vaiko... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 24 gruodžio 2010 - 21:45
kažką, kažkiek supranta.
bet nežinau kiek, ir ką, nes Jokūbas nekalba.
Atsakyti