Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 3

Nors ir pavėluotai - su Šv.Kalėdom Jus visas ir Jūsų šeimynėles!
Tikro džiaugsmo, tikrų atradimų, naujos energijos, santarvės ir ramybės! 000054.gif
Atsakyti
Su sventem visas mamytes ir vaikucius! Tegul ateinantys metai atnes daug dziaugsmo ir sviesiu, graziu akimirku smile.gif Visoms mums linkiu kantrybes, ramybes sirdyje ir daug meiles wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Viva la Vita - Asta Pilypaitė dainuoja tokią dainą "Kalėdos draugų rate" (ar kažkaip panašiai), tai čia gabaliukas dainos. O ar jos kurta, ar ne - nežinau blush2.gif

CP, taviškis labai panašus į maniškį, kai jis buvo tokio amžiaus. Net išsitraukiau nuotraukytes. Toks pats šviesiaplaukis garbanius didelėmis akimis. Dabar jau pasikeitė 4u.gif
Atsakyti
Mano irgi buvo grazus garbanotas sviesiaplaukis ispudingomis akimis su tamsiom ilgom blakstienom smile.gif Jis ir dabar labai grazus, ryskiu bruozu tik jau nebe toks sviesus. O kai buvo maziukas, visi galvodavo kad mergaite, nes buvo per grazus kaip berniukui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ziuriu,kad tikrai autistukai buna labai grazus vaikai...Mano irgi maza daug kas maise su mergaite,nes plaukai buvo auginami ilgoki ir jie riesdavosi i virsu...Ir dideles akys su tamsiom blakstienom...Kad akys tu vaiku ypatingai grazios as jau esu pastebejus ir pati g.gif
As vis galvoju : kodel taip lemta?
Maniskis kazkaip nesureiksmina tu dovanu...Nesupranta ir tu Kaledu prasmes g.gif Eglutes tik mato smile.gif Anksciau sake ant egluciu- Christmas, o dabar ant egles sako: ziurek eglyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2010 12 29, 19:06)
Sveikos  4u.gif
Viva la Vita - Asta Pilypaitė dainuoja tokią dainą "Kalėdos draugų rate" (ar kažkaip panašiai), tai čia gabaliukas dainos. O ar jos kurta, ar ne - nežinau  blush2.gif

Gražu be galo, praktiškai atmintinai išmokau:)
Papildyta:
Aš kažkaip ne į temą, bet pagalvojau, gal kas nors ką nors girdėjo apie toratora? Ji jau turėjo būti pagimdžiusi mėnesio pradžioje. Gal kas turi jos tel. nr.?
Atsakyti
Nors paveluotai- bet sveikinu visas su Sv. Kaledom, ir su artejanciais Naujaisiais metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mes jau namie.Turim viena oficialia diagnoze-epilepsija. verysad.gif Gerai,kad ne West sindromas,o tiesiog paprasta epilepsija,bet vistiek labai liudna,kai budami TIK 9 men jau turim "epilpesija ir įtariami ivairiapusiai raidos sutrikimai". Paskyre gydyma valporatu Convulex,dabar baisu koks bus tas vaistu poveikis.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Euphoria_mi, labai nepergyvenk console.gif O gal tie vaistai ir pades g.gif Svarbu zinot diagnoze ir galesit gydytis...Taviskis dar labai mazas, daug ligu dar ir isaugt galite g.gif

Pou, kieno tas eilerastis:
"...Aš nenoriu žiemos, kada sninga ar lyja
Troleibusai vėluoja ir miestas migloj.
Ledas tyliai uždaro upes į vergiją
Ir tik varnai nerūpi koks oras rytoj..."
Man labai patiko wub.gif

Linkiu visoms linksmai sutikt Naujus metus ir kad kiti metai butu sveikatos, santarves, meiles ir finansiskai turtingi metai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2010 12 30, 22:07)
Sveikos 4u.gif
Pou, kieno tas eilerastis:
"...Aš nenoriu žiemos, kada sninga ar lyja
Troleibusai vėluoja ir miestas migloj.
Ledas tyliai uždaro upes į vergiją
Ir tik varnai nerūpi koks oras rytoj..."
Man labai patiko wub.gif

Linkiu visoms linksmai sutikt Naujus metus ir kad kiti metai butu sveikatos, santarves, meiles ir finansiskai turtingi metai 4u.gif

Kaip minėjau, Asta Pilypaitė dainuoja tokią dainą "Kalėdos draugų rate", tai čia gabaliukas dainos. O ar jos kurta, ar ne - nežinau. Man taip pat superiniai žodžiai.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti