Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 3

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 24, 23:11)
kažką, kažkiek supranta.
bet nežinau kiek, ir ką, nes Jokūbas nekalba.

Ir kaip sekėsi jums šiandien rasti dovaneles po eglutes, kokie įspudžiai??
Atsakyti
Dovanos visada gerai thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 25, 15:56)
Dovanos visada gerai  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image
user posted image

nu va-saunuolis, su kokia deze, kur jau cia nesidziaugsi.. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aha, pirma apžiūrėjo knygeles, paskui mašiną, o galiausiai čiupo dėžę ir pas tėtį į lovą su ja.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 25 gruodžio 2010 - 16:05
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 25, 16:03)
aha, pirma apžiūrėjo knygeles, paskui mašiną, o galiausiai čiupo dėžę ir pas tėtį į lovą su ja.
user posted image

Nu bet kokie jie panasus man.. wub.gif Tetis į Jokuba-Jokubas į tetį.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 25, 16:06)
Nu bet kokie jie panasus man.. wub.gif Tetis į Jokuba-Jokubas į tetį.. thumbup.gif

aha lotuliukas.gif
net pajuokaut MB negali, kad gal Jokūbas ne jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 25, 16:08)

aha  lotuliukas.gif
net pajuokaut MB negali, kad gal Jokūbas ne jo  lotuliukas.gif

Pritariu tikrai drinks_cheers.gif
Ai, bet kad ten jus visi veinis i kitus labai panasus-Tu į TB, TB į tave, o J į jus abu.. thumbup.gif
Atsakyti
laba.
pagaliau jau po švenčių.
dabar tik reik į ritmą grįžt.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 12 26, 18:36)
laba.
pagaliau jau po švenčių.
dabar  tik reik į ritmą grįžt.

CP- o jūs J darėte kokius nors medicininius tyrimus, pvz Magnetini rezonansa??? Negaliu, jaudinuosi del rytojaus, o mano zuikis dar ir serga, sloguoja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2010 12 24, 11:59)
Siam leliui ner autizmo. Tik is pradziu Klaipedoje diagnazavo, o Vilniuje atmete diagnoze.

Klaipeda bande ir praejusiais metais, ir siais ta autizma priklijuoti, tai nezinia ar sausio men, kai vyksim i Vilniu ir vel ji atmes.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 12 27, 07:53)
Klaipeda bande ir praejusiais metais, ir siais ta autizma priklijuoti, tai nezinia ar sausio men, kai vyksim i Vilniu ir vel ji atmes.

jurga-jei jauti,kad jam ne autizmas,turbut taip ir yra. Kiek pastebejau,daugumai nuojautos pasitvirtina,vistiek mes geriausiai pazistam savo vaikus...
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 26, 18:38)
CP- o jūs J darėte kokius nors medicininius tyrimus, pvz Magnetini rezonansa??? Negaliu, jaudinuosi del rytojaus, o mano zuikis dar ir serga, sloguoja... verysad.gif

sėkmės jum šiandien 4u.gif
Atsakyti