Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 3

QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 10, 15:46)
Ji tiesiog matyt manė, kad vaikai patys ateis pas ją ant rogių, ar ne?
Bet koks vis delto sudėtingas tas ju pasaulis.. g.gif O gal tiksliau, jiems musiskis atrodo per daug sudėtingas.. g.gif

Kaip jai paaiskinsi veliau,kuo jis skiriasi nuo kitu? Ar galvoji apie tai?

nu as aiskinau jai kaip reikia elgtis - jei nori kad vaikai zaistu sui tavim - ji nemoka rodyt iniciatyvos schmoll.gif , daznai sako as drystu (ta prasme nedrystu, bet jai sis zodis negrazus doh.gif )

negalvoju - ateis beda - tada ir spresim - kas keisis jei grausiu save? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 10, 15:49)
nu as aiskinau jai kaip reikia elgtis - jei nori kad vaikai zaistu sui tavim - ji nemoka rodyt iniciatyvos schmoll.gif , daznai sako as drystu (ta prasme nedrystu, bet jai sis zodis negrazus doh.gif )

negalvoju - ateis beda - tada ir spresim - kas keisis jei grausiu save? g.gif

sutinku drinks_cheers.gif
grauzt ir nereikia...juk jei jau suvoki,kad esi kitoks, tai gal ir ne toks jau kitoks..tas pats kad jei suvoki,kad zinai mazai-tai reiskia zinai daug.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 10, 15:42)
jinai jau pastebi kas ne taip... Pastebi ir tai - kad vaikai nebenori su ja draugaut. Daug grupeje nesas roges, atsivezem savas is mociutes - kaip ji dziauges, visa savaitgali kliedejo kaip vesis jas i darzeli, kaip vezios vaikus, paskui jie ja (matyt taip daro su kitu rogem) - o kai nuejau pasiimt po dienos - ji labai nusivylus buvo, sake vaikai nenorejo vaziuot, sestis ant jos rogiu. Paskui visa vakara apie tai vis kalba uzvesdavo - svarste kodel - isvadas padare - kad jos roges negrazios, o istikro - ji nezinojo ka daryt, kad reik pakviest vaikus, pasiulyt, pasaukt sest ant jos rogiu doh.gif

Ech.... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Na, aš kaip įtikėjusi autisto vaiko mama pasisakau tik ta tema, kuri liečia labai stipriai asmeniškai (dažnai reikšmingas ir to svarbumo momentas...)
Čia aš apie euphoria_mi klausimą : Kaip jai paaiskinsi veliau,kuo jis skiriasi nuo kitu? Ar galvoji apie tai?
Maniškei 7-eri. Kalba lavėja - klausimų daugėja. Intelektas jos nenormalus (ta prasme su tam tikrais nenormalumais tarp genijaus ir ribinio intelekto). Todėl tie jos klausimai atitinkami.
Tiesiogiai klausimo: Kodėl aš kitokia, ar aš kitokia, kodėl ne tokia ir pan. - dar nebuvo. Aš jo laukiu ir nelaukiu. Meldžiuosi, kad kai tą klausimą išgirsiu, Dievulis įdės man tą teisingiausią, švelniausią ir prasmingiausią jai atsakymą į mano lūpas.
Nesimaivau ir neperdedu savo pergyvenimo (išties tai net sapnuoju kartais kaip kokią didžiąją repeticiją šį momentą).
O gal to įsivaizduojamo klausimo ir nebus niekada. Nes... pvz. o kodėl toks turėtų kilti, jei ji jau dabar pareiškia: "Mano galva man nepadės suprasti "- čia buvo reakcija naminės pamokos metu į prašymą dėtis pagaliau tai kas penktą kartą sakoma į galvą.
Turiu omeny, kad tas klausimas jei ir bus, jis bus JOS - labai labai JOS. Ir viskas bus subtiliai, aiškiai, prasmingai ir laimingai, jei aš tuo metu būsiu "ant laido" su JA.
Šiap tai mane "veža" priklausomybė nuo mano pačios vaiko mirksiukas.gif
...gal kas supras.
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2011 01 10, 21:33)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Na, aš kaip įtikėjusi autisto vaiko mama pasisakau tik ta tema, kuri liečia labai stipriai asmeniškai (dažnai reikšmingas ir to svarbumo momentas...)
Čia aš apie euphoria_mi klausimą : Kaip jai paaiskinsi veliau,kuo jis skiriasi nuo kitu? Ar galvoji apie tai?
Maniškei 7-eri.  Kalba lavėja - klausimų daugėja. Intelektas jos nenormalus (ta prasme su tam tikrais nenormalumais tarp genijaus ir ribinio intelekto). Todėl tie jos klausimai atitinkami.
Tiesiogiai klausimo: Kodėl aš kitokia, ar aš kitokia, kodėl ne tokia ir pan. - dar  nebuvo. Aš jo laukiu ir nelaukiu. Meldžiuosi, kad kai tą klausimą išgirsiu, Dievulis įdės man tą teisingiausią, švelniausią ir prasmingiausią jai atsakymą į mano lūpas.
Nesimaivau ir neperdedu savo pergyvenimo (išties tai net sapnuoju kartais kaip kokią didžiąją repeticiją šį momentą).
O gal to įsivaizduojamo klausimo ir nebus niekada. Nes... pvz. o kodėl toks turėtų kilti, jei ji jau dabar pareiškia: "Mano galva man nepadės suprasti "- čia buvo reakcija naminės pamokos metu į prašymą dėtis pagaliau tai kas penktą kartą sakoma į galvą.
Turiu omeny, kad tas klausimas jei ir bus, jis bus JOS - labai labai JOS. Ir viskas bus subtiliai, aiškiai, prasmingai ir laimingai, jei aš tuo metu būsiu "ant laido" su JA.
Šiap tai mane "veža" priklausomybė nuo mano pačios vaiko  mirksiukas.gif
...gal kas supras.

wub.gif
Atsakyti
Sveikos, pasiilgtos wub.gif

Su naujais visas!
Atsakyti
QUOTE(Chanson @ 2011 01 11, 10:01)

Su naujais visas!

Kaip jūs laikotės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanson @ 2011 01 11, 10:01)

Su naujais visas!

Sveika, kaip laikotes, kaip A, kas naujo? bigsmile.gif
Atsakyti
Normal, nieko naujo, nieko ypatingo. Tik jūsų pasiilgau wub.gif Paskaitinėsiu vėliau, kokiom nuotaikom gyvenat
Atsakyti
QUOTE(Chanson @ 2011 01 11, 10:10)
Normal, nieko naujo, nieko ypatingo. Tik jūsų pasiilgau wub.gif Paskaitinėsiu vėliau, kokiom nuotaikom gyvenat

Minėjai seniau,kad atliekat kažkokius genetinius tyrimus, kurie lyg ir parodė į epilepsiją pas jus. Gal kas nors aiškesnio šioj vietoj?
Atsakyti
Antrą kartą kartojo tyrimus - paneigta viskas. Atsidūrėm ten, kur ir buvom - niekur biggrin.gif
Einam toliau, laukiam atsakymų iš Graikijos 4u.gif

Kas pas jus naujo? Kaip VRC sekėsi? Sužinojai ką naujo?
Atsakyti
QUOTE(Chanson @ 2011 01 11, 10:29)
Antrą kartą kartojo tyrimus - paneigta viskas. Atsidūrėm ten, kur ir buvom - niekur biggrin.gif
Einam toliau, laukiam atsakymų iš Graikijos 4u.gif

Kas pas jus naujo? Kaip VRC sekėsi? Sužinojai ką naujo?

Naujo nelabai.
Įrašas -mišrūs raidos sutrikimai, kolkas. Bet žodžiu pasakė,kad kūdikis aiškiai demonstruoja autizmo bruožus, o ypatingai vieną jų-akių kontakto nebuvimą. Bet dar yra "per mažas" diagnozuoti įvairiapusius. Plius turim epilepsiją, geriam vaistus,matysim ką tai keis arba nekeis...Kolkas nieko gero. Plius - akių nistagmai. Trukčioja vaizdas jam, pasakyta, kad regai tai kenkia, bet komunikavimui-ne.

Viską susumavus- liūdna ir tiek.
Na, gerai tai, kad gana normaliai reaguoja į vardą, akimis ieško kai kurių daigtų -lempos, durų, katės...Atrodo,kad kalbą supranta. Bet į akis nepasižiūri ištisom dienom, o jei netyčia ir pažiūri-emocijos nulis. kai gera nuotaika-gana daug bubuoja, bet naudoja tik 2 priebalses- p ir b- sako "ba ba , pa pa , ap ab, pe pe be be" ir naudoja labai daug visokių intonacijų, tačiau bendrauja "pats sau", man "neatsako". Tai va...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 11 sausio 2011 - 10:41