Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 3

QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 01, 14:54)

Oho,kas per ryškumas naujiems metams.. smile.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais! Kažkaip buvau užmiršusi šitą temą blush2.gif - tai tik dabar perskaičiau smile.gif
Mūsų J prieš darželio šventę irgi buvo labai išsigandęs, verkė, verkė, verkė...nenorėjo persirengti...bet mes nenusileidome ir vos ne prievarta perrengėme. Šventinis akcentas buvo nykštuko kepurėlė. O paskui viskas ok - pati šventė labai patiko thumbup.gif

Turim naują frazę lotuliukas.gif "Vaviukas Jonas" lotuliukas.gif Čia taip prašo, kad parodytume "Aviuką Šoną" tongue.gif

Šiandien nuo pat ryto kartojo ir kartojo "noju Oko" (noriu Roko). Tai vienas iš 3 brolių pusbrolių (MB sūnėnų). Niekaip nesupratom, kodėl būtent šito pusbrolio norėjo. Tai vakare atėjo ne tik Rokas (7 metų), bet ir du jo broliai (10 ir 6 metų) į svečius. Laimė buvo neišpasakyta lotuliukas.gif Kai pasakėm, kad atvažiuoja Rokas - tai prie durų sėdėjo ir laukė. O vakar mano brolis buvo atėjęs su sūneliu - J pusbroliu 2 metukų. Tai buvo daug ašarų, kad ne Rokas atėjo doh.gif Bet paskui apsiprato ir abu žaidė, bet vis tiek ne tas, juk mažesnis rolleyes.gif Jam labiau vyresnių reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 02 sausio 2011 - 22:03
QUOTE(Ice @ 2011 01 02, 22:56)
Su Naujais Metais! Kažkaip buvau užmiršusi šitą temą  blush2.gif  - tai tik dabar perskaičiau  smile.gif
Mūsų J prieš darželio šventę irgi buvo labai išsigandęs, verkė, verkė, verkė...nenorėjo persirengti...bet mes nenusileidome ir vos ne prievarta perrengėme. Šventinis akcentas buvo nykštuko kepurėlė. O paskui viskas ok - pati šventė labai patiko  thumbup.gif

Turim naują frazę  lotuliukas.gif "Vaviukas Jonas"  lotuliukas.gif Čia taip prašo, kad parodytume "Aviuką Šoną"  tongue.gif

Šiandien nuo pat ryto kartojo ir kartojo "noju Oko" (noriu Roko). Tai vienas iš 3 brolių pusbrolių (MB sūnėnų). Niekaip nesupratom, kodėl būtent šito pusbrolio norėjo. Tai vakare atėjo ne tik Rokas (7 metų), bet ir du jo broliai (10 ir 6 metų) į svečius. Laimė buvo neišpasakyta  lotuliukas.gif Kai pasakėm, kad atvažiuoja Rokas - tai prie durų sėdėjo ir laukė. O vakar mano brolis buvo atėjęs su sūneliu - J pusbroliu 2 metukų. Tai buvo daug ašarų, kad ne Rokas atėjo  doh.gif Bet paskui apsiprato ir abu žaidė, bet vis tiek ne tas, juk mažesnis  rolleyes.gif Jam labiau vyresnių reikia  rolleyes.gif

Maniškis ir turi vieną vadinamąjį savo draugą, už save vyresnį, jam vieninteliam darė dovaną kalėdų proga.
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2011 01 03, 05:22)
Maniškis ir turi vieną vadinamąjį savo draugą, už save vyresnį, jam vieninteliam darė dovaną kalėdų proga.

Aš jau ne pirmą kartą pastebiu, kad jam labai patinka vyresni rolleyes.gif Kur nors mieste einam, ar zoosode buvom - tai "prisikabina" prie kokių vyresnių vaikų ir sekioja iš paskos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 03 sausio 2011 - 11:08
Labas rytas

Klausimas: turbūt dauguma darėt genetinius tyrimus,kai sužinojot mažiukų diagnozes?
Gal galėtumėt trumpai papasakot,kaip viskas vyksta, ir ką po jų pasako..? Žinau,kad daromi paveldimų medžiagų apykaitos ligų tyrimai ir po jų pasako, ar vaikas serga kokia iš tų ligų, ar ne, bet kokia dar info iš genetikų gaunate, Pvz, ar jie pasako kokia tikimybė,kad kitas vaikas bus toks?

Mes pas genetikus keliaujam vasario 16 pirmą kartą....
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Kaip mažieji naujus atšventė? Jokūbas kitos dienos rytą reikalavo "BUM" prie lango prisvilęs. patinka jam visokios nesąmonės lotuliukas.gif

Vakar iš darželio grįžo su mėlyne doh.gif
Jau gavo beveik visas šventines dovanas, tai laimingas baisiai, žaislais apsikrovęs.

Genetinių tyrimų nedarėm.

Euphoria, jei būda nestuke.gif būtum sužinojusi apie savo vaiką tai, ką žinai dabar... Būtum jį pasilikusi ar nutraukusi nėštumą?

Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 04, 09:47)
Sveikos merginos smile.gif

Kaip mažieji naujus atšventė? Jokūbas kitos dienos rytą reikalavo "BUM" prie lango prisvilęs. patinka jam visokios nesąmonės  lotuliukas.gif

Vakar iš darželio grįžo su mėlyne  doh.gif
Jau gavo beveik visas šventines dovanas, tai laimingas baisiai, žaislais apsikrovęs.

Genetinių tyrimų nedarėm.
Euphoria, jei būda  nestuke.gif  būtum sužinojusi apie savo vaiką tai, ką žinai dabar... Būtum jį pasilikusi ar nutraukusi nėštumą?

Smagu,kad vaikui patiko fejerverkai thumbup.gif
Geras klausimas...Jei atvirai- nezinau... Tada greičiausiai bučiau negimdžiusi,dabar, kai jis yra konkretus mažas žmogutis- mano zuikis su akytem, nosyte, rankytem-galvoju,kad bučiau gimdžiusi.. wub.gif Kita vertus, žinant,kad laaabai sunkiai pastojau-turbūt būčiau gimdžiusi ir tada... g.gif

Ir dabar vistiek manau,kad būtinai turėsim daugiau vaikučių.. Kažkada...Nors kai sužinojau,kad ne viskas tvarkoj, visokiu minčių buvo... unsure.gif unsure.gif Aišku, neįsivaizduoju,kaip reikėtų pakelt, jei ir su antru vaikeliu nutiktų kas nors panašaus... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 04, 10:30)
Labas rytas

Klausimas: turbūt dauguma darėt genetinius tyrimus,kai sužinojot mažiukų diagnozes?
Gal galėtumėt trumpai papasakot,kaip viskas vyksta, ir ką po jų pasako..? Žinau,kad daromi paveldimų medžiagų apykaitos ligų tyrimai ir po jų pasako, ar vaikas serga kokia iš tų ligų, ar ne, bet kokia dar info iš genetikų gaunate, Pvz, ar jie pasako kokia tikimybė,kad kitas vaikas bus toks?

Mes pas genetikus keliaujam vasario 16 pirmą kartą....

mes darem genetinius tyrimus Vilniuje.nieko nerado,bet tyrimai ant puse normos.(cia pvz.jei norma yra 122g mol−1,tai pas mano vaika rode 60g mol−1)
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 01 04, 12:54)
mes darem genetinius tyrimus Vilniuje.nieko nerado,bet tyrimai ant puse normos.(cia pvz.jei norma yra 122g mol−1,tai pas mano vaika rode 60g mol−1)

Lod-kelis tu vaikucius turi? Kada Jums i raidos centra del diagnozes? Nes kiek supratau vis dar turit tik F83?

Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2011 01 04, 15:29)
Lod-kelis tu vaikucius turi? Kada Jums i raidos centra del diagnozes? Nes kiek supratau vis dar turit tik F83?

turiu 2vaikus.turim F83 ir F90.o i raidos centra tai greitu laiku nevaziuosim.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 01 04, 18:00)
turiu 2vaikus.turim F83 ir F90.o i raidos centra tai greitu laiku nevaziuosim.

Nepyk, kad klausinėju, o kitam vaikučiui viskas tvarkoj? Koks tarp jų amžiaus skirtumas?

Pamenu,kad jus dar neturit autizmo. O kada jums nustatė šias diagnozes?
Atsakyti
Atkrito mano darželinukas sad.gif
Atsakyti