QUOTE(Kriiste @ 2011 01 20, 14:10)
nu jei neturi ka veikt - ir rikiuok mintis kas bus po 30 metu
, ateis laikas - ir spresim ka reikes, kitaip belieka eutanazija, kas bus jei...
man jau net pikta daros - jus net diagnozes neturit - o jau "verkiat" kas bus...va jei dresuosi - tai ir bus kai 30 metu ir sedes ant puodo viduri kambario ir dar dziaugsies, kad ne i kelnes varo.
nu tie vaikai ir priesinas siam pasauliui, lenda i savo kiauta - ir zuvi istraukus is vandens gali mokyt gyvent ant zemes - juk cia taip puiku - numirs pirma pusvalandi, o va undinele itikino kazkas, kad tapt zmogum ir gyvent ant zemes ner blogai - ir ji gyva, bent pasakoje

man jau net pikta daros - jus net diagnozes neturit - o jau "verkiat" kas bus...va jei dresuosi - tai ir bus kai 30 metu ir sedes ant puodo viduri kambario ir dar dziaugsies, kad ne i kelnes varo.
nu tie vaikai ir priesinas siam pasauliui, lenda i savo kiauta - ir zuvi istraukus is vandens gali mokyt gyvent ant zemes - juk cia taip puiku - numirs pirma pusvalandi, o va undinele itikino kazkas, kad tapt zmogum ir gyvent ant zemes ner blogai - ir ji gyva, bent pasakoje

Kristina- darai tą patį. Mokini savo vaiką VISKO,ko reikia, nes galvoji, kad po 30 metų ji būtų teisiog laimingas žmogus, Kad ir savaip, bet laimingas. Aš darau tą patį. Ir ko čia pyksti ir karščiuojiesi?
O aš pykstu, nes mane jau užkniso tas "jūs dar be diagnozės". Taip, aš Galiu sėdėt rankas sudėjusi ir laukt kazkokios a la diagnozės dar kelis metus , o mano vaikas tegul "dziaugiasi" palaiminga vaikyste tuo tarpu???,

Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 20, 14:14)
tai gal ir aiskint vaikui reikia - kaip elgtis pasiklydus - o nedraust plasnot

taip, o prisimnk tarkim F vyrą? Kiek kartų jis pamiršta dalykus, kuriuos prieš tai žinojo, mokėjo? Na, jsi toks žmogus ir tiek. Vaizdelis apie plasnojantį suaugusį nesugalvotas, o kažkur Youtube matytas, gal veliau surasiu.... kaip man jau ten matėsi,kad jis tiesiog pasimetęs, bet aplinkiniai tik juoksi iš jo ir viskas. Tik sakau, kad jei jis mokėtų savo susirūpinima išreikšt aplinkai uprantamu būdu, jam pačiam nuo to būtų buvę geriau..