QUOTE(mistikaa @ 2008 12 19, 18:40)
Jei jus malates mesa turguj, tai zinokit jums i maiseli pateko pries tai malusio zmogaus mesa, na cia gal nuo to malimo mechanizmo priklauso, bet paprastai viduje tos mesmales uzsilieka nemazai buvusio pries tai malimo mesos, ma taip mesininkas aiskino, uz info patikimuma neatsakau

o kaip vyksta lasiniu sudymai ir mesu rukymai: ogi viskas garazuose ar dar bala zino kur ir su kuo, fui fui, cia irgi info is pirmu lupu, teko ir paciai matyti kaip kiaulaite i turgu tiesiog zeme velka, kitu slykstyniu nepasakosiu, mes is vis nevalgom nei desreliu, nei desru, na perku tik sviezia mesa ir pati viska gaminu nuo a iki z, atejo tokie laikai, kad nebeimanoma, o cia biskyti ne i tema: neseniai vaikuciu ligonine nebeturejo kur talpint-salmanele, teko ir pygagu (grietinele, varske, kiausiniai) ''maximiniu'' atsisakyt, nes laseliniu daugiau savo mazytei ir visiems likusiems nelinkiu
Išties, nežinai, kur pasiseks nusipirkt kokybišką produktą

, čia tiesiog laimes dalykas! Tik vieną yra neginčijama, kad tuose lašinukų ir dešrų bei kupmelių gamybos "garažiukuose" tikrai neprišvirkš skysčių į mėsą, neįmasažuos įvairių priedų, neprikraus visų "E", papildomų konservantų.."Garažiuko" produktai ir išrūkyti bus natūraliu alksnio dūmu

O ir šiais laikais kiekvienas smulkus verslininkas nerealiai brangina kiekvieną savo klientą, todel kovoja už kokybę ir stengiasi ją garantuoti, piktybiškai negadina savo "markės"

Ir dar yra neginčijama, kad i turgų pakliūna virš 80% Lietuvos kaime pas dieduką tvartelyje užaugintų galvijų ir kiaulyčių

Tik nedidelė dalis iš pramoninių ūkių, kur klesti maisto papildai, įvairūs "premiksai", antibiotikai;-tai nukeliauja ant PC prekystalių