QUOTE |
Miela Elvita, kadangi sita tema man yra jautri, kalbesiu trumpai. Taip, esu susidurusi. Ir dziaugiuosi, kad jus moketes ir kazka patyret, ir nuosirdziai linkiu ismokti ir kitu dalyku, kurie pakeistu Jusu poziuri i tam tikrus musu gyvenimo aspektus... Ir labai linkiu pagimdyti SVEIKA vaika, nes kaip suprantu, nesveikas vaikas, Jusu akimis, yra kaip ir nurasytas (((((((((((( |
Kara,
Toki priekaista turemtu issakyti tiem tevams, kurie ta vaika suluosino begerdami ar kitaip ir ji kaip koki daikta paliko. Savo vaiko as NIEKADA NEPALIKCIAU IR MAN JIS BUTU PATS BRANGIAUSIAS. Noras tureti savo vaika yra naturalus. Antra, nevaisingi zmones NERA IPAREIGOTI ISIVAIKINTI PALIKTU VAIKU, nes tai - didziule atsakomybe. Tam reikia subresti, nes svetima vaika pasiimi ne keliem menesiams ar keliem metam, o visam gyvenimui. Jei jauti, kad negalesi tokio vaiko myleti 100%, tai geriau jo neisivaikinti, nes vaikas ne zaislas ar siaip daiktas.
Dar norejau paklausti, kodel jus, kurie taip moralizuojate, patys neisvaikinate vaiko?