Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 07, 09:43)
na ka vaziuojam siandien su vyru isodinimui biggrin.gif

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Del skraidymo:
Nezinau, sutapimas ar ne, taciau po 1IVF is karto isskridome i Egipta - IVF pavyko, taciau embrionas buvo isitaises kiausintakyje, todel teko salinti... Dabar po snaiguciu isskridau i Norvegija ir vel teigiamas rezultatas wub.gif Visais kitais isodinimais niekur neskraidziau thumbup.gif Todel mano nuomone, skridimas, jei pas moteri normalus kraujo spaudimas, nera problemu su sirdimi ir kraujagyslemis, neturi lemiamos itakos IVF sekmei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 07, 11:43)

Smagau susitikimo thumbup.gif
Kur daraisi? Kelintas kartas?
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2011 01 07, 12:23)
Del skraidymo:

iš karto apie tave ir pamąsčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2011 01 07, 12:23)
Del skraidymo:
po snaiguciu isskridau i Norvegija ir vel teigiamas rezultatas  wub.gif 

Dangaus dovana... wub.gif
Atsakyti
RositaK, liepa7, group.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 01 07, 00:21)
Pati skridus nesu, bet esu klausus klinikoj, tai pas mus skraidyt tikrai leidžia

QUOTE(kukulka @ 2011 01 07, 01:23)
Del skraidymo

Aciu!! Tikesit ar ne, cia man didesne baime nei nepavykes IVF blush2.gif Net nezinau kodel, paniskai bijau to skridimo... Nuraminot siek tiek...
Kukulka - clap.gif

QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 07, 00:43)

Sekmes dideliausios!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 06, 14:26)
sveikos merginos! noreciau paklausti klausimelio merginu,kurios naudojo Suprecur nosal spray,ar jus nejautet jokiu pasaliniu poveikiu?nezinau ar cia nuo to purskiklio ar elergija kokia,bet nebegalime tureti lytiniu santykiu.po visko labai degina isoriskai,sutinsta ir slapinantis ne koks jausmas.ryte atsikelus lyg nieko kaip nebuta,tik sioks toks jautrumas lieka.nebezinau net ka galvoti,gal galetumet ta mano tokia busena pakomentuoti? verysad.gif

Sveika!As irgi abu kartus naudojau ta purskykli,tai jis man irgi nelabai patiko-daug visokiu pasaliniu poveikiu buvo(ciaudulis,prakaito musimas,lyt.organu issausejimas..).Kai klausiau daktaro sake normalu,nes jie slopinamieji,tai visi pozymiai panasus i klimakterini laikotarpi. Tie vaistai man is visu labiausiai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana78de: 07 sausio 2011 - 17:42
QUOTE(kukulka @ 2011 01 07, 01:23)
Dabar po snaiguciu isskridau i Norvegija ir vel teigiamas rezultatas  wub.gif 

As vis apie ta pati, bet... Dar norejau paklausti - kiek laiko praejo nuo isodinimo iki kol skridai ? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,norejau pasiteirauti kiek panasiai kainuoja vaistai kai bandai su snaigutem?
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2011 01 07, 17:52)
sveikos merginos,norejau pasiteirauti kiek panasiai kainuoja vaistai kai bandai su snaigutem?

Sveika, as lapkricio men bandziau su snaigutem, tai man reikejo beveik dvieju pakuociu estrofem (kaina ~30Lt) ir vienos pakuotes crinono (kaina ~250Lt), na ir dar pirkau foline rugsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Del skraidymo: kai pastojau su Leja - 11 diena po isodinimo, suzinojus teigiamus skaiciukus, skridau, na, buvo bedu, bet gerokai po skridimo. Taigi, nemanau, jog tai turejo itakos. Su Motiejum skridau 6-7 sav buvo net 4 skrydziai ir viskas liuks, jokiu bedu. Svarbu neprisitampyt su lagaminais.
Atsakyti