QUOTE(Atiloja @ 2011 01 06, 09:02)
cia klausimas ne i tema, bet kodel nenori USA darytis?
Nes kaina mazdaug $13.000 man butu

(nuo 12.000 iki 18.000 svyruoja. siaip buna, kad draudimas dengia, bet ne visada. dazniausiai iki kazkurios sumos dengia, jei virsiji - tavo beda. bet kad as kolkas be draudimo dirbu. JAV draudzia ne valstybe, o darbdavys. Taigi, nuo darbdavio priklauso, ar turesi ar ne ir koki)... As ar taip ar taip pora kartu i metus skrendu pas saviskius i LT tai kazkaip man visai protinga atrode pasiderinti ir kad gautusi 2 in 1
QUOTE(Beta1 @ 2011 01 06, 11:30)
Na del skraidymu, tai as labai domejausi siuo klausimu kai laukiausi pirma karta, nes nestumo pradzioj reikejo skristi, siek tiek jaudinausi del to.
Labai idomu butu suzinoti tikrai is kitu mergaiciu, gal kuri susidure irgi. Nes cia mano didziausia baime, kad per skrydi nepabegtu

planuoju, jei viskas gerai, bandyti atgal skristi is Rygos, nes tada butu tiesioginis skrydis ir nereiktu persesti (tada nebutu papildomo kilimo-leidimosi). As kaKaip save guodziu, kad neturetu nieko atsitikti, nes cia vietiniuose forumuose prisiskaiciau, kad skraido. JAV populiaru keliones i kazkokia Europos sali darytis IVF (viska tau sutvarko, kur darysies, nuperka bilietus, viesbutis ieina viskas... Man atrodo, kad visos "keliones" trukme - 40 dienu lygtai. Tai reiskia, pasisekus jie nebijo skraidinti atgal...

). na, ziuresim. Kai jau sulauksiu savo stebuklo pilvelyje isiknisusio, tai gal ir ilgiau LT tada pabusiu, tik kad liktu jis su manim