Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Dijav @ 2011 01 06, 15:46)
Ar teisingai suprantu,kad tai purškalas purkštis į nosį? o iš žinutės galima suprasti,kad purškiesi ne į nosį....? ar sukelia pašalinius veiksnius naudojant pagal paskirtį?

jeigu rasiau kad nosal spray,tai turbut jau turetum suprasti kur jis purskiamas.merginos gal kuri esat su tuo susidurusi?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 06, 16:52)
jeigu rasiau kad nosal spray,tai turbut jau turetum suprasti kur jis purskiamas.merginos gal kuri esat su tuo susidurusi?

Na nereikia taip pykti..... 4u.gif Tiesa pasakius, ir as taip supratau kaip Dijav ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 01 06, 17:03)
Na nereikia taip pykti..... 4u.gif  Tiesa pasakius, ir as taip supratau kaip Dijav  ax.gif

nu jus merginos ir duodat!kartais jau taip rasot moksliniais terminais,o cia paprastos zinutes nesupratot smile.gif taip jis purskiamas i nosi,bet informaciniam lapeli parasyta,kad galimi salutiniai poveikiai apatinej kuno daly..
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 01 05, 22:32)
atsipalaiduoti, nestresuoti... smile.gif as pageriau b grupes vitaminu, labai padejo nervinei sistemai. ir paprasciausiai gyventi iprasta gyvenima  mirksiukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 01 05, 23:28)
Stebuklingo recepto tikrai nera, man gydytoja liepe gyventi iprasta gyvenima ir tiek....Toki ir gyvenau  mirksiukas.gif

Aciu!! 4u.gif Turbut viska kas imanoma jau darau... Tikrai labai pozityviai esu nusiteikus ir tikrai tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif Labiau pergyvenu del kelioniu, skraidymu ir kitu buitiniu klausimu nei kad kazkas bus negerai su pacia procedura ar pan. Kazkodel labai turiu stipria nuojauta, kad turetu pasisekti... blush2.gif 4u.gif
Na ka, laukiu toliau... Laikas eina ir viskas sulig kiekviena diena vis arciau ir arciau...
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 06, 18:42)
Aciu!!  4u.gif Turbut viska kas imanoma jau darau... Tikrai labai pozityviai esu nusiteikus ir tikrai tikiu, kad viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif Labiau pergyvenu del kelioniu, skraidymu ir kitu buitiniu klausimu nei kad kazkas bus negerai su pacia procedura ar pan. Kazkodel labai turiu stipria nuojauta, kad turetu pasisekti...  blush2.gif  4u.gif
Na ka, laukiu toliau... Laikas eina ir viskas sulig kiekviena diena vis arciau ir arciau...

cia klausimas ne i tema, bet kodel nenori USA darytis?
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 06, 18:42)
Aciu!!  4u.gif Turbut viska kas imanoma jau darau... Tikrai labai pozityviai esu nusiteikus ir tikrai tikiu, kad viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif Labiau pergyvenu del kelioniu, skraidymu ir kitu buitiniu klausimu nei kad kazkas bus negerai su pacia procedura ar pan. Kazkodel labai turiu stipria nuojauta, kad turetu pasisekti...  blush2.gif  4u.gif

Na del skraidymu, tai as labai domejausi siuo klausimu kai laukiausi pirma karta, nes nestumo pradzioj reikejo skristi, siek tiek jaudinausi del to.Tai kiek esu skaicius, atseit slegio skirtumai lektuve gali tureti kazkokia tai itaka nestumui.Nedrisciau tvirtinti, kad si info teisinga, bet jeigu kas galetu patvirtinti ar paneigti, gal butu neblogai......Mano, kaipa ir daugelio skraidanciu merginu nestumai baigesi sekmingai, tai vat ir idomu, ar cia mitas ar dar kas esate apie tai girdeje.... ax.gif

Kristiana1 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 06 sausio 2011 - 21:31
QUOTE(Beta1 @ 2011 01 06, 23:30)
Na del skraidymu, tai as labai domejausi siuo klausimu kai laukiausi pirma karta, nes nestumo pradzioj reikejo skristi, siek tiek jaudinausi del to.Tai kiek esu skaicius, atseit slegio skirtumai lektuve gali tureti kazkokia tai itaka nestumui.Nedrisciau tvirtinti, kad si info teisinga, bet jeigu kas galetu patvirtinti ar paneigti, gal butu neblogai......Mano, kaipa ir daugelio skraidanciu merginu nestumai baigesi sekmingai, tai vat ir idomu, ar cia mitas ar dar kas esate apie tai girdeje....  ax.gif

Kristiana1  4u.gif

na savo kailiu to patvirtinti negaliu tik patarima girdejau kad ginekologes paklaususi drauge sulauke patarimo jog pirmomis nestumo savaitemis rizikinga ir del slegio ir del skaneriu patikrinimo metu.....vienai pazystamai kuri is anglijos skrido i lietuva IVFui sekmingai viskas pastojo ir skrido atgal i anglija po skrydzio verysad.gif , o kitos va skraido ir nieko tad manau jei galima geriau isvengti skrydziu
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 06, 09:02)
cia klausimas ne i tema, bet kodel nenori USA darytis?

Nes kaina mazdaug $13.000 man butu 4u.gif (nuo 12.000 iki 18.000 svyruoja. siaip buna, kad draudimas dengia, bet ne visada. dazniausiai iki kazkurios sumos dengia, jei virsiji - tavo beda. bet kad as kolkas be draudimo dirbu. JAV draudzia ne valstybe, o darbdavys. Taigi, nuo darbdavio priklauso, ar turesi ar ne ir koki)... As ar taip ar taip pora kartu i metus skrendu pas saviskius i LT tai kazkaip man visai protinga atrode pasiderinti ir kad gautusi 2 in 1 ax.gif 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 01 06, 11:30)
Na del skraidymu, tai as labai domejausi siuo klausimu kai laukiausi pirma karta, nes nestumo pradzioj reikejo skristi, siek tiek jaudinausi del to.

Labai idomu butu suzinoti tikrai is kitu mergaiciu, gal kuri susidure irgi. Nes cia mano didziausia baime, kad per skrydi nepabegtu blink.gif blush2.gif planuoju, jei viskas gerai, bandyti atgal skristi is Rygos, nes tada butu tiesioginis skrydis ir nereiktu persesti (tada nebutu papildomo kilimo-leidimosi). As kaKaip save guodziu, kad neturetu nieko atsitikti, nes cia vietiniuose forumuose prisiskaiciau, kad skraido. JAV populiaru keliones i kazkokia Europos sali darytis IVF (viska tau sutvarko, kur darysies, nuperka bilietus, viesbutis ieina viskas... Man atrodo, kad visos "keliones" trukme - 40 dienu lygtai. Tai reiskia, pasisekus jie nebijo skraidinti atgal... blink.gif ). na, ziuresim. Kai jau sulauksiu savo stebuklo pilvelyje isiknisusio, tai gal ir ilgiau LT tada pabusiu, tik kad liktu jis su manim wub.gif wub.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif jungiuosiu prie Jusu jei priimsit, planuojame vasari pirmaji IVF.. Gal galit man trumpai parasyt kaip viskas vyksta, ar labai skausminga procedura?
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2011 01 07, 08:46)
labas rytas smile.gif jungiuosiu prie Jusu jei priimsit, planuojame vasari pirmaji IVF.. Gal galit man trumpai parasyt kaip viskas vyksta, ar labai skausminga procedura?

Va cia yra linkas, kur viskas smulkiai parasyta visa procedura pirmam ispudziiui susidaryti mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=669579
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 06, 20:37)
Labai idomu butu suzinoti tikrai is kitu mergaiciu, gal kuri susidure irgi.

Pati skridus nesu, bet esu klausus klinikoj, tai pas mus skraidyt tikrai leidžia ax.gif

QUOTE(aksom @ 2011 01 07, 05:46)

Sveika prisijungus 4u.gif Papasakok, kur darysies, kokios bėdos ax.gif

Vis dar laukiu paskutinių mergaičių iš lapkričio mėnesio, kad galėčiau priduoti statistiką ax.gif

Tiffani, gori, kaip jūs?? bigsmile.gif
Atsakyti
na ka vaziuojam siandien su vyru isodinimui biggrin.gif
Atsakyti