Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

nomedac5, labai grazus tavo palinkejimas, bet... as manau kitaip. negalima sustoti ir pasyviai laukti - reik ieskoti priezasciu ir gydytis. jei as buciau intensyviai nieko nedarisui, tai gal is viso nebutume tureje vaiku, o dabar turime vaikuti po daug gydymu ir proceduru. plius - amzius labai nelaukia.... ziurek metai kiti ir per velu.... tada gi uzsigrausi, kad sedejai ir nieko nedarei., o jei darai - tai zinai, kad darai ir bandai isnaudoti visus sansus....
o jei tame tarpe pavyks natur, tai is viso nerealu. juk natur sansas visada yra...
Atsakyti
Ar skaitete mergaites g.gif

http://www.lrytas.lt...6...žintis.htm

Nu man kazkoks siaubas, kaip tokius straipsnius dar kazkas viesina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 01 05, 21:42)
vaisingumo asociacijos skyrelyje skelbiama naujausia informacija - paciam virsuje... gali gauti info  mirksiukas.gif

Na, ten dar jokiu naujienu kolkas nera unsure.gif
Ech.. galvojame apie IVF ir noretusi kuo greiciau sulaukti kokio nors "auksciausiuju" apsisprendimo. Zinotume ar verta laukti, ar krapstyti savo paskutinius pinigelius..
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 01 06, 11:57)
Ech.. galvojame apie IVF ir noretusi kuo greiciau sulaukti kokio nors "auksciausiuju" apsisprendimo. Zinotume ar verta laukti, ar krapstyti savo paskutinius pinigelius..

jei turit laiko ir kantrybes, tai galit luktelt mirksiukas.gif Man tai "nervai nelaiko" tiketis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maja7 @ 2011 01 06, 10:45)
Ar skaitete mergaites  g.gif

http://www.lrytas.lt...6...žintis.htm

Nu man kazkoks siaubas, kaip tokius straipsnius dar kazkas viesina.  doh.gif

As nesuprantu is kur tokiu "nupuseliu " yra mad.gif , gyvena knygomis ir filosofuoja nesamones. stupid.gif
Atsakyti
[quote=nomedac5,2011 01 06, 10:13]
Zinoma as su jumis sutinku,jei yra kokiu rimtu problemu tai visuomet labai sunku,bet daznai buna ir taip,kad sako gydytojai na lyg ir viskas butu neblogai,bet vistiek niekaip neiseina pastoti,man sake,kad maniskio sperma visai nejudri,bet va po kiek metu sulaukeme seimynos
[/quote
cia kiekvienos seimos apsisprendimas, pas mus taip pat pas vyra problemos, bet mes nesvarstem tokio dalyko, kaip laukt stebuklo, gal po 10 metu vyro sperma pageres ir as pastosiu naturaliai...juk buna, kad ne tik , kad nepagereja, bet dar labiau suprasteja.
Atsakyti
Perskaičiau straipsnį, kažkoks nesubrendusios išlepintos moters svaigimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 01 06, 11:57)

Jei būčiau laukus visus tuos 10 metų "to sprendimo" tai vis dar neturėčiau savo princesės doh.gif
Ir negalvokim , kad priėmus įstatymą iškart patvirtins gydymo kompensavimą verysad.gif
Atsakyti
Jei butu aisku, kad tikrai kazkas pasikeis gal ir vertetu laukti. Bet jei yra galimybe reikia bandyti, kiekvieni metai neinauda mums, prarandame laika kuri galejome buti su su mazyliais. Aisku jei lesu nera tai ir pasirinkimo nelabai yra wub.gif
Atsakyti
na, jau 11meteliu istatyma ''priimineja'', todel ivertinkit, ar verta laukti ir pagal tai delioti gyvenima-taip jis ups ir praeis 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos! noreciau paklausti klausimelio merginu,kurios naudojo Suprecur nosal spray,ar jus nejautet jokiu pasaliniu poveikiu?nezinau ar cia nuo to purskiklio ar elergija kokia,bet nebegalime tureti lytiniu santykiu.po visko labai degina isoriskai,sutinsta ir slapinantis ne koks jausmas.ryte atsikelus lyg nieko kaip nebuta,tik sioks toks jautrumas lieka.nebezinau net ka galvoti,gal galetumet ta mano tokia busena pakomentuoti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 06, 14:26)
sveikos merginos! noreciau paklausti klausimelio merginu,kurios naudojo Suprecur nosal spray,ar jus nejautet jokiu pasaliniu poveikiu?nezinau ar cia nuo to purskiklio ar elergija kokia,bet nebegalime tureti lytiniu santykiu.po visko labai degina isoriskai,sutinsta ir slapinantis ne koks jausmas.ryte atsikelus lyg nieko kaip nebuta,tik sioks toks jautrumas lieka.nebezinau net ka galvoti,gal galetumet ta mano tokia busena pakomentuoti? verysad.gif

Ar teisingai suprantu,kad tai purškalas purkštis į nosį? o iš žinutės galima suprasti,kad purškiesi ne į nosį....? ar sukelia pašalinius veiksnius naudojant pagal paskirtį?
Atsakyti