panos, koks skirtumas kokios firmos vitaminai - reik sudeti ziureti. visi vitaminai susideda is tu paciu vitaminu - tik ju kiekiai, koncentracijos, maisymai skiriasi... vitaminai nesciosioms uz 10 litu gali buti tokie pat geri kaip ir uz 60... ar kaip mandrai juos bepavadintu...
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 10, 10:37)
o kuriam gale pasaulio randiesi?kad ju man rodos visuose vaistinese ir visur buna.paklausk gal uzsakys tau juos jei nuspresi anuos nutraukti.
JAV... Paziurejau e-bay net, tai is UK tik galima atsisiusti... Bandysiu ieskoti vaistinej cia kokio atitikmens..Nors daktare sake, kad tie prenatal tinka ir planuojat (Prenatal vitamins are used to supplement the diet before, during, and after pregnancy.) .. Nesuprasi ka cia ir kaip daryti
Papildyta:
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 01 10, 10:55)
panos, koks skirtumas kokios firmos vitaminai - reik sudeti ziureti
[quote=Zubriuka,2011 01 10, 22:13]
Dar klausimas i ta pacia tema...
As geriu prenatal vitaminus kuriuos man "prirase" mano gine cia, kai pasakiau, kad bandom uznesteti. Dabar skaitau, kad jie daugiau skirti kai jau
... Nors ir raso, kad pries nestuma irgi gerai, bet skirti visgi daugiau kai jau... Tai ar testi tokius?
As irgi geriu prenatal Jamieson firmos ir pries ivf geriau kokius 2 men.
O kaip tu vitaminu geruma nustatyti
? Sudetis atrodo gera ir vitaminu ir mineralu daug
As irgi geriu prenatal Jamieson firmos ir pries ivf geriau kokius 2 men.
O kaip tu vitaminu geruma nustatyti
QUOTE(egk @ 2011 01 10, 19:44)
Mergaitės mano hCG 22,2. Ką manot? Gyd sakė gali būti dar visaip, bet tikėtis, kad bus gerai. Kartosiu ketvirtadienį.
o visi nesciuju vitaminai, tai vitaminai su padidintu vitaminu kiekiu. iki nestumo - atstato organizma, nestumo metu - padidinta norma nes reik gyvybe uzauginti. o po nestumo ju reik - nes maitini krutimi, buni pervargusi nuo bemiegiu naktu, todel irgi reik daugiau vitaminu.
o kaip atsirinkti -paimkite keleta skirtingu firmu ir paziurekit kiek kokiu vitaminu, kiek padidintos normos. reik gelezies daug, kalcio, folio rugsties. ir visi kiti vitaminai bus su padidinta dienos norma. tikrai pamatysite - vienuose bus 5 vitaminai, kituose - 10, treciuose gal dar kokiu zoliu imaisyta. pagal tai ir atsirinksite
o kaip atsirinkti -paimkite keleta skirtingu firmu ir paziurekit kiek kokiu vitaminu, kiek padidintos normos. reik gelezies daug, kalcio, folio rugsties. ir visi kiti vitaminai bus su padidinta dienos norma. tikrai pamatysite - vienuose bus 5 vitaminai, kituose - 10, treciuose gal dar kokiu zoliu imaisyta. pagal tai ir atsirinksite
QUOTE(Butvilė @ 2011 01 10, 22:11)
Gal Crinone kas kelis parduotu
Pasiskambink i VK ar i kita klinika, bent jau VK parduoda ir vienetais
egk, super naujienos!!
iride - gaila... imk
iride - gaila... imk
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 10, 19:58)
JAV... Paziurejau e-bay net, tai is UK tik galima atsisiusti... Bandysiu ieskoti vaistinej cia kokio atitikmens..Nors daktare sake, kad tie prenatal tinka ir planuojat (Prenatal vitamins are used to supplement the diet before, during, and after pregnancy.) .. Nesuprasi ka cia ir kaip daryti 
Papildyta:
As ta pati pagalvojau, susirasiu internete tu sudeti kuriuos minejot cia ir pasiziuresiu ar i ta parapija mano tie

Papildyta:
O is UK Vitabiotics nesiuncia?Siaip gali naudot ir nesciom,bet priedo gali dasipirkt atskirrai tas medziagas,kurios skiriamos planuojancioms.Sitos berods i nesciuju neieina,ir svarbios kiausialastei.
L-Arginine 100mg --
Inositol 50 mg --
Betacarotene (Natural Source) 3 mg --
N-Acetyl Cysteine 50 mg
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 10, 20:13)
As geriu prenatal vitaminus kuriuos man "prirase" mano gine cia, kai pasakiau, kad bandom uznesteti. Dabar skaitau, kad jie daugiau skirti kai jau
... Nors ir raso, kad pries nestuma irgi gerai, bet skirti visgi daugiau kai jau... Tai ar testi tokius? (As folio atskirai negeriu, ieina i vitaminu sudeti). Kaip manot?

Sveika, as taip pat pries kelias dienas pradejau gerti Prenatal vitaminus, skirtus
QUOTE(Iride @ 2011 01 10, 13:09)
Sulaukėm, mažiau negu 1...Net jokios vilties, kad buvo kabintasi
Dabar man labai reikėtų mergaičių patarimų, ką jos daro (kokius tyrimus, kur), jei problema imuninėje sistemoje?
Dabar man labai reikėtų mergaičių patarimų, ką jos daro (kokius tyrimus, kur), jei problema imuninėje sistemoje?
Labai Labai gailas mergyt,laikykis
QUOTE(Liberi @ 2011 01 10, 20:11)
Egk sveikinu
Cia tau 10 dpi? Manau, kad cia viskas pas tave yra gerai
Mano 11 dpi buvo 23,3 o dabar va po namus siauteja pusantru metuku isdykele
Dar hcg kartojau 14 ir 18d, tai skaiciai atitinkamai buvo 115 ir 890.
Nu nerealiai tu čia įpūtei man optimizmo
Labai tikiuosi, kad man bus taip pat. Nusikopinsiu tavo skaičiukus
Labai ačiū visom mergaitėm
iride, labai nenusimink.... juk net jei ir viskas buvo gerai - galejo neprisikabinti, juk zinai, net natur idealiausi nestumai neuzsikabina... juk is vieno ciklo tikimybe pastoti net jei nera problemu - 30 %.
pailsek, atsigauk, pagerk vitaminu ir vel kibsi ieskoti savo vaikeliu
ir tada tikrai pastosi
pailsek, atsigauk, pagerk vitaminu ir vel kibsi ieskoti savo vaikeliu