Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

panos, koks skirtumas kokios firmos vitaminai - reik sudeti ziureti. visi vitaminai susideda is tu paciu vitaminu - tik ju kiekiai, koncentracijos, maisymai skiriasi... vitaminai nesciosioms uz 10 litu gali buti tokie pat geri kaip ir uz 60... ar kaip mandrai juos bepavadintu...
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 10, 10:37)
o kuriam gale pasaulio randiesi?kad ju man rodos visuose vaistinese ir visur buna.paklausk gal uzsakys tau juos jei nuspresi anuos nutraukti.

JAV... Paziurejau e-bay net, tai is UK tik galima atsisiusti... Bandysiu ieskoti vaistinej cia kokio atitikmens..Nors daktare sake, kad tie prenatal tinka ir planuojat (Prenatal vitamins are used to supplement the diet before, during, and after pregnancy.) .. Nesuprasi ka cia ir kaip daryti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 01 10, 10:55)
panos, koks skirtumas kokios firmos vitaminai - reik sudeti ziureti

4u.gif As ta pati pagalvojau, susirasiu internete tu sudeti kuriuos minejot cia ir pasiziuresiu ar i ta parapija mano tie 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zubriuka: 10 sausio 2011 - 20:59
[quote=Zubriuka,2011 01 10, 22:13]
Dar klausimas i ta pacia tema... 4u.gif 4u.gif As geriu prenatal vitaminus kuriuos man "prirase" mano gine cia, kai pasakiau, kad bandom uznesteti. Dabar skaitau, kad jie daugiau skirti kai jau nestuke.gif ... Nors ir raso, kad pries nestuma irgi gerai, bet skirti visgi daugiau kai jau... Tai ar testi tokius?

As irgi geriu prenatal Jamieson firmos ir pries ivf geriau kokius 2 men. thumbup.gif
O kaip tu vitaminu geruma nustatyti g.gif ? Sudetis atrodo gera ir vitaminu ir mineralu daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 10, 19:44)
Mergaitės mano hCG 22,2. Ką manot? Gyd sakė gali būti dar visaip, bet tikėtis, kad bus gerai. Kartosiu ketvirtadienį.

clap.gif Valioooo! Kaip dziaugiuosi uz tave. bigsmile.gif Saunuolis tas tavo vienas stipruoliukas clap_1.gif Lauksim skaiciuku treciadieni biggrin.gif
Atsakyti
o visi nesciuju vitaminai, tai vitaminai su padidintu vitaminu kiekiu. iki nestumo - atstato organizma, nestumo metu - padidinta norma nes reik gyvybe uzauginti. o po nestumo ju reik - nes maitini krutimi, buni pervargusi nuo bemiegiu naktu, todel irgi reik daugiau vitaminu.

o kaip atsirinkti -paimkite keleta skirtingu firmu ir paziurekit kiek kokiu vitaminu, kiek padidintos normos. reik gelezies daug, kalcio, folio rugsties. ir visi kiti vitaminai bus su padidinta dienos norma. tikrai pamatysite - vienuose bus 5 vitaminai, kituose - 10, treciuose gal dar kokiu zoliu imaisyta. pagal tai ir atsirinksite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskinuke ten: 10 sausio 2011 - 21:07
QUOTE(Butvilė @ 2011 01 10, 22:11)
Gal Crinone kas kelis parduotu  4u.gif

Pasiskambink i VK ar i kita klinika, bent jau VK parduoda ir vienetais 4u.gif
Atsakyti
egk, super naujienos!! thumbup.gif
iride - gaila... imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 10, 19:58)
JAV... Paziurejau e-bay net, tai is UK tik galima atsisiusti... Bandysiu ieskoti vaistinej cia kokio atitikmens..Nors daktare sake, kad tie prenatal tinka ir planuojat (Prenatal vitamins are used to supplement the diet before, during, and after pregnancy.) .. Nesuprasi ka cia ir kaip daryti  doh.gif
Papildyta:

4u.gif As ta pati pagalvojau, susirasiu internete tu sudeti kuriuos minejot cia ir pasiziuresiu ar i ta parapija mano tie  4u.gif  4u.gif

O is UK Vitabiotics nesiuncia?Siaip gali naudot ir nesciom,bet priedo gali dasipirkt atskirrai tas medziagas,kurios skiriamos planuojancioms.Sitos berods i nesciuju neieina,ir svarbios kiausialastei.

L-Arginine 100mg --
Inositol 50 mg --
Betacarotene (Natural Source) 3 mg --
N-Acetyl Cysteine 50 mg

Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 10, 20:13)
Dar klausimas i ta pacia tema...  4u.gif  4u.gif As geriu prenatal vitaminus kuriuos man "prirase" mano gine cia, kai pasakiau, kad bandom uznesteti. Dabar skaitau, kad jie daugiau skirti kai jau  nestuke.gif ... Nors ir raso, kad pries nestuma irgi gerai, bet skirti visgi daugiau kai jau... Tai ar testi tokius? (As folio atskirai negeriu, ieina i vitaminu sudeti). Kaip manot?  4u.gif  4u.gif

Sveika, as taip pat pries kelias dienas pradejau gerti Prenatal vitaminus, skirtus nestuke.gif Atejau pas savo gyd i vizita su apsokusia lupa ir dar pasiskundziau, kad herpesai siemet mane puola kaip niekad, o be to ir siaip kazkokia pasilpusi esu, tai ji ir pasiule pagert, kad pastiprint organizma pries ivf mirksiukas.gif Taip, nesiblaskyk ir gerk savo vitaminus, blogiau tikrai nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 10, 13:09)
Sulaukėm, mažiau negu 1...Net jokios vilties, kad buvo kabintasi  verysad.gif
Dabar man labai reikėtų mergaičių patarimų, ką jos daro (kokius tyrimus, kur), jei problema imuninėje sistemoje?

Labai Labai gailas mergyt,laikykis console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberi @ 2011 01 10, 20:11)
Egk sveikinu 4u.gif Cia tau 10 dpi? Manau, kad cia viskas pas tave yra gerai smile.gif Mano 11 dpi buvo 23,3 o dabar va po namus siauteja pusantru metuku isdykele mirksiukas.gif Dar hcg kartojau 14 ir 18d, tai skaiciai atitinkamai buvo 115 ir 890.

Nu nerealiai tu čia įpūtei man optimizmo thumbup.gif
Labai tikiuosi, kad man bus taip pat. Nusikopinsiu tavo skaičiukus blush2.gif

Labai ačiū visom mergaitėm 4u.gif Tikrai labai tikiuosi sėkmės 4u.gif
Atsakyti
iride, labai nenusimink.... juk net jei ir viskas buvo gerai - galejo neprisikabinti, juk zinai, net natur idealiausi nestumai neuzsikabina... juk is vieno ciklo tikimybe pastoti net jei nera problemu - 30 %.

pailsek, atsigauk, pagerk vitaminu ir vel kibsi ieskoti savo vaikeliu wub.gif ir tada tikrai pastosi wub.gif
Atsakyti