Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 11, 14:31)
Na as irgi siandien jau klausiau dienos kada mazdaug.Bet broliukas smile.gif,kuris rode kaip gonali leistis sake nezino.As jau taip ir sakau ar sausio gale ar vasario vidury? sako nezinau,nes priklauso nuo stimuliacijos.Nu tai negi menesi gali stimuliuot?Kitiems preliminaria diena pasako jau nuo buserelino pradzios,ai nesuprasi cia.
Bent mano klinikoj vidutinis stimuliacijos laikas iki punkcijos yra 10 dienu.Tai dar priklauso,kada leis pradeti stimuliacija ir prie to grubiai primesti  pora savaiciu.
Dar paklausiu,kai gydytojas paskambins.
Ir si kart grieztai liepe i koja leistis.Sakiau,kad buserelina i pilva leidziuos,dabar liepe buserelina i viena,gonali i kita.

labuka.kaip suprantu mes trys merginos su ilgom schemom ir beveik vienu metu.mano vizitas pirmadieni.jau pradedu po truputi bijoti.pirmas kartas kazkaip ne kokia savijauta.dbar mane pataisyk jei as neteisi.as galvojau,kad skatinamuosius reikia pradeti leistis 1-2c.d bent jau trumpoj schemoj.o kaip su ilgaja,ne tas pats? g.gif
Atsakyti
Gonali - i koja? O koks skirtumas, kur leidiesi? Ar vaistai "su kojom" geriau issivaiksto? biggrin.gif
Pas mane ne Gonalis bus, o Puregonas, tai net anotacijoje prie piestuko parodyta, kad leistis i pilva. As tai viska ten varau doh.gif Dabar galvoju, gal del to man gleivine didele ir uzaugo, kad slopinancius reikejo leistis kitaip? g.gif Nes ir sausumo pagal nurodytas kontraindikacijas visiskai nejauciu... Nu kur ten jausi su tokia gleivine blush2.gif

Del laiko - bandysiu rytoj skambintis savo gydytojui ir klausti. As siaip skaiciavausi +30/+35d. nuo slopinanciuju pradzios. Tai tokiu budu sau "issiburiau" sausio pabaiga (nes slopinancius pradejau gruodzio 14d.). Nu bet vasario menesio tai nenoreciau laukti, nu kiek galima tuos vaistus leistis unsure.gif

Siaip nelabai speju skaityti visu zinutes, bet labai dziaugiuosi su tom, kam pavyko. O kam nepavyko linkiu stiprybes. Visos mes kada nors sulauksime savo eiles cool.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 11, 14:36)
as galvojau,kad skatinamuosius reikia pradeti leistis 1-2c.d bent jau trumpoj schemoj.o kaip su ilgaja,ne tas pats? g.gif

Man rodos, kad ne. Bet as nedaug ir zinau blush2.gif As is viso maniau, kad prie slopinanciuju negali buti mmm, tai beveik apsiverkiau, kai gydytoja praeita savaite pasake, kad reikia sulaukti mmm, ir tik tada kazka darys, nes gleivine per stora. Dar namie pasikeliau savo schema, tai pagal ja turejo buti tik vienas echo, tada stimuliuojantys, pora echo, procedura. O va gavosi 2 echo pries stimuliuojancius. Uztat dar krauja papildomai liepe padaryti (kazkokius hormonus skaiciuos). Nu bet vis tiek tikiuosi iki tos proceduros daeiti, kad ir kaip bebutu ax.gif
Nezinau, kuo daugiau gilinuosi, tuo labiau panikuoju. Man is viso dabar tiek daug visko i viena sukrito (naujo darbo pasiulymas, vaiko trauma, vizitai pas gydytoja (mano ir vaiko), virsininko pavadavimai), kad as nezinau, kaip is visko issikapstysiu, nes echoskopuojuosi 100km nuo darbo. Procedurai duos nedarbinguma 1 savaitei. Jei ispuls menesio pabaiga, man ta savaite virsininka reikes pavaduoti doh.gif Neisivaizduoju, kaip reikes sukti uodega. Matyt, man cia toks likimo isbandymas pametetas biggrin.gif

Kristiana1, o kurioje tu fazeje?
Atsakyti
Pireja,man praeita kart sesute minejo,kad vienintelis skirtumas tarp kojos ir pilvo,tas,kad leidziant i koja lengviau organizmas priima,absorbuoja,tai ir veikia matyt geriau ar greiciau.Nezinia,gal tik diena kita anskciau,bet jei sako taip ,tai gal ir yra tame tiesos.

Kristiana,matai tave kai uzslopina tai nemanau,kad koks skirtumas ar pas tave 2cd ar 7cd,vis tiek nieko naturaliai nevyksta.LT ar LV gal siek tiek organizuotesni ,jiems pakanka,kad mm atejo ir skambucio,gali lekt pasirodyt,o pvz mano klinikoj scanai daromi tik antradieniais ir ketvirtadieniais (cia kai slopiniesi),tai kas arciausiai tada ir eini,pagal cd ten nesitaiko,greiciau jau tu prie ju taikaisi.
Kaip su trumpa schema pas juos nezinau,be abejo turetu buti lankstesni.Nors merginos rase,kad demesiu nesijaucia apipiltos.Na ir as taip nesijauciu,paguoda tik tai,kad visgi klinikos statistika tikrai gera,jei neklystu paskutinis pusmetis su blastom 64 procentai sekmingi buvo.
Atsakyti
Shakes... 64 doh.gif Man 35-40% zada, ir tai laimes pilnos kelnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 11, 13:55)
Shakes... 64  doh.gif Man 35-40% zada, ir tai laimes pilnos kelnes  ax.gif

Tai bendras vidurkis ten apie 42%.Cia tik atskirai blastas paemus toks ausktas,iki ju dar daaugti reikia smile.gif Na bet kaip nors smile.gif

http://www.ivfhammer...sttransfer.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 11 sausio 2011 - 15:06
Tau iki blastocistu augins?
Man ne, kadangi pirmas IVF'as.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 11, 16:04)

Ir man pirmas buvo, bet augino iki blasto,nes geri embrionai buvo.Taip kad pamatysi dar, visko gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 11, 14:04)

Nezinau,jei gi pagal situacija ziuri.Kiek embrionu,kaip dalijasis t.t.

Na tikrai zinau,kad bent ten pirmas ar ne pirmas nepriklauso.Siandien viena mergina is ten sulauke ziniu kiek gavosi,ir tik ketvirtadieni suzinos ar augins iki blastu ar ne.O galbut ketvirtadieni ir susodins.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 11, 16:04)

Lt tai net pirmas kartas, jei nori augina iki blastų, aišku žiūri pagal situaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austteja @ 2011 01 11, 10:58)
Labas sveikinu ir viskas bus tik gerai Lauksim skaiciuku Gal zinai keliu lasteliu tau idejo stipruoliuka nes as irgi tik viena turiu tai sedziu be emociju ir dar visas Ifv toks nesekmingas buvo Jei pasiseks tada tikrai bus atvejis vertas stebuklo

Nežinau kiek ląstelių g.gif Žinau kad geras, lygiais kraštais (ką tai reiškia?). Žinai, kai liko tik vienintelis, tai per įsodinimą pagrindinis rūpestis buvo kaip čia neapsiverkt. Taip sunkiai valdžiausi. O man irgi visas šis IVF labai nesėkmingas buvo, nuo pat pradžių. Jau tie skaičiukai yra stebuklas.
O aš žinok kaip tik save įtikinėjau, kad viskas gerai, kad jau laukiuosi, ieškojau požymių, neleidau sau net minties, kad niekas čia nevyksta. O kada tau hCG?

Mergaitės, dar kartą visoms ačiukas, kad tikite kartu su manimi 4u.gif
Atsakyti
Paprotinkit mane del injekciju-siandien aiskino kaip leistis,kiek is merginu postu supratau tai ten kazkas trakstelt kelis kart (priklausomai nuo dozes) turi,o man niekas nieko nesake ir neakcentavo.Liepe uzsukt iki reikiamos dozes,atitraukt ir iki galo susileist.Cia taip reikia?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 11, 15:34)
Paprotinkit mane del injekciju-siandien aiskino kaip leistis,kiek is merginu postu supratau tai ten kazkas trakstelt kelis kart (priklausomai nuo dozes) turi,o man niekas nieko nesake ir neakcentavo.Liepe uzsukt iki reikiamos dozes,atitraukt ir iki galo susileist.Cia taip reikia?

Taip ir leidiesi, atitrauki iki galo ir susileidi. Tie trakštelėjimai tik dėl savęs pasitikrinti gali, nes trakšteli kas 37,5. Pvz jeigu dozė 150 tai leidžiantis trakštels 4 kartus. na kai leisiesi pamatysi pati.
Atsakyti