Pasiziurejau i parasiuka,kazko vasaris ramus nusimato
Viktoriuk, gal egk reiktu i sarasiuka irasyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 12, 10:41)
Manau, kad dar sąrašas padidės kaip reikalas
Sveikos merginos
griztu ir as i Jusu seima, tik deja pabloginti statistikos... Nepavyko mums gruodi
buvo antrasis IVF su ICSI.
Viktoriuk, gali itraukti i sarasus
Sekmes visoms gaudancioms laimes paukste
griztu ir as i Jusu seima, tik deja pabloginti statistikos... Nepavyko mums gruodi
Viktoriuk, gali itraukti i sarasus
Sekmes visoms gaudancioms laimes paukste
Del statistikos ( bloginimo) ir mane galit itraukti, geguze - nepavykes, rugpjuti - taip pat nepavykes.
QUOTE(Vynyoge @ 2011 01 12, 13:25)
buvo antrasis IVF su ICSI.
Aš kartosiu rytoj
Taip sutarėm su gyd. Susikambinsim, nes jam ryt paskutinė darbo diena. Kažkaip visai ramiai laukiu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai
M.A.I. gero derliaus? Lietuvoje daraisi? Kaip supratau ne pirmas kartas?
M.A.I. gero derliaus? Lietuvoje daraisi? Kaip supratau ne pirmas kartas?
egk, o kokie pojuciai
ar jauti kazka ?
ar jauti kazka ?
QUOTE(egk @ 2011 01 12, 16:35)
Aš kartosiu rytoj
Taip sutarėm su gyd. Susikambinsim, nes jam ryt paskutinė darbo diena. Kažkaip visai ramiai laukiu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai
Kad ramiai lauki tai puiku. Linkiu dideliu skaiciuku ryt
[quote=Beta1,2011 01 12, 07:50]
O as tai turiu klausimuka.Laukiu gi dabar kaip nuprotejus savo normaliu memiu po nesivystancio, nes mirstu kaip noriu greiciau snaigutes i gyvenima paleist
Zinau, kad po visokiu musu proceduru ir pan. gali jos ateiti belen kada, dazniausiai laiku taip ir nepasirodo, bet siandien jau 35 ciklo diena ir vos vos pradejo teplioti.Man siaip jau niekada taip nebudavo.Siek tiek neramu.Idomu, normalu cia taip ? Ir kiek tas tepliojimas galetu testis ?
Man irgi taip buvo,pirmiausia kelias dienas rudai tepliojo ir tik po to pramuse.Dar taip ir neatsistate,nors jau metai praejo
O as tai turiu klausimuka.Laukiu gi dabar kaip nuprotejus savo normaliu memiu po nesivystancio, nes mirstu kaip noriu greiciau snaigutes i gyvenima paleist
Man irgi taip buvo,pirmiausia kelias dienas rudai tepliojo ir tik po to pramuse.Dar taip ir neatsistate,nors jau metai praejo
[quote=egk,2011 01 12, 15:35]
[b]M.A.I. gero derliaus? Lietuvoje daraisi? Kaip supratau ne pirmas kartas?[/B]
Aciu egk.Dariausi lapkricio men.,bet deja labai nesekmingai:apsivaisino tik vienas ir tas pabego
Darausi Norvegijoj
[b]M.A.I. gero derliaus? Lietuvoje daraisi? Kaip supratau ne pirmas kartas?[/B]
Aciu egk.Dariausi lapkricio men.,bet deja labai nesekmingai:apsivaisino tik vienas ir tas pabego
Darausi Norvegijoj
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 01 12, 17:51)
Nu pilvą tai maudžia, ir gerokai. Bandau galvoti, kad maudė gi nuo 4 DPĮ.
Kaip tu laikaisi?
M.A.I. linkiu, kad šitas nebepabėgtų, o pasiliktų pas mamytę