Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Pasiziurejau i parasiuka,kazko vasaris ramus nusimato ax.gif
Atsakyti
Viktoriuk, gal egk reiktu i sarasiuka irasyti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 12, 10:41)
Pasiziurejau i parasiuka,kazko vasaris ramus nusimato ax.gif

Manau, kad dar sąrašas padidės kaip reikalas ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

griztu ir as i Jusu seima, tik deja pabloginti statistikos... Nepavyko mums gruodi sad.gif buvo antrasis IVF su ICSI.
Viktoriuk, gali itraukti i sarasus 4u.gif

Sekmes visoms gaudancioms laimes paukste 4u.gif
Atsakyti
Del statistikos ( bloginimo) ir mane galit itraukti, geguze - nepavykes, rugpjuti - taip pat nepavykes.
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2011 01 12, 13:25)
griztu ir as i Jusu seima, tik deja pabloginti statistikos... Nepavyko mums gruodi sad.gif buvo antrasis IVF su ICSI.

verysad.gif Gaila.... verysad.gif Laikykis wub.gif
Atsakyti
Aš kartosiu rytoj ax.gif Taip sutarėm su gyd. Susikambinsim, nes jam ryt paskutinė darbo diena. Kažkaip visai ramiai laukiu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai 4u.gif

M.A.I. gero derliaus? Lietuvoje daraisi? Kaip supratau ne pirmas kartas?
Atsakyti
egk, o kokie pojuciai 4u.gif

ar jauti kazka ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 12, 16:35)
Aš kartosiu rytoj ax.gif  Taip sutarėm su gyd. Susikambinsim, nes jam ryt paskutinė darbo diena. Kažkaip visai ramiai laukiu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai 4u.gif

Kad ramiai lauki tai puiku. Linkiu dideliu skaiciuku ryt wub.gif
Atsakyti
[quote=Beta1,2011 01 12, 07:50]

O as tai turiu klausimuka.Laukiu gi dabar kaip nuprotejus savo normaliu memiu po nesivystancio, nes mirstu kaip noriu greiciau snaigutes i gyvenima paleist ax.gif Zinau, kad po visokiu musu proceduru ir pan. gali jos ateiti belen kada, dazniausiai laiku taip ir nepasirodo, bet siandien jau 35 ciklo diena ir vos vos pradejo teplioti.Man siaip jau niekada taip nebudavo.Siek tiek neramu.Idomu, normalu cia taip ? Ir kiek tas tepliojimas galetu testis ?

Man irgi taip buvo,pirmiausia kelias dienas rudai tepliojo ir tik po to pramuse.Dar taip ir neatsistate,nors jau metai praejo
Atsakyti
[quote=egk,2011 01 12, 15:35]

[b]M.A.I. gero derliaus? Lietuvoje daraisi? Kaip supratau ne pirmas kartas?[/B]

Aciu egk.Dariausi lapkricio men.,bet deja labai nesekmingai:apsivaisino tik vienas ir tas pabego verysad.gif
Darausi Norvegijoj
Atsakyti
QUOTE(miskinuke ten @ 2011 01 12, 17:51)
egk, o kokie pojuciai  4u.gif

ar jauti kazka ? smile.gif

Nu pilvą tai maudžia, ir gerokai. Bandau galvoti, kad maudė gi nuo 4 DPĮ.
Kaip tu laikaisi?

M.A.I. linkiu, kad šitas nebepabėgtų, o pasiliktų pas mamytę 4u.gif
Atsakyti