Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Singerita @ 2011 01 11, 15:38)
Taip ir leidiesi, atitrauki iki galo ir susileidi. Tie trakštelėjimai tik dėl savęs pasitikrinti gali, nes trakšteli kas 37,5. Pvz jeigu dozė 150 tai leidžiantis trakštels 4 kartus. na kai leisiesi pamatysi pati.

Bet reikia iš lėto leisti tada, nes jei greitai spustelsi gali visi trakštelėjimai kaip vienas ilgas trakštelėjimas pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 11, 16:34)
Paprotinkit mane del injekciju-siandien aiskino kaip leistis,kiek is merginu postu supratau tai ten kazkas trakstelt kelis kart (priklausomai nuo dozes) turi,o man niekas nieko nesake ir neakcentavo.Liepe uzsukt iki reikiamos dozes,atitraukt ir iki galo susileist.Cia taip reikia?

yutube yra labai graziai parodyta kaip leistis Gonal.uzrasyk gonal injekcijos ir tau ismes.as ir mokiausi is ten.nors nezinau kaip seksis.dar reikia kokias 5sekundes palikti adata idurus po leidimosi,kad vaistai visi subegtu.
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2011 01 11, 15:49)
Gonali - i koja? O koks skirtumas, kur leidiesi? Ar vaistai "su kojom" geriau issivaiksto?  :D
Pas mane ne Gonalis bus, o Puregonas, tai net anotacijoje prie piestuko parodyta, kad leistis i pilva. As tai viska ten varau  :oh Dabar galvoju, gal del to man gleivine didele ir uzaugo, kad slopinancius reikejo leistis kitaip?  :hm Nes ir sausumo pagal nurodytas kontraindikacijas visiskai nejauciu... Nu kur ten jausi su tokia gleivine  :geda2: 

Del laiko - bandysiu rytoj skambintis savo gydytojui ir klausti. As siaip skaiciavausi +30/+35d. nuo slopinanciuju pradzios. Tai tokiu budu sau "issiburiau" sausio pabaiga (nes slopinancius pradejau gruodzio 14d.). Nu bet vasario menesio tai nenoreciau laukti, nu kiek galima tuos vaistus leistis  :unsure: 

Siaip nelabai speju skaityti visu zinutes, bet labai dziaugiuosi su tom, kam pavyko. O kam nepavyko linkiu stiprybes. Visos mes kada nors sulauksime savo eiles  B)
Papildyta:

Man rodos, kad ne. Bet as nedaug ir zinau  :geda2: As is viso maniau, kad prie slopinanciuju negali buti mmm, tai beveik apsiverkiau, kai gydytoja praeita savaite pasake, kad reikia sulaukti mmm, ir tik tada kazka darys, nes gleivine per stora. Dar namie pasikeliau savo schema, tai pagal ja turejo buti tik vienas echo, tada stimuliuojantys, pora echo, procedura. O va gavosi 2 echo pries stimuliuojancius. Uztat dar krauja papildomai liepe padaryti (kazkokius hormonus skaiciuos). Nu bet vis tiek tikiuosi iki tos proceduros daeiti, kad ir kaip bebutu  :ax:
Nezinau, kuo daugiau gilinuosi, tuo labiau panikuoju. Man is viso dabar tiek daug visko i viena sukrito (naujo darbo pasiulymas, vaiko trauma, vizitai pas gydytoja (mano ir vaiko), virsininko pavadavimai), kad as nezinau, kaip is visko issikapstysiu, nes echoskopuojuosi 100km nuo darbo. Procedurai duos nedarbinguma 1 savaitei. Jei ispuls menesio pabaiga, man ta savaite virsininka reikes pavaduoti  :oh Neisivaizduoju, kaip reikes sukti uodega. Matyt, man cia toks likimo isbandymas pametetas  :D

Kristiana1, o kurioje tu fazeje?

as dar tik 12diena kaip purskiuosi slopinancius.sekmadieni sulaukiau mmmm,o va pirmadieni vaziuoju pirmam echo ir kraujo pridavimui.nezinia ka man ten pasakys,bet kaip itariu man tuos slopinancius dar ilgokai reiks purkstis,nes viso 4buteliukus man israse,o baigineju dar tik pirma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 11 sausio 2011 - 20:01
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 11, 20:05)
as dar tik 12diena kaip purskiuosi slopinancius.sekmadieni sulaukiau mmmm,o va pirmadieni vaziuoju pirmam echo ir kraujo pridavimui.nezinia ka man ten pasakys,bet kaip itariu man tuos slopinancius dar ilgokai reiks purkstis,nes viso 4buteliukus man israse,o baigineju dar tik pirma.

Man paskyre ne buteliukais, bet porcijomis. Tai is viso buvo paskirta 50, jau susileidau 23, man rodos. O skatinamuosius pradedu rytoj leistis, diena veliau nei Keberiokst. Tai gal kitos savaites pabaigoje ir punktuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 11, 19:34)
Man paskyre ne buteliukais, bet porcijomis. Tai is viso buvo paskirta 50, jau susileidau 23, man rodos. O skatinamuosius pradedu rytoj leistis, diena veliau nei Keberiokst. Tai gal kitos savaites pabaigoje ir punktuos  ax.gif

Man poryt liepe vis del to-ketvirtadieni.As taip ir galvojau,nes logiskai iseina tyrimu dienas ismetyt.Jiem reikia 5 diena imt krauja,tai jei ryt-kraujo diena sekmadienis iseina.Tai jie sustate taip,kad kraujas pirmadieni,o 9 diena,penktadieni,skanas.Tai as uz tave diena veliau smile.gif
Atsakyti
labas mergaites, norejau paklaus gal kas zinot kiek kainuoja IVF bendrai su viskuom, kita menesi zadu darytis, vaziuosiu pas Daina Visockiene, gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie ja, blush2.gif , aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
egk wub.gif Lauksim ketvirtadieni dar aukstesniu skaiciuku smile.gif
Ta proga pavirusuosiu nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuuuikis @ 2011 01 11, 22:56)
labas mergaites, norejau paklaus gal kas zinot kiek kainuoja IVF bendrai su viskuom, kita menesi zadu darytis, vaziuosiu pas Daina Visockiene, gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie ja, blush2.gif , aciu uz atsakyma  smile.gif

Labas, kaina - apie 10000 Lt, priklausomai nuo to, kokios bus skiriamos vaistų dozės, ar reiks papildomos ICSI procedūros. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2011 01 11, 22:09)
Ta proga pavirusuosiu  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Paimsiu ir aš virusiukus avansu 4u.gif
Visoms mergaitėms nuoširdžiai dėkoju už palaikymą wub.gif šiandien jau jaučiuosi geriau ir kuriu naujus planelius.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 11, 20:43)
Tai jie sustate taip,kad kraujas pirmadieni,o 9 diena,penktadieni,skanas.Tai as uz tave diena veliau smile.gif

Man skana ir krauja daro visada viena ir ta pacia diena. Bet gal sekanti syki irgi darysiu atskirai, nes is darbo labai labai suku iseiti.
Tai tau kelinta c.d. iseina su stimuliuojanciais? As pradedu 8c.d.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 11, 21:14)
Man skana ir krauja daro visada viena ir ta pacia diena. Bet gal sekanti syki irgi darysiu atskirai, nes is darbo labai labai suku iseiti. 
Tai tau kelinta c.d. iseina su stimuliuojanciais? As pradedu 8c.d.

11 berods iseina.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 11, 21:54)
Visoms mergaitėms nuoširdžiai dėkoju už palaikymą  wub.gif šiandien jau jaučiuosi geriau ir kuriu naujus planelius.

butinai reikia galvoti i prieki - taip greiciau atsigaunam ir nauju jegu antpludis ateina! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 11, 11:31)
Na as irgi siandien jau klausiau dienos kada mazdaug.Bet broliukas smile.gif,kuris rode kaip gonali leistis sake nezino.As jau taip ir sakau ar sausio gale ar vasario vidury? sako nezinau,nes priklauso nuo stimuliacijos.Nu tai negi menesi gali stimuliuot?Kitiems preliminaria diena pasako jau nuo buserelino pradzios,ai nesuprasi cia.
Bent mano klinikoj vidutinis stimuliacijos laikas iki punkcijos yra 10 dienu.Tai dar priklauso,kada leis pradeti stimuliacija ir prie to grubiai primesti  pora savaiciu.
Dar paklausiu,kai gydytojas paskambins.
Ir si kart grieztai liepe i koja leistis.Sakiau,kad buserelina i pilva leidziuos,dabar liepe buserelina i viena,gonali i kita.

Puikios naujienos,kola i koja zengiam smile.gif Siaip panasiai apie menesi ir bus,priklausomai kaip ugs tavo embrionai,o siaip panasiai taip tau kazkur turetu but apie sausio pabaiga visai gal kokia 28-30?? Pagal data kada pradejai man panasiai buvo praeita karta,ilgai cia pas juos viskas man su snaigiukais o visa schema ilga kaip su fresh cycle g.gif ,jau pradejau tabletes kazkoks keistas jausmas pilvo apacioj uzeina,lyg skausmingai kartais lyg kutena smile.gif
Va kiek musu cia panasiu laiku eina IVF-ui thumbup.gif laikykimes mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti