Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Iride @ 2011 01 11, 21:54)
šiandien jau jaučiuosi geriau ir kuriu naujus planelius.

Laikykis. Jei jau planus iseina kurti, tai gal viskas ir gerai bus, tik biskutuka veliau wub.gif

Reginiukas, o tu su snaigutemis daraisi? Tada tokiu atveju trumpa schema? Ar nei trumpa, nei ilga, nes juk nieko nereikia uzauginti, tik gal gleivine biggrin.gif Gal jau zinai ir kada sodins?
As tiek uzsistresavusi del isejimo is darbo del visu echo ir kraujo tyrimu, kad jau net nebepergyvenu, kaip ten viskas eisis toliau doh.gif Kaip jus su tuo tvarkotes? Ka darote proceduros diena - imate atostogas, neapmokama diena, duoda nedarbinguma? g.gif Man tai kaip ir nedarbingumas priklausytu, bet praktiskai as nezinau, kaip reikes nedirbti... Nes nedirbti teoriskai galeciau savaite, bet bet bet.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 11, 21:24)
Laikykis. Jei jau planus iseina kurti, tai gal viskas ir gerai bus, tik biskutuka veliau  wub.gif

Reginiukas, o tu su snaigutemis daraisi? Tada tokiu atveju trumpa schema? Ar nei trumpa, nei ilga, nes juk nieko nereikia uzauginti, tik gal gleivine  biggrin.gif Gal jau zinai ir kada sodins?
As tiek uzsistresavusi del isejimo is darbo del visu echo ir kraujo tyrimu, kad jau net nebepergyvenu, kaip ten viskas eisis toliau doh.gif Kaip jus su tuo tvarkotes? Ka darote proceduros diena - imate atostogas, neapmokama diena, duoda nedarbinguma?  g.gif Man tai kaip ir nedarbingumas priklausytu, bet praktiskai as nezinau, kaip reikes nedirbti... Nes nedirbti teoriskai galeciau savaite, bet bet bet.

Tai si karta snaigiukai manes laukia,turim 4 tik va neaisku kaip bus juos atsildzius ar liks ka sodinti g.gif ,O siaip tai kaip ir ilga schema cia uk 16 dienu blokiuojantys ir po to dar 13d bluokuojantys+tabletes gleivinei auginti po to jeigu viskas gerai 26 arba 27 isodinimas ir dar tabletes ir zvakutes iki testuko doh.gif labai ilgai cia viskas,bt labai tikiuosi i nauda smile.gif
O siaip del tyrimu ir visu echo tai stenguosi ryte prasytis kad priimtu ir paskui i dabuka lekiu po to,o va po isodinimo nezinau kaip reikes daryt noreciau kelias dieneles ramybej namie pabuti,be jokiu stresu ir darbu,bet bus matyt kaip bus..O siaip i darba noreciau pati eiti laikas greiciau begtu,nes tos 2sav tai kazkoks suletintas filmas(galo nesimato) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 01 11, 23:42)

Pas mus ilga mazdaug trunka 30-35d. nuo slopinanciuju leidimosi pradzios.
Man echo daro mazdaug 100km nuo darbo, tai netgi jei prasausi anksciau, as smarkiai veluoju. Kai tai trunka 1,2,3k. tai gal ir nieko, bet kai as po 4-iu viena kitos sekusiu IUI, dabar IVF, ta ir nebezinau, kaip uodega sukti doh.gif Nesakysi, kad ruosiuosi kepenu operacijai doh.gif
As tai jei tik iseis (o deresiuos visaip kaip, kad tik iseitu), tai sedesiu namie, kadangi man nedarbingumo 1 sav. priklauso. Nezinau, kazkodel esu visai rami, ir norisi megautis ta busena kuo ilgiau. Tai i darba tikrai nesiversiu. Nes darbe ir darbo daug, ir streso, ir atsakomybes. Tik tiek, kad man ispuls greiciausiai virsininka pavaduoti, nes jam mokymai numatyti... Tai nezinau, ka daryti. Tarsiuosi, kad bent pirmasias dienas is namu dirbciau.
Atsakyti
[quote=*Viktoriukas*,2011 01 07, 09:21]

Vis dar laukiu paskutinių mergaičių iš lapkričio mėnesio, kad galėčiau priduoti statistiką ax.gif

Sveikos merginos,griztu i jusu kompanija.Penktadieni vizitas, ziures ka as ten priauginau ir jei viskas gerai,tai pirmadieni siurbs kiausinelius smile.gif

Uzjauciu Iride 4u.gif

Sveikinu egk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 11, 21:55)
Pas mus ilga mazdaug trunka 30-35d. nuo slopinanciuju leidimosi pradzios.
Man echo daro mazdaug 100km nuo darbo, tai netgi jei prasausi anksciau, as smarkiai veluoju. Kai tai trunka 1,2,3k. tai gal ir nieko, bet kai as po 4-iu viena kitos sekusiu IUI, dabar IVF, ta ir nebezinau, kaip uodega sukti  doh.gif Nesakysi, kad ruosiuosi kepenu operacijai  doh.gif
As tai jei tik iseis (o deresiuos visaip kaip, kad tik iseitu), tai sedesiu namie, kadangi man nedarbingumo 1 sav. priklauso. Nezinau, kazkodel esu visai rami, ir norisi megautis ta busena kuo ilgiau. Tai i darba tikrai nesiversiu. Nes darbe ir darbo daug, ir streso, ir atsakomybes. Tik tiek, kad man ispuls greiciausiai virsininka pavaduoti, nes jam mokymai numatyti... Tai nezinau, ka daryti. Tarsiuosi, kad bent pirmasias dienas is namu dirbciau.

Tai kaip matau pas jus panasiai kaip ir pas mus mazdaug,o kur daraisi?
Na tai va ir as bandysiu pirmasias dienas namuciusose pabut jeigu tik iseis,o paskui vel i darba,tik va nelabai man ten gerai butu,nes dirbu grozio salone ir daug laiko praleidziu saleje kur daro nagus,o ten kvapai nelabai kokie unsure.gif
Nezinau,mums tai cia jokiu nedarbingumo neduoda,nebent gal kaip isimineja embrionus gal po to kelias dienas gali issiprasyti bet siaip jauciu ne,kazkaip neteko su tuos susidurt g.gif
Atsakyti
Na mergaites, visoms pradejusioms savo starta sekmes wub.gif
Egk, rytoj darysi HCG ar jau siandien bandysi.... ? ax.gif

O as tai turiu klausimuka.Laukiu gi dabar kaip nuprotejus savo normaliu memiu po nesivystancio, nes mirstu kaip noriu greiciau snaigutes i gyvenima paleist ax.gif Zinau, kad po visokiu musu proceduru ir pan. gali jos ateiti belen kada, dazniausiai laiku taip ir nepasirodo, bet siandien jau 35 ciklo diena ir vos vos pradejo teplioti.Man siaip jau niekada taip nebudavo.Siek tiek neramu.Idomu, normalu cia taip ? Ir kiek tas tepliojimas galetu testis ?
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 01 12, 01:40)
Nezinau,mums tai cia jokiu nedarbingumo neduoda,nebent gal kaip isimineja embrionus gal po to kelias dienas gali issiprasyti bet siaip jauciu ne,kazkaip neteko su tuos susidurt  g.gif

Reginiukai, embrionu niekas neisimineja, juos tik isodina paskui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 01 12, 00:40)
Tai kaip matau pas jus panasiai kaip ir pas mus mazdaug,o kur daraisi?

As FR darausi.
Mano IVF'o gydytojas sake, kad duos savaite nedarbinguma. Ir zinau, kad jame neraso IVF'as, o kazka kita. Pas mane darbas biure, sedimas, bet man iki darbo - 1 val. masina, o ir darbas atsakingas. Tai jei jau leis namie sedeti, tai taip ir darysiu.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 10, 16:44)
Mergaitės mano hCG 22,2. Ką manot? Gyd sakė gali būti dar visaip, bet tikėtis, kad bus gerai. Kartosiu ketvirtadienį.

Sveikinimai wub.gif Linkiu ryt didelių skaičiukų wub.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 11, 12:36)
labuka.kaip suprantu mes trys merginos su ilgom schemom ir beveik vienu metu.mano vizitas pirmadieni.jau pradedu po truputi bijoti.

Nebijok schmoll.gif wub.gif Linkiu sėkmės wub.gif

QUOTE(M.A.I. @ 2011 01 11, 21:58)
Sveikos merginos,griztu i jusu kompanija.Penktadieni vizitas, ziures ka as ten priauginau ir jei viskas gerai,tai pirmadieni siurbs kiausinelius smile.gif

Kaip tu čia greitai prasisukai tyliai tyliai bigsmile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 01 12, 06:50)
O as tai turiu klausimuka.Laukiu gi dabar kaip nuprotejus savo normaliu memiu po nesivystancio, nes mirstu kaip noriu greiciau snaigutes i gyvenima paleist  ax.gif Zinau, kad po visokiu musu proceduru ir pan. gali jos ateiti belen kada, dazniausiai laiku taip ir nepasirodo, bet siandien jau 35 ciklo diena ir vos vos pradejo teplioti.Man siaip jau niekada taip nebudavo.Siek tiek neramu.Idomu, normalu cia taip ? Ir kiek tas tepliojimas galetu testis ?

Visko pasitaiko, man irgi po persileidimo vėlavo, tik nepamenu, kiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 01 12, 12:42)
Sveikinimai wub.gif Linkiu ryt didelių skaičiukų wub.gif

tai kad berods siandien egk kartos HCG, nes pirma daresi pirmadieni ax.gif
sedziu ir laukiu is jos ziniu ax.gif bet man rodos viskas ten pas ja gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 01 11, 22:41)
Va kiek musu cia panasiu laiku eina IVF-ui  thumbup.gif laikykimes mergaites mirksiukas.gif

Kad visoms ir finisas butu vienodas- nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2011 01 11, 22:09)
egk  wub.gif Lauksim ketvirtadieni dar aukstesniu skaiciuku  smile.gif
Ta proga pavirusuosiu  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

griebiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 01 12, 09:47)
tai kad berods siandien egk kartos HCG, nes pirma daresi pirmadieni  ax.gif
sedziu ir laukiu is jos ziniu ax.gif bet man rodos viskas ten pas ja gerai  wub.gif

Buvau lygtais skaičius, kad ketvirtadienį g.gif Bet kokiu atveju, aš irgi manau, kad viskas gerai, jei jau 10 DPĮ skaičiukai buvo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti