Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Su naujais metais mergaites 4u.gif

QUOTE(Iride @ 2011 01 01, 16:26)
O mano naujienos tokios: įsodino vakar du puikios kokybės 8 ląstelių embrioniukus, bet pats įsodinimas buvo labai sudėtingas. Gydytojas pasakė, kad deja tai mažina šansus sad.gif Bet kol kas mano nuotaikos labai pozityvios ir šventiškos smile.gif

lai nuotaikos nesikeicia ir graziu skaiciuku tau wub.gif
QUOTE(Tivita @ 2011 01 01, 19:15)
Sveikinu visas su Naujaisiais metais ir linkiu , kad ateinanciais metais issipildytu visos svajones 4u.gif
mano svajone issipilde paskutine metu diena, 11DPI 172,2  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Corsica @ 2011 01 02, 19:17)
Todel siunciu virusiukus  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Griebiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 01, 21:43)
Su Naujaisiais 4u.gif

Tivita,Trusty-nuosirdus sveikinimai!Tikrai metu pabaiga turetu buti labai smagi su tokiomis naujienomis.Na tikekimes gera metu pabaiga ir visus gerus 2011 atnes smile.gif

Reginiuk,kaip injekcijos eina?Kada scanas?Man sausio 11.
Augu ir puciuosi ne dienom o valandom,dabar jau atrodau kaip nescia.Tik pas mane tas nestumas kur ilgiau nei 9 menesiai hihihi.gif Ant svarstykliu net baisu lipti,o kas darysis per stimuliacijas tai jau virsija fantazijos ribas smile.gif

Su naujiais metais mergaites, Didziausiu svajoniu issipildymo!

Patikek ir man tas pats,puciuosi tik gal ne taip jau daug..o siaip nuop slopinanciu isbere rankas net labai kazkaip neramu jau man g.gif ,o skanas man 7d tai klausiu pas gyd ar taip galio but,nors inf lapely skaiciau kad gali but paberimu.
Kaip siap sekasi tau leistis? as tai vis pamirstu blush2.gif ,o ir per sventes isgeriau kelias taureles gal nieko baisaus g.gif

Tivita,aciu uz paguoda,labai tikiuosi kad viskas bus gerai ir ateis ta diena ir labai greitai smile.gif Sekmes jums didziausios dziaukis savo pilvelio gyventoju ir saugok! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Reginiuk,manau imanomi tie paberimai.As is vis kai paskaiciau tu vaistu anotacija,tai ten lengviau surast ko negali buti,nei kas gali.O leistis man iseina lengvai,duok dieve tik viskas taip lengvai,kaip sitos injekcijos,eitu.Siandien dar parejo mm,laiku-po 28 dienu.Kazkaip tikejausi,kad veluos del vaistu.

Del keliu taureliu,tai as atostogose irgi kazkiek vyno isgeriau,bet dabar jau grizau ir psio-nei laso ax.gif Spesiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 02, 21:10)
Reginiuk,manau imanomi tie paberimai.As is vis kai paskaiciau tu vaistu anotacija,tai ten lengviau surast ko negali buti,nei kas gali.O leistis man iseina lengvai,duok dieve tik viskas taip lengvai,kaip sitos injekcijos,eitu.Siandien dar parejo mm,laiku-po 28 dienu.Kazkaip tikejausi,kad veluos del vaistu.

Del keliu taureliu,tai as atostogose irgi kazkiek vyno isgeriau,bet dabar jau grizau ir psio-nei laso  ax.gif Spesiu dar smile.gif

Nu va kaip mums viskas vienodai man irgi mm parejo sausio 1d smile.gif Aha ir man tos injekcijos lemgvai einasi,be jokiu problemu tik bac ir yra tongue.gif
Mes irgi planavom planavom ant nauju kazkur islekt bet kazkaip sakau neidomu bus su manim as nei isgert negaliu,nei ka.. sedesiu kaip kikimara biggrin.gif
Smagu asostogauti,kur buvot?
Atsakyti
QUOTE(Tivita @ 2011 01 01, 19:15)
Sveikinu visas su Naujaisiais metais ir linkiu , kad ateinanciais metais issipildytu visos svajones 4u.gif
mano svajone issipilde paskutine metu diena, 11DPI 172,2  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
noriu paklausti, ar crinone turi būtinai kristi? Ar nieko tokio, jei nėra nei lašo?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 03, 10:41)
Labas rytas,
noriu paklausti, ar crinone turi būtinai kristi? Ar nieko tokio, jei nėra nei lašo?

Aisku, kad nieko tokio smile.gif Kiekvienai juk skirtingai buna 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais metais, su nauja laime, mergytės wub.gif wub.gif wub.gif

Trusty, Tivita, sveikinimai, mergaitės 4u.gif

Iride, ramaus tau laukimo wub.gif

Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 01 03, 11:41)
Labas rytas,

Crinone, gali begti skysciu, gali kristi gabaliukais, o gali absoliuciai buti svaru, bet tada reikia truputi prasikrapstyti kai jau jausi, kad ten pilna 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Su Naujais metais visas, linkiu kad šie metai pagaliau mum 'zuikučius' atneštų wub.gif

Tivita, Trusty wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 02, 23:10)
Siandien dar parejo mm,laiku-po 28 dienu.Kazkaip tikejausi,kad veluos del vaistu.

Cia "prie" slopinanciu? Nes as savo dienu nesulaukiau, nors krutine skauda kaip pries. Tai dabar pramus ar ne pramus? g.gif

As buvau klaususi, ar nukeli procedura, jei vyro turte randa virusa ar bakterija. Siandiena pasiskambinome i ligonine, tai pakartotiniai tyrimai parode, kad viskas tvarkoje thumbup.gif Rytoj mano eile parodyti gerus rezultatus - laukia pirmas skanas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 03, 14:22)
Cia "prie" slopinanciu? Nes as savo dienu nesulaukiau, nors krutine skauda kaip pries. Tai dabar pramus ar ne pramus?  g.gif

As buvau klaususi, ar nukeli procedura, jei vyro turte randa virusa ar bakterija. Siandiena pasiskambinome i ligonine, tai pakartotiniai tyrimai parode, kad viskas tvarkoje  thumbup.gif Rytoj mano eile parodyti gerus rezultatus - laukia pirmas skanas  ax.gif

Nu matai kaip faina 4u.gif Kita karta zinosi, kad nereikia jaudintis kol dar kazko tikrai neatsitiko mirksiukas.gif Ir taip jau viskas tiek daug nerviuku suvalgo.....

Sveikinimai naujausioms skyrelio nestukems wub.gif Kaip jauciates ?

Iride, lauk ir tikek dabar 4u.gif
Atsakyti