Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Tivita @ 2011 01 01, 19:15)
mano svajone issipilde paskutine metu diena, 11DPI 172,2  wub.gif  wub.gif

Oi, kaip fainaaa thumbup.gif Sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 02, 03:53)
Aciu!!!! Super naujienos!!!! Sveikinimai dideliausi!!!  4u.gif  4u.gif
O nuo ko cia taip, jei ne paslaptis??  blink.gif  blush2.gif

buserelino-slopinanciu...ax.gif
Atsakyti
Su Naujais metais sveikinu visas! Linkiu, kad šie metai būtų patys laimingiausi ir išsipildytų vsių svajonės, kad visos taptumėte mamytėmis wub.gif soske.gif
Sveikinu visas, kurioms issipilde ta vienintele svajone thumbup.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst, Reginiukas aciu uz sveikinimus. Ateis ir jums kada nors ta diena, kai atsiras kitos svajones wub.gif .
Tivita nuosirdziai sveikinu su dideliais skaiciukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 02, 01:46)
buserelino-slopinanciu...ax.gif

Oho!!! blink.gif Niekad nepagalvojau apie salutinius poveikius ivairiausius... blink.gif
Atsakyti
aciu merginos visoms uz sveikinimus 4u.gif tikiu, kad ateinantys metai bus visoms daug geresni mirksiukas.gif

kaip manot, kada reiktu vykti pirmai apziurai?
Atsakyti
QUOTE(Tivita @ 2011 01 02, 17:51)
aciu merginos visoms uz sveikinimus 4u.gif  tikiu, kad ateinantys metai bus visoms daug geresni mirksiukas.gif

kaip manot, kada reiktu vykti pirmai apziurai?

Sveikinu 4u.gif kaip smagu bigsmile.gif
Pimai apžiūrai pas gyd galima ne anksčiau nei po dviejų sav. Po to jau turėtų pamatyti pūslytę - nameliuką ir viduje - gyventoją mažą, viskas matuojama mm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 02, 17:11)
Oho!!!  blink.gif Niekad nepagalvojau apie salutinius poveikius ivairiausius...  blink.gif

Geriau niekada apie tai ir negalvok - bus ramiau 4u.gif
Atsakyti
Mielosios merginos, linkiu Jums visoms kuo geriausiu siu metu. Tikekite stebuklais, tikekite savimi, gyvenimu. Viskas siam pasaulyje imanoma, kartais su gydytoju pagalba, kartais pilna ta zodzio prasme ivyksta stebuklas. Noriu suteikti jums vilties...mano stazas 7 IUI (5 IUI uzkibimas sekmingas, bet rezultatas - abrazija), 1 IVF - isodinti 2 embrionai (rezultato nera) 4 embrionai uzsaldyti(taip ir stovi, tikimes, kad nereikes ju panaudoti). O tikrasisis rezultatas jau pas mane ant ranku 6 savaiciu ilgai laukta dukrele wub.gif Musu situacijoje pas vyra grikiukai tikrai buvo prasti, pries paruosima budavo tarp 5-21 mln (1 ml)cia bendrai paemus, kiek daryta spermogramu ir pries visas proceduras. Kaip Rosita sake, cia nerealu, kad pastojau su tokiais rezultatais doh.gif Tad laikykites - nepasiduokit
Atsakyti
visas su naujais metais sveikinu 4u.gif .norejau paklausti merginu ar jos per stimuliacijas priaugate svorio? ax.gif
Atsakyti
As gal labiau nuo slopinanciu puciuosi, nei nuo stimuliuojanciu. Bet man svoris nera labai aktualu, zinau, kad tiek, kiek uzaugo, veliau nukris. I rubus telpu, tai ir ne tragedija. Bet va pilvo reikalai doh.gif Atrodo, ir stebiu, ka i burna dedu, ir vengiu visokiu ryziu, bet mane apima panika, kai reikia eiti i WC. Is pradziu dar galvojau, kad nuo maisto, bet ziuriu, kad kuo toliau, tuo "graziau".
Nu bet kad tik tiek bedu butu del teigiamo rezultato, tai iskesime kaip nors tongue.gif
Atsakyti
Sveikinu visas sio skyrelio mergytes su naujais baltojo triusiuko metais ir linkiu, kad kuo greiciau visos ateitumete i nestukiu skyreli nestuke.gif
Todel siunciu virusiukus nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti