Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristiana1 @ 2010 12 31, 10:10)
sveikos merginos.gelbekit! gal gali kuri nors paaiskinti kaip naudojo purskiama vaista SUPERCUR? pas mane parasyta kad reikia 8,13,18 ir 24val purkstis ji.viskas butu geraibet paskutinis purskimas gaunasi jau po 6val g.gif ,o tarp kitu 5val skirtumas.kaip cia taip?klinikose buvau rugsejo21d ir tiksliai nepamenu kaip sesele sake,bet man rods turi buti vienodi valandu tarpai. unsure.gif

Mano nuomone purškis šį vaistą kaip parašyta ir per daug neimk į galvą dėl tų valandų skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 12 31, 14:16)
Mano nuomone purškis šį vaistą kaip parašyta ir per daug neimk į galvą dėl tų valandų skirtumo.

seip ne taip susisiekiau su klinika.sake tarp pries paskutinio ir paskutinio purskimo turi buti 6val tarpas.o tarp visu kitu 5val.dar pirma diena o jau sunkumai g.gif itariu su gonal piestuku ne tiek klausimu dar turesiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su 2011m. Linkiu istvermes, pasisekimo ir noru issipildymo. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Su Naujais metais, mergaitės! Linkiu mums visoms daug gražių zuikučių šiais metais wub.gif

O mano naujienos tokios: įsodino vakar du puikios kokybės 8 ląstelių embrioniukus, bet pats įsodinimas buvo labai sudėtingas. Gydytojas pasakė, kad deja tai mažina šansus sad.gif Bet kol kas mano nuotaikos labai pozityvios ir šventiškos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 01, 17:26)
Su Naujais metais, mergaitės! Linkiu mums visoms daug gražių zuikučių šiais metais  wub.gif

O mano naujienos tokios: įsodino vakar du puikios kokybės 8 ląstelių embrioniukus, bet pats įsodinimas buvo labai sudėtingas. Gydytojas pasakė, kad deja tai mažina šansus sad.gif Bet kol kas mano nuotaikos labai pozityvios ir šventiškos smile.gif

Viskas bus gerai 4u.gif Drąsiau 4u.gif
O kas buvo komplikuota, jei ne paslaptis..?
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2011 01 01, 16:30)
O kas buvo komplikuota, jei ne paslaptis..?

Šiek tiek išsamiau aprašiau Embrions temoje. Esmė, kad niekaip negalėjo patekti į gimdą, turėjo pakelti su kažkokiomis žyplėmis gimdos kaklelį, suprantu, kad ir kraujo buvo..Bet viskas, dabar apie tai jau užmiršau ir nebegalvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 01 01, 17:44)
Šiek tiek išsamiau aprašiau Embrions temoje. Esmė, kad niekaip negalėjo patekti į gimdą, turėjo pakelti su kažkokiomis žyplėmis gimdos kaklelį, suprantu, kad ir kraujo buvo..Bet viskas, dabar apie tai jau užmiršau ir nebegalvoju smile.gif

Man Treijs sakė, kad tokiu atveju jie visada keičia kateterį. Turi jie patirties - viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su Naujaisiais metais ir linkiu , kad ateinanciais metais issipildytu visos svajones 4u.gif

mano svajone issipilde paskutine metu diena, 11DPI 172,2 wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2010 12 31, 08:37)
Nenuleiskyte rankų, žinau kaip būna sunku bet tikėti reikia, stebuklai tikrai būna ir aš to dar vienas įrodymas.

Sveikinimai thumbup.gif

QUOTE(Iride @ 2011 01 01, 15:26)

Kad tie puikuoliai ir isitvirtintu thumbup.gif

QUOTE(Tivita @ 2011 01 01, 18:15)
mano svajone issipilde paskutine metu diena, 11DPI 172,2   wub.gif  wub.gif

Super skaiciukai ,kad jie ir toliau didetu !!! thumbup.gif Sveikinu wub.gif
Mergaites,juk puiki metu pradzia thumbup.gif Kad ir toliau taip visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juroszuvedra: 01 sausio 2011 - 18:32
Trusty,Tivita, Sveikinimai jums patys didziausi mergaites!
Atsakyti
Su Naujaisiais 4u.gif

Tivita,Trusty-nuosirdus sveikinimai!Tikrai metu pabaiga turetu buti labai smagi su tokiomis naujienomis.Na tikekimes gera metu pabaiga ir visus gerus 2011 atnes smile.gif

Reginiuk,kaip injekcijos eina?Kada scanas?Man sausio 11.
Augu ir puciuosi ne dienom o valandom,dabar jau atrodau kaip nescia.Tik pas mane tas nestumas kur ilgiau nei 9 menesiai hihihi.gif Ant svarstykliu net baisu lipti,o kas darysis per stimuliacijas tai jau virsija fantazijos ribas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tivita @ 2011 01 01, 08:15)
Sveikinu visas su Naujaisiais metais ir linkiu , kad ateinanciais metais issipildytu visos svajones 4u.gif
mano svajone issipilde paskutine metu diena, 11DPI 172,2  wub.gif  wub.gif

Aciu!!!! Super naujienos!!!! Sveikinimai dideliausi!!! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 01, 13:43)
Augu ir puciuosi ne dienom o valandom,dabar jau atrodau kaip nescia

O nuo ko cia taip, jei ne paslaptis?? blink.gif blush2.gif
Atsakyti