QUOTE(evux @ 2006 02 10, 17:48)
nu kaip ir viskas gerai, tik sako, kad kazkoks maudimas toj vietoj (butent desine puse ir kartais stipriau suskausta) - bet nei vemia, nei pykina. Kai tik atveze i ligonine, tai chirurgas pamaiges ir pasake, kad tikriausiai apendicitas, bet po to lyg skausmas atlego, tai vat iki dabar kankinasi. O as vdarbe prisiklausiau visokiu istoriju, kaip buna tas letinis apendicitas, kur po truputuka paskauda, o po to drioksteli
o sako, kad echoskopu nesimato apendicito.... tik pagal krauja - o kraujas geras. Gal zinot kokia klinika privacia - nebrangia ir patikima?

o sako, kad echoskopu nesimato apendicito.... tik pagal krauja - o kraujas geras. Gal zinot kokia klinika privacia - nebrangia ir patikima?
galiu pasakyti, kad man buvo (nžn, ar dar yra) lėtinis apendicitas, niekas man jo nenustatė, tyrė, bet atseit nieko nerado, tačiau pagal visus močiutės pasakojimus (ji tokį turėjo, bet niekas jai nenustatė taip pat, kol galų gale trūko jisai...) tai simptomai buvo lygiai tokie patys. prieš kokius 7 metus jis varė mane iš proto, kartais labai paskaudėdavo pilvą, bet dažniausiai mausdavo arba diegdavo dešinį šoną, kai lyg ir būdavo laikas tuštintis, tačiau neišeidavo (tuomet mano viduriai buvo linkę užkietėti). tai irgi kai prasidėdavo skausmas, su baime laukdavau, kad va tuoj reikės važiuot į ligoninę operuotis, tačiau kai atsirado dirglios žarnos sindromas (dar blogiau

Papildyta:
QUOTE(vilka_vagilka @ 2006 11 09, 11:21)
O kodėl operuodami apendicitą duoda pilną narkozę, kodėl nedaro spinalinės nejautros, kaip cezario operacijos metu?
dabar jau ir anginą operuoja su pilna narkoze, nes sako, kad tokie įstatymai ir kitaip būtų nehumaniška, o čia visas žarnynas