Įkraunama...
Įkraunama...

Apendicitas

man apendicita isoperavo, kai buvau 7m. (dabar jau 23). Pries operacija gal kokius metus kankinausi su skausmais ir daktarai vis nerasdavo kas kur ir kodel. Kol galiausiia vienadiena is lovos nebegalejau atsikelt., buvau nuvezta i klinikas tiesiai ant operacinio stalo, vos netruko. Ir po to nemazai komplikaciju buvo, puliavo ir t.t, state drenas visokais. Niu patikekit jausmas ne is maloniuju.
O pagrindinaii simptomai tai : skausmas pilvo apacioje DESINEJE puseje, temperatura, dar viduriavimas i vemimas gali buti.
Tai va.
Atsakyti
gulejau savaite ligoninej del itariamo apendicito,slapimo,kraujo tyrimus dare,echoskoijas,ar kazkokius sh,bet taip ir likau su apendiksu biggrin.gif nors karts nuo karto paskauda kur nors sone ar pilva,gydytojas sake,kad turi bt bent kiek pakilus tempera,baltas liezuvis ir pilvo skausmai,o man nebuvo,badavau 3 dienas,nes nenorejau laselines lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, mergaites!
reikia jusu patarimo... mane jau kokius tris menesius kamuoja desiniojo sono skausmai... kadangi esu patyrusi persileidima, galvojau ir mano gine taip sake, kad cia organizmas atsistatineja, todel jauciu spazmus... taigi galvojau, kad gal kiausides, ar siaip kokios kitos moteriskos problemos... pasidariau labai daug tyrimu, viska issziurejo mano gine, bet su moteriskais dalykais neturiu jokiu problemu... taigi liepe nueiti pas chirurga, nes itare, kad man letinis apendicitas... chirurgas pamaige kelis kartus ir pasake, kad nieko man nera... bet skausmas ne tai kad nepraeina, o vis stipreja, jau ne tik sona, bet ir nugara gelia... gal turite kokiu itarimu-patarimu? nes as jau nebezinau i kuri gydytoja kreiptis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mano_angeliukas: 13 rugsėjo 2007 - 14:51
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 09 13, 15:51)
sveikutes, mergaites!
reikia jusu patarimo... mane jau kokius tris menesius kamuoja desiniojo sono skausmai... kadangi esu patyrusi persileidima, galvojau ir mano gine taip sake, kad cia organizmas atsistatineja, todel jauciu spazmus... taigi galvojau, kad gal kiausides, ar siaip kokios kitos moteriskos problemos... pasidariau labai daug tyrimu, viska issziurejo mano gine, bet su moteriskais dalykais neturiu jokiu problemu... taigi liepe nueiti pas chirurga, nes itare, kad man letinis apendicitas... chirurgas pamaige kelis kartus ir pasake, kad nieko man nera... bet skausmas ne tai kad nepraeina, o vis stipreja, jau ne tik sona, bet ir nugara gelia... gal turite kokiu itarimu-patarimu? nes as jau nebezinau i kuri gydytoja kreiptis...

Aš tai patarčiau nueiti pas kitą chirurgą. Jei ginekologė nieko nerado ir jei tikrai gerai ištyrė. Tai kad chirurgas pamaigė ir nerado tai nieko nereiškia-tuo momentu tau skaudėjo kai maigė? Gal ir neskaudėjo. Jie visi labai gudrūs ūmią patologiją surasti ir guldyt ant stalo. Tegul echoskopiją padaro, nes jei skausmas stiprėja, tai tiksliai kažkas yra. Nu kas dar gali būti schmoll.gif divertikulitas gali būti, pūlinys iš lėtinio apendicito susiformavęs, žarnyno pasaito liaukų uždegimas, bet be noralaus ištyrimo nieko negalima pasakyti
Atsakyti
Sveikutės... 4u.gif Taiva, turiu bėdelę...Vis dažniau save pagaunu galvojant apie skausmą pilvo apačioje, dešinėj pusėj....Skausmas neįkyrus, tox bukas, maudžiantis g.gif Įtarimą kėlė ginekologinės problemos, bet va preitą savaitę nuo A iki Z išsityriau moteriškinius reikaliukus tai viskas čiki.... tongue.gif ax.gif Nu ir kas belieka???Ar tik nebus apendicitas?Kokie jo požymiai?Ar būtina operuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2007 09 13, 18:56)
Sveikutės... 4u.gif Taiva, turiu bėdelę...Vis dažniau save pagaunu galvojant apie skausmą pilvo apačioje, dešinėj pusėj....Skausmas neįkyrus, tox bukas, maudžiantis g.gif Įtarimą kėlė ginekologinės problemos, bet va preitą savaitę nuo A iki Z išsityriau moteriškinius reikaliukus tai viskas čiki.... tongue.gif  ax.gif Nu ir kas belieka???Ar tik nebus apendicitas?Kokie jo požymiai?Ar būtina operuot? g.gif

tai turbūt lėtinis. jį faktiškai sunku nustatyti, tai ir neoperuoja. toks gali per kelis metus ir pats 'praeiti' mirksiukas.gif operuoja tik chronišką. bent jau daugeliu atvejų
Atsakyti
chroniskas ir yra letinis... operuoja umu. prasideda skausmu epigastriume,vemimu,po to skausmas leidziasi zemyn i desine puse,daznai karsciuojama. letinis apendikas operuojamas retai,nes tokia diagnoze isvis abejotina. jei neramu,pasidaryk echoskopija,esant uzdegimui,sustoreja apendixo sieneles,geras echoskopuotojas mato skirtuma.
Atsakyti
cezari su pilna narkoze DARO. aisku,geriau su spinaline ar epidurine,bet,viskas priklauso nuo konkretaus atvejo.
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2007 09 13, 21:58)
chroniskas ir yra letinis... operuoja umu.

jo, susipainiojau truputi.
Atsakyti
Ačiukas kad atsilietėt...Tex ateinančią savaitę lėkt į polikliniką, nes nu negerai jaučiuos...Ir dar va pastebėjau, kad pavalgius labiau ir dažniau skauda g.gif
Atsakyti
va as irgi su panasia problema susiduriau... del moterisku ligu issityriau viska, gine liepe nueiti pas chirurga, nes sake pas mane greiciausiai letinis apendicitas... buvau pas chirurga, tik pasake neissigalvok, tau nieko nera... o su kiekviena diena vis labiau ir labiau skauda... ir dar temperatura beveik 38... na ir ka siuo atveju siulot?.. nes as jau nebezinau...
Atsakyti
kiek zinau apendicita ne taip lengvai nustato, ypac letini. Tu pabandyk atsigulus paspaust stipriai, ir greitai atleist, jei atleidus stipriai suskausta, tada apendicitas.
Bet jei temperaturos turi, tai kazkoks uzdegimas tikrai yra. Jei skausmas vis intensyves iulau kviestis greitaja. Nera ko laukt. Nes gal trukti apndicitas.
Atsakyti