Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 3

QUOTE(Dryžuota bitė @ 2011 12 12, 10:31)
Tas ir yra sunkiausia,kad nžn ar legaliai dirba ar ne. Alimentus moka per savo sesę,veda jai,tada ji perveda man.

Na bet kažkaip gi turi būt įmanoma  g.gif  Tai negi taip ''tėvai'' ir sėdi atsipūtę užsieny,ir nesuka galvos,nes yra ''nepaliečiami'' ?

Siaip zinau ne viena toki atveji, kai tevai yra pasiplove i uzsieni, motyvuodami tuo, kad ju ten niekas neras ir nieko is ju nepareikalaus ir pan.

Siaip jums reiketu kaip nors suzinoti, ar jis legaliai dirba ar ne. Ar turi kita seima, vaiku?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2011 12 12, 09:39)
Siaip zinau ne viena toki atveji, kai tevai yra pasiplove i uzsieni, motyvuodami tuo, kad ju ten niekas neras ir nieko is ju nepareikalaus ir pan.

Siaip jums reiketu kaip nors suzinoti, ar jis legaliai dirba ar ne. Ar turi kita seima, vaiku?

Ne,nieko neturi. Nei žmonos nei vaikų. Bendraujam į metus kartą kai grįžtą į Lt. O šiaip paskambina girtas man papriekiaštaut,kokia aš k.. ir taip toliau. Bet čia ne esmė. Jis sako,kad man jo mokamų alimentų turi pakakti ir dar likti,ir dar vaikui padėti taupymui. Ir dar ir dar ....
Atsakyti
Na tokiu atveju reikia kreiptis tik i teisma su ieskiniu del alimentu padidinimo. Ir cia jaus teismas spres kas ir kaip.

Zinau kad Lietuva su kazkuriomis valstybemis yra pasirasiusios tarpusavio teisines pagalbos sutartis seimos teises srityje, bet ar su Ispanija yra ar ne nezinau.
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2011 12 07, 23:14)
buvo situacija, kai antstolis atsisake isieskoti isiskolinima, nes nemane, kad sutarta suma reikia indeksuoti, tai isieskotojas nesutiko su antsoliu ir skunde antstolio veiksmus, bet teismai aiskino, kad indeksuot vis delto reikia

Gal pakomentuosite 4u.gif Ar privalo tevas indeksuoti alimentus, jei 2004 m. jie priteisti, taciau sprendime nera to iraso, kad reikia juos indeksuoti, nes tais metais dar nebuvo tokio istatymo.
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 12 12, 17:06)
Gal pakomentuosite  4u.gif  Ar privalo tevas indeksuoti alimentus, jei 2004 m. jie priteisti, taciau sprendime nera to iraso, kad reikia juos indeksuoti, nes tais metais dar nebuvo tokio istatymo.
Dekui.

Privalo.
Atsakyti
QUOTE(kondr @ 2011 12 10, 14:55)
Nu pas mane sms ne mazai buvo, as turejau surasytas world formatu ir telefone, tai jis telef fotograzavo o lape ziurejo ar atitinka

Aciu dar karta kondr 4u.gif daug aiskiau tapo kaip sita visa procedura vyksta.
Atsakyti
Sveikos ass nelabai suprantu apie ka jus cia rasinejates, del ko pas anstoli reikia indeksuotis skola?
Atsakyti
Gal kas galėtų pasakyti, ką reiškia teismo posėdžių tvarkaraščiuose įrašas "byla išnagrinėta. Ieškinys gražintas ieškovui".Ar tai rodo, kad byla pralaimėta?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 12 12, 18:51)

Teisingai, tas, kuris moka islaikyma privalo indeksuoti, o jei nesutinka geranoriskai, tada galima kreiptis i antstoli ir antstolis ieskotu, kaip skola
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 16 gruodžio 2011 - 21:33
QUOTE(Brusla @ 2011 12 16, 14:50)
Gal kas galėtų pasakyti, ką reiškia teismo posėdžių tvarkaraščiuose įrašas "byla išnagrinėta. Ieškinys gražintas ieškovui".Ar tai rodo, kad byla pralaimėta?

Ne, jeigu įrašas yra ieškinys grąžintas ieškovui, tai reiškia, kad jis nebuvo išnagrinėtas, nes buvo trūkumų ir jie įstatymų nustatyta tvarka nepašalinti. CPK 424 str. 2d.
Atsakyti
Sveiki,

norėjau paklausti:
Vyrui priteisti alimentai (taikos sutartimi), teismo nutartis paskelbta buvo spalio mėnesį. Alimentai mokami tavrkingai. Buvusi žmona reikalauja ir apmokėti visas kitas išlaidas: būrelius, gydymo išlaidas. Gasdina teismu vėl, nes taip pasakė jai advokatė, kad ji turi teisę reikalauti papildomų pinigų. Renka sąskaitas.

aš gal ko nesuprantu?
Yra nutartis - taikos sutarties, kad mokami tokie ir tokie alimentai, ir nustatyta bendravimo tvarka su vaikais, vyras apmokėjo advokato išlaidas.
Tai dabar vėl galima duoti į teismą? Nes vėl per mažai? Bet tai buvo taikos sutartis.

Nenorim būti skolingi, bet ir ant pinigų maišo nesėdim...
Atsakyti
QUOTE(chica @ 2011 12 19, 19:57)
Sveiki,

norėjau paklausti:
Vyrui priteisti alimentai (taikos sutartimi), teismo nutartis paskelbta buvo spalio mėnesį. Alimentai mokami tavrkingai. Buvusi žmona reikalauja ir apmokėti visas kitas išlaidas: būrelius, gydymo išlaidas. Gasdina teismu vėl, nes taip pasakė jai advokatė, kad ji turi teisę reikalauti papildomų pinigų. Renka sąskaitas.

aš gal ko nesuprantu?
Yra nutartis - taikos sutarties, kad mokami tokie ir tokie alimentai, ir nustatyta bendravimo tvarka su vaikais, vyras apmokėjo advokato išlaidas.
Tai dabar vėl galima duoti į teismą? Nes vėl per mažai? Bet tai buvo taikos sutartis.

Nenorim būti skolingi, bet ir ant pinigų maišo nesėdim...

TAIP VĖL GALI DUOTI Į TEISMĄ, IR REIKALAUTI DAUGIAU
Atsakyti