Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 3

QUOTE(awietea @ 2011 03 30, 11:28)
o kai ir antstolis neturi iš ko išieškot, nes gudrutis-ex  yra "nelegalas"?Ir "nieko"neturi?Taip sakant oru gyvas?Ar yra dar kokia viltis?
Iš VIF-o jau gaunu .Tai jis skolingas vaikam, antstoliam ir dar VIF.
Klausimas beveik retorinis, nes aišku kaip diena, tokiem parazituojantiems jokia atsakomybė negresia. doh.gif

Jus neteisi smile.gif
tokiems yra numatyta net baudziamoji atsakomybe. Jei vyriskis tikrai piktybiskai vengia islaikyti vaika, galima kreiptis i policija, kad pradetu ikiteismini tyrima pagal Baudziamojo kodekso 164 straipsni "Vengimas islaikyti vaika". Teismui priemus apkaltinamaji nuosprendi, galimos bausmes: viesieji darbai, laisvės apribojimas, arestas arba laisves atemimas iki 2 metu.
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 03 30, 12:53)
Jus neteisi smile.gif
tokiems yra numatyta net baudziamoji atsakomybe. Jei vyriskis tikrai piktybiskai vengia islaikyti vaika, galima kreiptis i policija, kad pradetu ikiteismini tyrima pagal Baudziamojo kodekso 164 straipsni "Vengimas islaikyti vaika". Teismui priemus apkaltinamaji nuosprendi, galimos bausmes: viesieji darbai, laisvės apribojimas, arestas arba laisves atemimas iki 2 metu.

bet ar norėtumėt eit tokius kryžiaus kelius?aš tai ne.kaip įrodyt , kad jis piktybiškai vengia?oficialiai niekur nedirba, turto neturi.viskas ne jo vardu.
kas man iš to , kad pasėdės?litų vistiek nemokės.Tegu mėgaujasi kol gali..... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(awietea @ 2011 03 30, 13:49)
bet ar norėtumėt eit tokius kryžiaus kelius?aš tai ne.kaip įrodyt , kad jis piktybiškai vengia?oficialiai niekur nedirba, turto neturi.viskas ne jo vardu.
kas man iš to , kad pasėdės?litų vistiek nemokės.Tegu  mėgaujasi kol gali..... irnesakyk.gif

Na, kai kurie, gave is policijos saukima, susimasto, kad gali jiems ir ne taip gerai baigtis... jei ne is noro, tai bent is baimes, gal moketu kazkiek.. juk baudziamojoje byloje susitaikyt galima ir tuomet byla nutraukiama.
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 03 30, 15:35)
Na, kai kurie, gave is policijos saukima, susimasto, kad gali jiems ir ne taip gerai baigtis... jei ne is noro, tai bent is baimes, gal moketu kazkiek.. juk baudziamojoje byloje susitaikyt galima ir tuomet byla nutraukiama.

Gal ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 03 30, 12:53)
Jus neteisi smile.gif

Ir daug tokiu atveju, kai del vengimo islaikyti vaika buvo pradeta byla....abejoju verysad.gif

QUOTE(lyggi.. @ 2011 03 30, 15:35)

Jei anksciau nebuvo teistas ir taip sakant jokiu uopdegu neturi, tada galima daryti susitaikyma unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri nors susiduret su tokiu dalykeliu?..
Norint padidinti alimentu suma (kuri nepakitusi nuo 2000m), reiktu teisme irodyti vaiko poreikius.Trumpiau - gal kuri pildet vaiko poreikiu lentele? Neturiu supratimo, nuo ko pradet.. blink.gif Jeigu galetumet man i az permesti kazkoki pavyzdeli, butu labai labai aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2011 04 01, 11:24)
Norint padidinti alimentu suma (kuri nepakitusi nuo 2000m), reiktu teisme irodyti vaiko poreikius.Trumpiau - gal kuri pildet vaiko poreikiu lentele? Neturiu supratimo, nuo ko pradet.. blink.gif  Jeigu galetumet man i az permesti kazkoki pavyzdeli, butu labai labai aciuks.gif  aciuks.gif

man irgi tai aktualu,tai prasom i cia imesti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(murgitaj @ 2011 03 30, 11:41)
Sitie X visada teisus ir nekalti tik zmonos blogos kurios reikalauja elimentu  rolleyes.gif pacios vaiku prisidirba o jie moketi turi g.gif verysad.gif

vava,ir dar verkia kad jiems krize ir bla bla.....na o apie savo vaiku poreikius nesusimasto doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Beda ta, kad vyrai mano, kad vaikai yra moters. Ji nori teisme kuo daugiau, jis - stengiasi kuo labiau prasoma suma sumazinti... Deja, atsakomybes jausmas pas tokius silpnai isvystytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2011 04 01, 12:24)
Norint padidinti alimentu suma (kuri nepakitusi nuo 2000m), reiktu teisme irodyti vaiko poreikius.Trumpiau - gal kuri pildet vaiko poreikiu lentele? Neturiu supratimo, nuo ko pradet.. blink.gif  Jeigu galetumet man i az permesti kazkoki pavyzdeli, butu labai labai aciuks.gif  aciuks.gif

ir as buciau l. dekinga blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas zino, ar alimentai privalomai turi buti indeksuojami kiekvienu nauju metu vasaruio menesi? Nes mano ex to nenori daryti, o antstoliai nevercia jo, kazkodel. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. neperskaiciau nuo pradzios. Gal kas visgi kreipesi kazkur tokiu klausimu, kad ex vyras, kai antstoliai pradejo isskaiciuoti is jo algos alimentos, isidarbino pusei etato. nezinau kur kreiptis. Baudziamaja byla kelt? Kas priverstu ji isidarbinti pilnam etatui?
Atsakyti
QUOTE(SaulesSmiltys @ 2011 04 06, 19:43)
Beda ta, kad vyrai mano, kad vaikai yra moters. Ji nori teisme kuo daugiau, jis - stengiasi kuo labiau prasoma suma sumazinti... Deja, atsakomybes jausmas pas tokius silpnai isvystytas smile.gif

vyrai mano ir kad alimentus moka zmonai o ne vaiko islaikymui wink.gif
kartais jie nori moket kuo maziau, o su vaiku kuo daugiau but vien del to, kad zmona (buvus) del kazko viena-du kartus pas ji neisleido. kai vaikas serga - ex netiki, plesos draskos. kai grudi vaika per prievarta - pasirodo kad jam vaiko nereik. keisti padarai biggrin.gif

QUOTE(vienpaneles @ 2011 04 28, 12:04)
Sveiki,
Gal kas zino, ar alimentai privalomai turi buti indeksuojami kiekvienu nauju metu vasaruio menesi? Nes mano ex to nenori daryti, o antstoliai nevercia jo, kazkodel. 4u.gif

taip, turi but.
ieskokit kito antstolio wink.gif

QUOTE(M E M O R Y @ 2011 04 29, 07:18)
Laba diena. neperskaiciau nuo pradzios. Gal kas visgi kreipesi kazkur tokiu klausimu, kad ex vyras, kai antstoliai pradejo isskaiciuoti is jo algos alimentos, isidarbino pusei etato.  nezinau kur kreiptis. Baudziamaja byla kelt? Kas priverstu ji isidarbinti pilnam etatui?

o jus turi teise kazkas pvz priverst gyvent tik tuose namuose ir nekeisti gyv vietos? nemanau, jei ta bandytu daryt - draskytumetes. taip ir darbintis pilnu etatu niekas neprivers... deja...
Atsakyti