Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 3

QUOTE(Olinda @ 2011 03 28, 16:08)
O ką iškart galima daryti jei pritesia mažiau negu 400Lt (nustebau, kad ir taip dar būna)  unsure.gif jei aš teismui pvz pateikiu visus kvitus ir visą informaciją, kad vaiko išlaikymas man kainuoja daugiau negu 800Lt per mėn., juk vien darželis šiais laikais 250lt per mėn. tai kas iš tų tėvo 300Lt  doh.gif

Tai reik skusti sprendima, nebent Jus procesa baiget pasirase taikos sutarti.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 03 28, 18:50)
Tai reik skusti sprendima, nebent Jus procesa baiget pasirase taikos sutarti.

Aš užbėgu įbykiams "už akių" dar mūsų neišskyrė, bet matau, kad vyras nenusiteikęs mokėti net 400lt, galvojau, kad minumumą tai yra 400lt skiria tikrai, o pasirodo net ir mažiau gali priteist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2011 03 28, 15:37)
Mažokai dar laiko praėjo nuo priteisimo. Kuomet kreipiamasi dėl padidinimo teismas reikalauja, kad būtų pasikeitę kažkokios esminės aplinkybės, pvz Jūsų praradot darbą, arba tėvas susidaro daug geresnį darbą (su daug didesniu atlyginimu), arba vaiko sunki liga (pasikeitę vaiko poreikiai) ir pan.

as kai pateikiau dokumentus skiryboms, tuomet vyras nedirbo o visas procesas ilgai uztruko po menesio vyras darba susirado, o dokumentus keisti jau buvo per velu
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2011 03 28, 18:08)
Aš užbėgu įbykiams "už akių" dar mūsų neišskyrė, bet matau, kad vyras nenusiteikęs mokėti net 400lt, galvojau, kad minumumą tai yra 400lt skiria tikrai, o pasirodo net ir mažiau gali priteist  doh.gif

Norint prisiteisti pinigus vaiko islaikymui nebuina issituokti.
Mano atveju teisejas is karto be jokiu debatu skyre keturis simtus litu, motyvuodamas, kad maziau negali, nes yra auksciausiojo teismo isaiskinimas apie minimalius vaiko poreikius ir jei skirtu maziau,tai bet koks aukstesnes instancijos teismas toki sprendima pakeistu. Aisku, tai tuo atveju, jei atsakovas neturi daugiau islaikytiniu ir pats yra darbingas, t.y. - igalus.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 03 28, 21:36)
Norint prisiteisti pinigus vaiko islaikymui nebuina issituokti.
Mano atveju teisejas is karto be jokiu debatu skyre keturis simtus litu, motyvuodamas, kad maziau negali, nes yra auksciausiojo teismo isaiskinimas apie minimalius vaiko poreikius ir jei skirtu maziau,tai  bet koks aukstesnes instancijos teismas toki sprendima pakeistu. Aisku, tai tuo atveju, jei atsakovas neturi daugiau islaikytiniu ir pats yra darbingas, t.y. - igalus.

aš noriu viską iš karto sutvarkyti ir skirybas ir vaiko išlaikymą blush2.gif
ačiū, už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos yra priteisti alimentai buvusiam vyrui bet kada nori jis tada moka kazin ka reikia daryti ir kur kreiptis kad moketu normaliai kaip ir priklauso kiekviena menesi o ne kada sugalvoja ir kiek sugalvoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(murgitaj @ 2011 03 30, 09:35)
Sveikos yra priteisti alimentai buvusiam vyrui bet kada nori jis tada moka kazin ka reikia daryti ir kur kreiptis kad moketu normaliai kaip ir priklauso kiekviena menesi o ne kada sugalvoja ir kiek sugalvoja g.gif

Kreipkites i antstolius, kad isieskotu priverstinai smile.gif Tuomet jis tures dar ir anstoliams vykdymo islaidas moketi.
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 03 30, 10:48)
Kreipkites i antstolius, kad isieskotu priverstinai smile.gif Tuomet jis tures dar ir anstoliams vykdymo islaidas moketi.

Aš visada už tarimąsi geranoriškai. Nes tikrai aplink žinau atvejų kai vėliau toks tėvas tapęs nedarbingu taukšt ir prisiteisia sau išlaikymą ir priežiūrą iš vaiko ir vienintelė to priežastis būna būtent kažkada mokėti alimentai.
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2011 03 30, 10:09)
Aš visada už tarimąsi geranoriškai. Nes tikrai aplink žinau atvejų kai vėliau toks tėvas tapęs nedarbingu taukšt ir prisiteisia sau išlaikymą ir priežiūrą iš vaiko ir vienintelė to priežastis būna būtent kažkada mokėti alimentai.

be abejo, bet kokiu gincu pats geriausias sprendimo budas - taikiai. Tuomet abi salys lieka patenkintos smile.gif Bet tik tuomet, kai abu nori tartis graziuoju.. Jei vienas to nenori, antrajam lieka arba nusileisti, arba ginti savo teises teisetais budais.
O tai, kad vaikai privalo moketi islaikyma savo nedarbingiems tevams, yra taip pat moralu, kaip, kad ir tevai turi islaikyti vaikus... smile.gif
Atsakyti
Dekui uz patarimus jei su zmogum galima butu susitarti tai ir butume susitare bet kad nieko nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2011 03 30, 10:48)

o kai ir antstolis neturi iš ko išieškot, nes gudrutis-ex yra "nelegalas"?Ir "nieko"neturi?Taip sakant oru gyvas?Ar yra dar kokia viltis?
Iš VIF-o jau gaunu .Tai jis skolingas vaikam, antstoliam ir dar VIF.

Klausimas beveik retorinis, nes aišku kaip diena, tokiem parazituojantiems jokia atsakomybė negresia. doh.gif
Atsakyti
Sitie X visada teisus ir nekalti tik zmonos blogos kurios reikalauja elimentu rolleyes.gif pacios vaiku prisidirba o jie moketi turi g.gif verysad.gif
Atsakyti