Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rusma @ 2011 04 15, 07:55)
Būtų labai įdomu sužinoti, kas, ko ir kodėl laiko po daugiau nei vieną butelį smile.gif

as Narcotic Venus du turiu, vienas apynaujis, o kitas visai naujas, dar juodoj kremines dezutej supakuotas. MB nutare dar viena nupirkt, nes galvojo, kad as jais kvepinuosi ne per dazniausiai, nes taupau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai kad netaupyciau - se tau dar vienas buteliukas bigsmile.gif
Atsakyti
neturių 2 vienodų nei vienų ir nelabai įsivaizduoju priežasties, kad norėčiau dar vienos butelkos tų pačių, jau turimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 04 15, 09:54)
Turiu du ir sąžinė neleidžia kvepintis. Kai turėsiu bent penkis, tada gal  biggrin.gif

Visai kaip spyna - nei pati naudojas, nei kitiems leidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 04 15, 14:27)

tai kad netaupyciau - se tau dar vienas buteliukas  bigsmile.gif

thumbup.gif
Aš tai saikingai. Ne dėl taupumo, o vardan mėgavimosi. Kai rečiau, tada (man) labiau širdį ir viską ten glosto, myluoja. Pasikvepinu ir jaučiu kaip jaukiai apsisupusi maloniu šleifu. Jei tai daryčiau kasdien, gal ne taip kaifuočiau rolleyes.gif
Atsakyti

Turiu tris butelius Rochas Alchemie (priežastis - vieni mano pačių mylimiausių kvapų ever ir jau nebegaminami, taigi vis kaukšteli mintis, kad tai ką turiu yra vienintelės įmanomos atsargos) - du EDP kibirus ir vieną 15 ml PP. Ranka kartais pakyla pasikvepint, bet labai gailėdama biggrin.gif

Atsakyti
Man tai savotiškai gražu mūsų įvairovė, t. y. mūsų, moteriškių, - kaip visos skirtingai elgiasi su kvepalais ir jų kiekiais biggrin.gif Ir vat toks klausimas iškilo mąstant apie kiekius ir ateitį - ką apie jūsų turimus kvepalus mano jūsų vaikai (aišku, kurios tų vaikų turi ir kurie jau logiškai kalba)?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 16, 19:41)
Man tai savotiškai gražu mūsų įvairovė, t. y. mūsų, moteriškių, - kaip visos skirtingai elgiasi su kvepalais ir jų kiekiais  biggrin.gif Ir vat toks klausimas iškilo mąstant apie kiekius ir ateitį - ką apie jūsų turimus kvepalus mano jūsų vaikai (aišku, kurios tų vaikų turi ir kurie jau logiškai kalba)?

Man mamos kvepalai primena ja, nesikvepinu net kai nakvoju pas tevus ir jie lengvai prieinami. Nes tie kvapai primena mama, o ne mane. Nors skoniai kartais ir sutampa.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 16, 19:41)
Ir vat toks klausimas iškilo mąstant apie kiekius ir ateitį - ką apie jūsų turimus kvepalus mano jūsų vaikai (aišku, kurios tų vaikų turi ir kurie jau logiškai kalba)?

Absoliučiai nieko biggrin.gif Paauglio berno reakcija į mano hobį - ledinis zero biggrin.gif
Išvada viena - arba kvepalus teks palikti marčiai (žiauru) arba valstybei (dar baisiau). biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 04 15, 19:56)
Visai kaip spyna - nei pati naudojas, nei kitiems leidžia  biggrin.gif

kas blogiausia, kad ir penkių turbūt būtų maža sau, o kitam ir paskutinį atiduot galėčiau doh.gif

QUOTE(Smauglius @ 2011 04 16, 20:35)
Turiu tris butelius Rochas Alchemie (priežastis - vieni mano pačių mylimiausių kvapų ever ir jau nebegaminami, taigi vis kaukšteli mintis, kad tai ką turiu yra vienintelės įmanomos atsargos) - du EDP kibirus ir vieną 15 ml PP. Ranka kartais pakyla pasikvepint, bet labai gailėdama  biggrin.gif

ar labai skirias EDP nuo PP?
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 04 16, 22:08)
arba kvepalus teks palikti marčiai (žiauru)

Taigi gal nieko žiauraus nebus, o kaip tik - ateis kokia martelė su toookiais lobiais, kad nuneš ir jūsiškius biggrin.gif
Mano mergina, kai bandydavau nors kažką papasakot, kurį laiką atkakliai kartodavo - man neįdomu kvepalai !!! - bet dabar jau ir išklauso, ir pauosto, ir pati kvėpinasi (Kyoto hihihi.gif). Gal kažkiek ir pavyko sudominti g.gif
Atsakyti
Mano sūnelis dar mažas jam vos treji, bet vis duodu pauostyti savo pakvepintą riešą ir jis man pasako kokie jam patinka, o kokie ne biggrin.gif išeinant, vis prašo, kad jį pakvėpinčiau su tėtuko kvepalais, tai kažkiek pagal savo supratimą domisi mirksiukas.gif pradžia gera, gal ir toliau mokės pasirinkti sau tinkamus ir mylimus kelis kvapus kaip ir mama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 04 16, 20:16)
ar labai skirias EDP nuo PP?

Ne, tik klampesnis ir sakyčiau saldesnis šiek tiek.
O laikosi beje, kaip PP tai neypatingai, nelabai šituo aspektu nuo EDP skiriasi.

eglegle, taigi pats faktas kad marčiai jau yra baisus, o ką jau ji ten turės visai nesvarbu lotuliukas.gif
Čia gi kaip tam anekdote: gimdymo namuose moteris pirmą kartą paima ant rankų naujagimį sūnų, pasižiūri į jį ir apsipila ašarom. Visi aplink pakraupsta, nesupranta kas darosi: vaikas sveikas, vyras laimingas šalia stovi, viskas tvarkoj, o moteris per ašaras galų gale sako: nekenčiu savo marčios. biggrin.gif
Atsakyti