Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 27, 17:53)
Benicio -  gražu žiūrėt bigsmile.gif  thumbup.gif
Pavydžiu ne pačių kvepalų, o tokios stiprios meilės vienam kvapui.

Tikrai pavydėtina... ir aš - žiūrėjau ir aikčiojau. Ko gero labiausiai mane nustebinęs vaizdas iš mūsų parfforumo gyvenimo smile.gif.
Benicio, ačiū už tokią šaunią foto. Linkiu, kad niekada netrūktų NU smile.gif.
Atsakyti
Benicio, prisidedu prie bendrų aikčiojimų - tikrai įspūdinga thumb_yello.gif
O jau kaip gražiai viskas kartu žiūrisi... rolleyes.gif
Atsakyti
puikus Benicio turtas cool.gif

Atsakyti
Ačiū. Man bais malonu, kad , pasak straigės tongue.gif , ''šaibikės'' neliko nepastebėtos.
QUOTE(rusma @ 2011 04 27, 19:40)
Linkiu, kad niekada netrūktų NU smile.gif.

Oj, dideliausias dėkui. Nuo tokio palinkėjimo teip gera paliko...
Atsakyti
vau bigsmile.gif ką čia ir bepridursi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 27, 16:53)
Benicio -  gražu žiūrėt bigsmile.gif  thumbup.gif
Pavydžiu ne pačių kvepalų, o tokios stiprios meilės vienam kvapui.

drinks_cheers.gif as dar laukiu tos dienos, kai atrasiu savo pacius paciausius smile.gif
Benico sveikinu bigsmile.gif net pavydelis sukilo blush2.gif
Atsakyti
Benicio, wow! Įspūdinga. Bandau įsivaizduoti tą jausmą, kai rankose turi tiek mylimo kvepalo smile.gif
Atsakyti
Benicio, net garsų "Eina sau!!!" išleidau, foto pamačiusi... Kolegės suskubo klausti, ar viskas gerai, gal kas nutiko biggrin.gif Nepakartojama!
Atsakyti
Benicio ... dar nemačiau tokio įspūdingo kiekio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 04 27, 12:56)
Tai mano signature kvapas. Daugiau niekada nenoriu jaustis taip klaikiai, kaip jaučiaus prieš gerus du metus, kai ant rankų turėjau vos kelis mililitrus. Dabar su turimu geru puslitriu ramu ir saugu  cool.gif .

Pavydžiu mažumėlę... blush2.gif Tai ir mano signature. Turiu kokius keturis įvairios talpos, bet tuščius, ir vieną šimtinį buteliuką su neaiškiu likučiu. Todėl ir drebu dėl kiekvieno lašelio verysad.gif Nei man ramu dėl to, nei saugu...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 04 28, 16:10)
    Nei man ramu dėl to, nei saugu...

nebent foto panaši galėtų gautis.. na bet užjaučiu; gal atkeliaus daugiau (mili)litrų, jei jau toks reikalas console.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 04 28, 16:28)
nebent foto panaši galėtų gautis.. na bet užjaučiu; gal atkeliaus daugiau (mili)litrų, jei jau toks reikalas console.gif

Nugis, kad foto tik tautiečių akis džiugina. Man tų (mili)litrų reikėtų blush2.gif
Atsakyti