Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rusma @ 2011 04 15, 08:55)
Būtų labai įdomu sužinoti, kas, ko ir kodėl laiko po daugiau nei vieną butelį smile.gif

Vakar atkeliavo du šimtukai. Šiandiena skaičiavau, glostinėjau ir džiaugiausi turimais mililitrais ... Моя прелесть...
user posted image
Keturi šimtukai, keturi penkiasdešimtukai ir vienas šimtukas perpiltas į baisų, vaistinį buteliuką.
Tai mano signature kvapas. Daugiau niekada nenoriu jaustis taip klaikiai, kaip jaučiaus prieš gerus du metus, kai ant rankų turėjau vos kelis mililitrus. Dabar su turimu geru puslitriu ramu ir saugu cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 04 27, 11:56)
Tai mano signature kvapas. Daugiau niekada nenoriu jaustis taip klaikiai, kaip jaučiaus prieš gerus du metus, kai ant rankų turėjau vos kelis mililitrus. Dabar su turimu geru puslitriu ramu ir saugu  cool.gif .

Oj, kaip normaaaaaaaaalia tos "šaibikės" atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 04 27, 12:56)
Dabar su turimu geru puslitriu ramu ir saugu  cool.gif .

Įspūdinga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 27 balandžio 2011 - 13:25
QUOTE(Benicio @ 2011 04 27, 13:56)
[size=1][/size]
Keturi šimtukai, keturi penkiasdešimtukai ir vienas šimtukas perpiltas į baisų, vaistinį buteliuką. 

thumbup.gif lotuliukas.gif o jau galvojau, kad mano kai ko daug - xixixi, pasirodo, ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 04 27, 12:56)
[size=1][/size]
Vakar atkeliavo du šimtukai. Šiandiena skaičiavau, glostinėjau ir džiaugiausi turimais mililitrais ... Моя прелесть...
Tai mano signature kvapas. Daugiau niekada nenoriu jaustis taip klaikiai, kaip jaučiaus prieš gerus du metus, kai ant rankų turėjau vos kelis mililitrus. Dabar su turimu geru puslitriu ramu ir saugu  cool.gif .

Geras pasirinkimas ir superinis kvapas 4u.gif
Atsakyti
Benicio, is kur pirkote? ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Na tu duodi , Benicio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvaigždžiukė: 27 balandžio 2011 - 14:54
Dėkavoju visoms, kad ne pasisarmatijot su manimi kartu pasidžiaugti biggrin.gif .
QUOTE(ralija @ 2011 04 27, 15:20)
Benicio, is kur pirkote?  ax.gif  4u.gif

Atsakiau į PM.
Atsakyti
Benicio, cia, matyt, mazasias baterijas mums pritraukei, isryskinai ir apgavai. biggrin.gif Nu neisivaizduoju tokio kiekio tu paciu kvepalu, cia jau iki gyvenimo galo tik jais svaiginsies? Unreal biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 27 balandžio 2011 - 16:25
Benicio - gražu žiūrėt bigsmile.gif thumbup.gif
Pavydžiu ne pačių kvepalų, o tokios stiprios meilės vienam kvapui.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 27, 17:53)
Benicio -  gražu žiūrėt bigsmile.gif  thumbup.gif
Pavydžiu ne pačių kvepalų, o tokios stiprios meilės vienam kvapui.

ir as. drinks_cheers.gif Tikrai dziugu, kai zmogus turi savo mylimiausia kvapa- kaip vizitine kortele. thumbup.gif
Atsakyti
Benicio
vau good.gif nu čia tai gera kolekcija cool.gif dabar tikrai ramu hihihi.gif
Atsakyti