Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Turiu tik vienus, nesu mėgėja dešimt kartų per dieną kvėpintis. Šiuo metu naudoju Narcizo Rodriguez for her. Įdomus parfumas, kelis kartus per dieną pasikeičia kvapas. Žinoma jie savotiški šiek tiek, bet primena man kažkada mylėtą žmogų, būtent jis pirmasis įvertino tuo metu šiuos kvepalus (turėjau mėginuką) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 04 16, 22:16)

ar labai skirias EDP nuo PP?

man ir labai įdomu bigsmile.gif Alchimie ir mano mylimukai wub.gif esu bandžius tik edp tai nežinau kaip ir edt kvepia doh.gif vis nepavyksta išbandyti verysad.gif
ups greičiau atsakėt, nei aš parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 16 balandžio 2011 - 20:41
sunus ,be keliu minuciu paauglys ,tai visada pastebi naujus buteliukus mano kvepalyne,bet ji ir domina daugiau isore negu turinys,megsta jis savaip juos sudeliot pagal spalvas ,formas(daznai randu tvarka padaryta),o dukra tai nulis emociju ,kartais kai uzmato naujus kvepalus ,tai pasidomi kaina ,ir bando paskaiciuot, kiek iseitu ledu porciju.....
Atsakyti
Jei skaičiuoti su atomikais - apie 40. Jei dar pridėti ir mėginėlius - gal apie 60 - 70 vnt. Tiesą sakant neskaičiavau. Norų daug, bet tramdau arklius, noriu pabaigti tai, kas dar gero ir daug.
Atsakyti
Šiuo konkrečiu momentu turiu likusius vienus pačius mylimiausius, bet ir jie jau į pabaigą.. Kažkaip visi pasibaigė praktiškai vienu metu. Paprastai turiu 3 buteliukus ir 2 visada tie patys - jean paul gaultier classique ir gucci envy me, o kiti keičiasi.
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau ir saviškius suskaičiuoti ir pasidaryti sarašiuką

1.Versace ''Bright Crystal'' 50ml
2. Versace ''Vanitas'' 100ml
3. Escada ''Incredible me'' 50ml
4. Carolina Herrera ''Chic'' 80ml
5. Elizabeth Arden ''After five'' 75ml
6. Nina Rici ''Nina'' 80ml
7. Nina Rici ''L'Air du temps'' 100ml
8. DKNY ''Women'' 100ml
9. Hermes ''Un jardin sur le Nil'' 50ml
10. Gucci ''by Gucci'' 75ml
11. Gucci ''Guilty'' 75ml
12. Prada ''Tendre'' 80ml
13. Calvin Klein ''Euphoria'' 100ml
14. Calvin Klein ''Truth'' 100ml
15. Chanel ''Chance'' 50ml
16. Christian Dior ''J'adore'' 100ml
17. Laura Biagiotti ''Roma'' 100ml
18. Givenchy ''Ange ou Demon'' 50ml
19. Givenchy '' Absolutely Irresistible Givenchy'' 75ml

Palyginus su kaikuriomis tai menka ta mano kolekcija,o vis stabdau save nepirkti naujų ,nes taip ir prastovi net neišpakuoti doh.gif

pamiršau vakar pirktus,nesusivaldžiau blush2.gif
20. Balenciaga ''Paris'' 75ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chopard: 20 balandžio 2011 - 20:23
QUOTE(Chopard @ 2011 04 20, 21:20)
Pagaliau prisiruošiau ir saviškius  suskaičiuoti ir pasidaryti sarašiuką

1.Versace ''Bright Crystal'' 50ml
2. Versace ''Vanitas'' 100ml
3. Escada ''Incredible me'' 50ml
4. Carolina Herrera ''Chic'' 80ml
5. Elizabeth Arden ''After five'' 75ml
6. Nina Rici ''Nina'' 80ml
7. Nina Rici ''L'Air du temps'' 100ml
8. DKNY ''Women'' 100ml
9. Hermes ''Un jardin sur le Nil'' 50ml
10. Gucci ''by Gucci'' 75ml
11. Gucci ''Guilty'' 75ml
12. Prada ''Tendre'' 80ml
13. Calvin Klein ''Euphoria'' 100ml
14. Calvin Klein ''Truth'' 100ml
15. Chanel ''Chance'' 50ml
16. Christian Dior ''J'adore'' 100ml
17. Laura Biagiotti ''Roma'' 100ml
18. Givenchy ''Ange ou Demon'' 50ml
19. Givenchy '' Absolutely Irresistible Givenchy'' 75ml

Palyginus su kaikuriomis tai menka ta mano kolekcija,o vis stabdau save nepirkti naujų ,nes taip ir prastovi net neišpakuoti  doh.gif

pamiršau vakar pirktus,nesusivaldžiau  blush2.gif
20. Balenciaga ''Paris'' 75ml

puse nesu uoscius o kita puse pati turiu .. tai riek išuostyti kitus gal kažkas užkabins mane bigsmile.gif
Atsakyti
šiuo metu turiu tris buteliukus ir atomiką, o dažiausiai lentynoj tupi 5 - 6 buteliukai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 16, 17:42)
thumbup.gif
Aš tai saikingai. Ne dėl taupumo, o vardan mėgavimosi. Kai rečiau, tada (man) labiau širdį ir viską ten glosto, myluoja. Pasikvepinu ir jaučiu kaip jaukiai apsisupusi maloniu šleifu. Jei tai daryčiau kasdien, gal ne taip kaifuočiau rolleyes.gif

butent ! as irgi taip! vos is koto neisvirtau kai pamaciau, antra toki buteliuka... verysad.gif pagalvojau, ot fantazijos neturi...
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2011 04 15, 18:54)
neturių 2 vienodų nei vienų ir nelabai įsivaizduoju priežasties, kad norėčiau dar vienos butelkos tų pačių, jau turimų  g.gif

as tos priezasties irgi neisivaizduoju. cia, kaip sakoma, vyriska logika turi savo vaga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 04 21, 16:26)
as tos priezasties irgi neisivaizduoju. cia, kaip sakoma, vyriska logika turi savo vaga  lotuliukas.gif

Mano logika, vadinasi, irgi vyriška rolleyes.gif Nu bet man gražu - to paties buteliuko keletas variantų: mažutis, didutis, kibirėlis... dar į kokį gražų atomiką įpiltas hihihi.gif į grafiną... (juokauju, juokauju) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 21, 15:31)
hihihi.gif į grafiną... (juokauju, juokauju)  biggrin.gif

Į dailią skaidraus stiklo cisterną... bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu 9 butelaičius + 2jų laukiu parkeliaujant. Iš jų vieni nišiniai, dveji nebegaminami. Vienus teks skubiai pribaigt, nes spalva pakito, nors kvapas geras.
4 miniukai, vieno iš jų didesnį kiekį ateity įsigysiu.
7 atomikai, 6 iš jų nišiniai.
14 mėginukų, 8 iš jų nišiniai, vieni nebegaminami.
Must have sąraše 5. Vienus iš jų (Cristobal Balenciaga) turiu, bet jau nedaug belikę, o ir nebegaminami, tai turbūt griebsiu pirmiausiai.
Na ir ilgas sąrašas norimų pratestuoti, bet baisu, kad must have sąrašas pailgės.

Mano 16-metis sūnus mėgsta pauostyti mano ant riešo užpurkštus kvepalus, bando įvardyti natas. Kartais užsipurškia ant abiejų riešų skirtingų ir ateina manęs tikrinti, ar atpažinsiu:)
Atsakyti